If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Едно си знаеш едно си баеш.Няма проблем да се промени закона.Проблема е да се промени заради КТБ.Като оправят банката да променят каквото си искат.
Ами да, то и заради бюджетния недостиг защо да приемат закон за актуализацията на държавния бюджет, ами, че той действащия бюджет си е приет със закон, да си карат по него, много-добър си е даже
Къв данък ве?
Направо конфискация на цялото имущество и 75% от доходите на следващите поне три поколения на тези алчници!
Добре ве да кажем че някой от тука пишещите алчници е шефа ти след като вече го фалира с глупоста си какво точно ще ядете ти и семейството /ГОЛЕМИЯ/ти след като те остави без работа дали тогава ще обясниш на децата си че баща им е прост и затова няма работа
[QUOTE=supertrader;1059689120]Банка откакто е криза 5 лева печалба не може да изкара тук, какви са тия подялби...не знам. Печелел бил ? ОК ! Ама нещо се покри с печалбата сигурно. Знам само за някакви безумия за изнудвани хора да плащат 14-18% лихви дето се самоубиваха семейно заради пирамидаджиите. Не пари да Ви връщат ами трябва да ви сложат един данък задето сте наливали пари в пирамиди дето да ви се прехвърли до 9-то коляно докато някой го плати.[/QUOT
Ми аз съм платил данък 7-8 хил ди лева теп кво та боли
Не пари да Ви връщат ами трябва да ви сложат един данък задето сте наливали пари в пирамиди дето да ви се прехвърли до 9-то коляно докато някой го плати.
Къв данък ве?
Направо конфискация на цялото имущество и 75% от доходите на следващите поне три поколения на тези алчници!
Банка откакто е криза 5 лева печалба не може да изкара тук, какви са тия подялби...не знам. Печелел бил ? ОК ! Ама нещо се покри с печалбата сигурно. Знам само за някакви безумия за изнудвани хора да плащат 14-18% лихви дето се самоубиваха семейно заради пирамидаджиите. Не пари да Ви връщат ами трябва да ви сложат един данък задето сте наливали пари в пирамиди дето да ви се прехвърли до 9-то коляно докато някой го плати.
Едно си Пешо знае, едно си Пешо бае....
А за другите ще кажа в Директива 2014/59/ЕС за създаване на рамка за възстановяване и преструктуриране на кредитни институции и инвестиционни посредници, чието въвеждане в българското законодателство предстои до края на 2014 г. са предвидени инструменти за преструктуриране на банки, между които инструмента "добра банка, лоша банка" .... тогава сигурно ще може да се прилага и по отношение на КТБ, без да се налага хора като Пешо да реват и викат "нищо не променяйте, всичко си е много добро"....добро, добро ама европейците са зли и са го променили закона, та ние няма да го променяме, а само ще го транспонираме......
Едно си знаеш едно си баеш.Няма проблем да се промени закона.Проблема е да се промени заради КТБ.Като оправят банката да променят каквото си искат.
Да кажем че ЦВ делеше печалбите с "големите" правеше ни сдружници в бизнеса си
и от 14 15% лихва е нормално да получиш за парите си 8.2% В другите банки за големите си пари получаваше 5-6 % демек за теб малко за нас много. Нормално е нали ?
Ma и продължаваш да въртиш и сучеш.Никой не е казал да не се променят законите.Казвам че не може щом не изнася на тарикатите хоп променяме закона.Ми днес специален закон за КТБ утре за Пеко други ден за друга банка за тоя за оня.Ти въпбще не се осъзнаваш какво предлагаш.Ти искаш да ми кажеш че мога да си правя каквото си искам щото утре ще се промени закона в моя полза и няма да си платя.Я питай в затвора дали има виновен и там всички са невинни и там чакат промени в законите.Закона за гарантиране на влоговете си е много добър единствено трябва да се сложи много кратък срок за плащане на гарантираните депозити примерно 20 дена след поставяне под особен надзор.А после да си умуват ако искат 100 години.
Едно си Пешо знае, едно си Пешо бае....
А за другите ще кажа в Директива 2014/59/ЕС за създаване на рамка за възстановяване и преструктуриране на кредитни институции и инвестиционни посредници, чието въвеждане в българското законодателство предстои до края на 2014 г. са предвидени инструменти за преструктуриране на банки, между които инструмента "добра банка, лоша банка" .... тогава сигурно ще може да се прилага и по отношение на КТБ, без да се налага хора като Пешо да реват и викат "нищо не променяйте, всичко си е много добро"....добро, добро ама европейците са зли и са го променили закона, та ние няма да го променяме, а само ще го транспонираме......
Бате Пешо, викаш да сменят ръководството на БНБ.... Ами внимавай какво си пожелаваш, че може да се сбъдне. Това ще е идеално оправдание да се каже "...сега е необходимо време новото ръководство да се запознае с казуса, с одитите...." и т.н. в тоя стил, с цел да се потупа още малко топката.
Пак разтягане на локуми.Никъде в законите не пише това което предлагаш.Спрете фантазиите бе хора четете законите.Вместо да пишете глупости четете законите и ако не разбирате питайте тези които разбират.Аз не съм юрист ама като прочетох закона ми то всичко си пише черно на бяло какво се прави.В закона не пише чакаме да видим тоя какво ще каже оня къде ще пикае другия къде ще легне.Ясно е записано особения надзор трае шест месеца.През тоя период или оздравяваме болната банка или отнемаме лиценза и следва фалит.След отнемането на лиценза след 20 дена започват плащането.Валутните депозити се изплащат по курса от първия ден на плащането.какво има да се умува и да се фантазира
Бате Пешо, викаш да сменят ръководството на БНБ.... Ами внимавай какво си пожелаваш, че може да се сбъдне. Това ще е идеално оправдание да се каже "...сега е необходимо време новото ръководство да се запознае с казуса, с одитите...." и т.н. в тоя стил, с цел да се потупа още малко топката.
Сменят, или не сменят - все ще има оправдание, не се притеснявай....
И ще си прехвърлят топката, така хубаво, че може да станат шампиони по волейбол....
Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
Коментар