IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Яд ли те е?

Смешно ми е! Удивлявам се на българския манталитет.Аз му казвам недей да скачаш от високо че ще се натрошиш а то айде бе ти ще ми кажеш и хоп размазано на пихтия .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Ееееее понамали малко.Ти купуваше преди доста време на по скъпите цени.В най-добрия случай ще си малко на загуба за което се съмнявам,но по вероятно е да си поне с едни 50 бона назад.Тая борса не е за големи пакети Миши.Само ще губиш тук и пари и време.
      Яд ли те е?

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

Нали си остави мотиви да обжалваш и коригираното търгово?
        разбира се... и него ще обжалвам
        дай ми да проверявам отчети, да смятам парични потоци
        добре че проверявах нещо друго,та тогава взех и на трейс търговото
        интересното е кой и как го е проверил в КФН, явно е прекалено компетентен....
        силно съм впечатлена

Коментар

• Една брутална жалба и от мен

Коментар

Загуби от кво бе, Шунке? Средната ми е около 2.80. В най-лошия случай ще изкарам +60 бона..... или на теб нещо ти е прее..но сметалото?! Но хубавото е, че в по-добрия случай ще съм +100к, а в най-добрия +150к..... заслужава си риска, според мен?!
            Ееееее понамали малко.Ти купуваше преди доста време на по скъпите цени.В най-добрия случай ще си малко на загуба за което се съмнявам,но по вероятно е да си поне с едни 50 бона назад.Тая борса не е за големи пакети Миши.Само ще губиш тук и пари и време.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Дано да ви дадат по-добра цена,но не вярвам много.Ама бива ли бе Мишо да купиш за 200 000 лв акции от една компания.Малък е нашия пазар а и измамен много.Алчноста ти е дошла в повече май . Нищо здраве да е.Всичко се преживява.Загубите също.
              Загуби от кво бе, Шунке? Средната ми е около 2.80. В най-лошия случай ще изкарам +60 бона..... или на теб нещо ти е прее..но сметалото?! Но хубавото е, че в по-добрия случай ще съм +100к, а в най-добрия +150к..... заслужава си риска, според мен?!

Коментар

Днес са подадени още Жалби, поне 2 от хора дето познавам. Яко гърч за мажоритарите на БФБ, не е морално да се изнижат по бели гащи.... трябва да си платят достойно на миноритарите дето сме им гласували ДОВЕРИЕ!!!
                Дано да ви дадат по-добра цена,но не вярвам много.Ама бива ли бе Мишо да купиш за 200 000 лв акции от една компания.Малък е нашия пазар а и измамен много.Алчноста ти е дошла в повече май . Нищо здраве да е.Всичко се преживява.Загубите също.

Коментар

Днес са подадени още Жалби, поне 2 от хора дето познавам. Яко гърч за мажоритарите на БФБ, не е морално да се изнижат по бели гащи.... трябва да си платят достойно на миноритарите дето сме им гласували ДОВЕРИЕ!!!
                  Браво!
                  Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Днес са подадени още Жалби, поне 2 от хора дето познавам. Яко гърч за мажоритарите на БФБ, не е морално да се изнижат по бели гащи.... трябва да си платят достойно на миноритарите дето сме им гласували ДОВЕРИЕ!!!

Коментар

Не, ще напише , че ги взема назаем.
                      Познай от къде.
                      хахаха
                      Ти май не разбра какво съм написал, щом буквално си ме повторил?

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Да и в търговото сигурно е декларирал, че финансирането на сделката ще дойде от консолодираната печалба за 2019, хохо
                        Не, ще напише , че ги взема назаем.
                        Познай от къде.
                        хахаха

Коментар

Като собственик на 90% от дружеството дали милионите ще извади от десния джоб или от левия- все тая
                          Да и в търговото сигурно е декларирал, че финансирането на сделката ще дойде от консолодираната печалба за 2019, хохо

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Милионите ги вади той, не дружеството.
                            Като собственик на 90% от дружеството дали милионите ще извади от десния джоб или от левия- все тая

Коментар

• Първоначално изпратено от Q767 Разгледай мнение
                              и аз пуснах три жалби,не една а три
                              и на пук на всички мажовци имам в доста дружества по 10тина акции ей тъй за да имам причина да ги поглеждам от време на време и да ходя на ОСА да пия по една студена вода,но да съм им препъни камъче
                              Нали си остави мотиви да обжалваш и коригираното търгово?

Коментар

• и аз пуснах три жалби,не една а три
                                и на пук на всички мажовци имам в доста дружества по 10тина акции ей тъй за да имам причина да ги поглеждам от време на време и да ходя на ОСА да пия по една студена вода,но да съм им препъни камъче

Коментар

Working...
                                X