IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Шунке, що са те изтрили тука бе?! Иначе сериозно: мисля, че тази седмица КФН трябва да се произнесе.... ще видим, иначе е интересно дали ще влезе в Софка.... голям купон предстои според мен

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Вързва се,защото болката му е голяма.Не всеки преживява лесно 50 бона загуба.А за интелекта ти може да поспорим .
      Печалбата ми е толкова досега, даже 10 отгоре.... от Трейса ще изкарам минимум 100 бона!!!

Коментар

Добре ще направиш че много новобранци подведе с прекаления си оптимизъм.
        Аман от измислени герои..... и комплексарчета въртящи гевреци денонощно и спамещи нон-стоп...... добре, че такива са далече от БГ та все още имаме шанс....

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Спирам, извинявам се за спама.....
          Добре ще направиш че много новобранци подведе с прекаления си оптимизъм.

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

Аз пък се чудя защо му се вързваш?!
            Както е казано-

Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !
            Вързва се,защото болката му е голяма.Не всеки преживява лесно 50 бона загуба.А за интелекта ти може да поспорим .

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

Както е казано-

Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !
              Спирам, извинявам се за спама.....

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                Една брутална жалба и от мен
                И от мен в петък!

Коментар

Чудя се как имаш време да пишеш толкова тъпизми, докато въртиш геврека..... имаш талант явно ама внимавай, че е опасно....
                  Както е казано-

Коментар

Чудя се как имаш време да пишеш толкова тъпизми, докато въртиш геврека..... имаш талант явно ама внимавай, че е опасно....
                    Ами не го въртя бе Мишлев.Други го въртят.Аз съм на плажа и си пия уискито докато въртя спекула на американската борса и получавам инфо как вървят камионите ми.Ама то трябва да имаш нещо в главата за да се сетиш .Пали свещи да ти дадат над 3.80 за артиите на Трейса,че болката ти ще е голяма.

Коментар

Не ставай смешен Мишо.Няма за какво да ме е яд.Ти загуби пари.Аз от и преди и сега съм с кеша в ръце а ти с акции.Жив и здрав дръж си артиите.На мен не ми трябват особено пък такива от бфб.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

Здравейте!

Радвам се на интереса от нови и знаещи хора във форума.

Само да Ви кажа,че засега КФН не се е произнесло по предложението за търгово и всички дребни акционери искаме да им покажем,че цената в него е явно занижена от предложителя по понятни причини.

Надяваме се КФН да го върне за изчистване на неточности и евентуално следващото да е по справедливо.

Поздрави!
                        туканка можем спокойно да подведем и КФН за нанесени щети от нехайство. С некомпетентност са нанесли щети при одобряването на търговото
                        та... въпросът е кой и как е одобрил търговото и ка о е прегледал, колко компетентен е бил?

Коментар

• Колеги още при публикуването на търговото ми направи впечатление ,че дружеството е подменило инвестиционния посредник - Капман, с когото от дълги години работят заедно и се чудя защо ?

На 10.07. се проведе ОСА на което освен представители на мажо и управлението на дружеството е присъствал и високопоставен представител на Капман.
                          А едва ли предложената цена удовлетворява ДФ им фондове,а и загубата на клиент също не е приятна ?
                          По начина му на гласуване и незадаване на никакви въпроси аз си мисля,че той вероятно не е знаел какво се готви няколко дена по-късно???

Та да си дойда на същественото - може би търговото е скалъпено набързо и има някои неточности.

И все пак основния въпрос за мене е защо сега се прави и какво го породи ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Q767 Разгледай мнение

разбира се... и него ще обжалвам
                            дай ми да проверявам отчети, да смятам парични потоци
                            добре че проверявах нещо друго,та тогава взех и на трейс търговото
                            интересното е кой и как го е проверил в КФН, явно е прекалено компетентен....
                            силно съм впечатлена
                            Здравейте!

Радвам се на интереса от нови и знаещи хора във форума.

Само да Ви кажа,че засега КФН не се е произнесло по предложението за търгово и всички дребни акционери искаме да им покажем,че цената в него е явно занижена от предложителя по понятни причини.

Надяваме се КФН да го върне за изчистване на неточности и евентуално следващото да е по справедливо.

Поздрави!

Коментар

Виждам, че много те е много яд, а завистта е голям порок.... и ако обичаш недей да казваш, че никой тук не те взима на сериозно отдавна...
                              Не ставай смешен Мишо.Няма за какво да ме е яд.Ти загуби пари.Аз от и преди и сега съм с кеша в ръце а ти с акции.Жив и здрав дръж си артиите.На мен не ми трябват особено пък такива от бфб.

Коментар

Смешно ми е! Удивлявам се на българския манталитет.Аз му казвам недей да скачаш от високо че ще се натрошиш а то айде бе ти ще ми кажеш и хоп размазано на пихтия .
                                Виждам, че много те е много яд, а завистта е голям порок.... и ако обичаш недей да казваш, че никой тук не те взима на сериозно отдавна...
                                Last edited by mapadona; 25.07.2020, 14:12.

Коментар

Working...
                                X