Шунке, що са те изтрили тука бе?! Иначе сериозно: мисля, че тази седмица КФН трябва да се произнесе.... ще видим, иначе е интересно дали ще влезе в Софка.... голям купон предстои според мен
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Вързва се,защото болката му е голяма.Не всеки преживява лесно 50 бона загуба.А за интелекта ти може да поспорим .
- 1 like
Коментар
-
Добре ще направиш че много новобранци подведе с прекаления си оптимизъм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Спирам, извинявам се за спама.....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Аз пък се чудя защо му се вързваш?!
Както е казано-
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Аз пък се чудя защо му се вързваш?!
Както е казано-
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !
- 1 like
Коментар
-
Чудя се как имаш време да пишеш толкова тъпизми, докато въртиш геврека..... имаш талант явно ама внимавай, че е опасно....
Както е казано-
Коментар
-
Чудя се как имаш време да пишеш толкова тъпизми, докато въртиш геврека..... имаш талант явно ама внимавай, че е опасно....
Коментар
-
Не ставай смешен Мишо.Няма за какво да ме е яд.Ти загуби пари.Аз от и преди и сега съм с кеша в ръце а ти с акции.Жив и здрав дръж си артиите.На мен не ми трябват особено пък такива от бфб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Здравейте!
Радвам се на интереса от нови и знаещи хора във форума.
Само да Ви кажа,че засега КФН не се е произнесло по предложението за търгово и всички дребни акционери искаме да им покажем,че цената в него е явно занижена от предложителя по понятни причини.
Надяваме се КФН да го върне за изчистване на неточности и евентуално следващото да е по справедливо.
Поздрави!
та... въпросът е кой и как е одобрил търговото и ка о е прегледал, колко компетентен е бил?
Коментар
-
Колеги още при публикуването на търговото ми направи впечатление ,че дружеството е подменило инвестиционния посредник - Капман, с когото от дълги години работят заедно и се чудя защо ?
На 10.07. се проведе ОСА на което освен представители на мажо и управлението на дружеството е присъствал и високопоставен представител на Капман.
А едва ли предложената цена удовлетворява ДФ им фондове,а и загубата на клиент също не е приятна ?
По начина му на гласуване и незадаване на никакви въпроси аз си мисля,че той вероятно не е знаел какво се готви няколко дена по-късно???
Та да си дойда на същественото - може би търговото е скалъпено набързо и има някои неточности.
И все пак основния въпрос за мене е защо сега се прави и какво го породи ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q767 Разгледай мнение
разбира се... и него ще обжалвам
дай ми да проверявам отчети, да смятам парични потоци
добре че проверявах нещо друго,та тогава взех и на трейс търговото
интересното е кой и как го е проверил в КФН, явно е прекалено компетентен....
силно съм впечатлена
Радвам се на интереса от нови и знаещи хора във форума.
Само да Ви кажа,че засега КФН не се е произнесло по предложението за търгово и всички дребни акционери искаме да им покажем,че цената в него е явно занижена от предложителя по понятни причини.
Надяваме се КФН да го върне за изчистване на неточности и евентуално следващото да е по справедливо.
Поздрави!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Виждам, че много те е много яд, а завистта е голям порок.... и ако обичаш недей да казваш, че никой тук не те взима на сериозно отдавна...
Коментар
-
Смешно ми е! Удивлявам се на българския манталитет.Аз му казвам недей да скачаш от високо че ще се натрошиш а то айде бе ти ще ми кажеш и хоп размазано на пихтия .Last edited by mapadona; 25.07.2020, 14:12.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар