Първоначално изпратено от Q767
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеКФН издава временна забрана за публикуване на търгово предложение от Николай Михайлов за закупуване чрез инвестиционен посредник „БенчМарк Финанс“ АД, гр. София, на 2 416 655 бр. акции (9,99%) от капитала на „Трейс Груп Холд“ АД от останалите акционери на дружеството.
https://www.fsc.bg/d.php?id=28652
Сговорна дружина планина повдига
Хванахме го да мами ... ха-ха
сега топката е във вашите ръце, не само да гледате и да чакате пришествие,но и да си крепите акцията на цена
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа видим дали ще коригират и с колко..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа видим дали ще коригират и с колко..
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
До тук- добре.
Чакаме коригираното...
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Лельо, лельо ма! Събуди сЪ!
Та туй "хоро" е кат "тритЪ пъти", ако се усещаш...
Много жалене, много мъка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеКФН издава временна забрана за публикуване на търгово предложение от Николай Михайлов за закупуване чрез инвестиционен посредник „БенчМарк Финанс“ АД, гр. София, на 2 416 655 бр. акции (9,99%) от капитала на „Трейс Груп Холд“ АД от останалите акционери на дружеството.
Чакаме коригираното...
Коментар
-
Коментар
-
КФН издава временна забрана за публикуване на търгово предложение от Николай Михайлов за закупуване чрез инвестиционен посредник „БенчМарк Финанс“ АД, гр. София, на 2 416 655 бр. акции (9,99%) от капитала на „Трейс Груп Холд“ АД от останалите акционери на дружеството.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q767 Разгледай мнениеВ жалбата си пропуснах да сложа че очаквам да получа отговор в законоустановения срок
което е доста важна отметка
та...чакаме ги
лично аз съм 4 броя жалби... писах...акционер съм все пак, не вися там кат ония прословути инвеститори трака ти пак, и прочее в кръчмата
ама... факт на лице имаме престъпление и в КФН и е редно да се сезира и прокуратура за престъпление,защото да ограбиш миноритари, размера никак не е малък
пък и КП КОНПИ ако се намеси ще стане доста интресно
поздрави...леля...без да исам смятах един фотоволтаичен парк и се загледах в предложението на Трейс...да ги...е.... и видях за какво иде реч
- 1 like
Коментар
-
В жалбата си пропуснах да сложа че очаквам да получа отговор в законоустановения срок
което е доста важна отметка
та...чакаме ги
лично аз съм 4 броя жалби... писах...акционер съм все пак, не вися там кат ония прословути инвеститори трака ти пак, и прочее в кръчмата
ама... факт на лице имаме престъпление и в КФН и е редно да се сезира и прокуратура за престъпление,защото да ограбиш миноритари, размера никак не е малък
пък и КП КОНПИ ако се намеси ще стане доста интресно
поздрави...леля...без да исам смятах един фотоволтаичен парк и се загледах в предложението на Трейс...да ги...е.... и видях за какво иде реч
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Много жабли се изсипаха, искат си четене и анализ
ЗАЩОТО ТАМ НЯКОЙ КОМПЕТЕНТЕН Е ПРОЧЕЛ ПО ДИАГОНАЛ И Е КАЗАЛ - ДА
И ПО-ВИСШЕСТОЯЩ СЕ Е ДОВЕРИЛ И Е ЗАВЕРИЛ
СЕГА... СЛЕД КАТО КРАТКО ТОЧНО И ЯСНО СА ПОСОЧЕНИ ПРОЦЕСУАЛНИ НАРУШЕНИЯ.. ДА ВИДИМ
РЕД Е ДА СЕ СЕЗИРА И ПРОКУРАТУРА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ... И ТО В ДОСТА ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ
СЪЩО И КПКОНПИ... РЕД Е...
МОЖЕ ДА СМЕ МИНОРИТАРИ... АМА НЕ СМЕ ДОНОРИ ВСЕ ПАК
- 1 like
Коментар
Коментар