If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
имам едно въпросче към вас колеги,понеже не следя темата и ще съм благодарен да ми отговорите.....та питането ми е следното-кога ще има възможност да се теглят пари от сметките в банката(по актуална информация)....thanks за отговорите предварително
Бахти по БНТ концерт на БТР. Цветан Василев е спонсор на тая група нещо ама на последния ли албум само или по принцип нямам представа.
Обаче пускам канала и чувам припева..." хей момиче разбери не всичко е пари. Как обърка се живота така и не разбрах." Случайност?
Плюха се взаимно.Никаква конкретика.Слабо представяне като цяло.Ниска експертиза.Представителят на ББЦ - Танчев беше ужасно трагичен.Никаква светлинка в тунела освен идващия влак.
За същото от последните 25 години... банда безполезни мухльовци обсъждат собствената си несъстоятелност в държавното управление. Пълна загуба на време,ток и кислород...
Лесно ! Как. На ДС агентурата и препоръчват къде да си държи парите, тях ги уреждат по служебен път с правилен избор. Естественно в руска банка ще е и няма да е в японска и сега Путин им прибра парите, ожъна ги пък държавата трябвало да им ги връща. БНБ дето е срещу тях услужливо и тихомълком печата левчета в момента за да им ги раздаде пък уж нищо не се прави по "казуса" с окрадената банка.
Честит избор. Консумирай умерено и не забравяй здравните. От вчера са не чакат.
Както ти и още няколко като теб са избрали да са ФЕРИТА!По добре влог в КТБ, отколкото ФЕРИ за цял живот!----Колкото и да спамиш написаното остава! Темата за КТБ доста се разводни,не се напъвай толкова .,ако си имаш лични проблеми,не му е тук мястото ..!
Добре бе как избрахте точно тази най-слабо развитата клонова мрежа измежду големите банки .. КОРПОРАТИВНА ТЪРГОВСКА БАНКА.
Очевидно не е близко до Вас.
Защо точно Ктб?
Както ти и още няколко като теб са избрали да са ФЕРИТА!По добре влог в КТБ, отколкото ФЕРИ за цял живот!
Добре бе как избрахте точно тази най-слабо развитата клонова мрежа измежду големите банки .. КОРПОРАТИВНА ТЪРГОВСКА БАНКА.
Очевидно не е близко до Вас.
Защо точно Ктб?
Коментар