IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kif
    Първоначално изпратено от SEBULBA
    Как е амигос, пуснахте ли поръчките? ;-) Аз лично играх с пазарна и две лимитирани на ниска цена, ако случайно ме огрее... Ако не, поне ще допринесат за снижаване на средната претеглена...

Не препоръчвам нищо на никого!!!
    сега могат ли да се подават поръчки, не е ли само утре?
    нещо съм пропуснал явно
    До утре ги подаваш на ИП-то си. Утре е датата, на която посредниците подават поръчките на своите клиенти към ОББ.
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA
      Как е амигос, пуснахте ли поръчките? ;-) Аз лично играх с пазарна и две лимитирани на ниска цена, ако случайно ме огрее... Ако не, поне ще допринесат за снижаване на средната претеглена...

сега могат ли да се подават поръчки, не е ли само утре?
      нещо съм пропуснал явно
      Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от Krank
        Първоначално изпратено от Zelen
        И аз така,

пазарна и лимитирана малко над минимума, дано повече хора да направят така и да свалят цената на пазарните.
        Едва ли цената ще се определи от кобосите, важно е големите каква стратегия ще изберат.
        Така и така пари напред не се искат. Почти невероятно е да вземезх близо до минимума, какво пречи да пуснеш една лимитирана, пък ако не помогне нишо не губиш

Коментар

• Първоначално изпратено от Zelen
          И аз така,

пазарна и лимитирана малко над минимума, дано повече хора да направят така и да свалят цената на пазарните.
          Едва ли цената ще се определи от кобосите, важно е големите каква стратегия ще изберат.

Коментар

• И аз така,

Коментар

• Представете си следния сценарии.

Презаписване под 2 пъти .....удовлетворяват по голяма част от заявките и прибират паричките на инвеститорите.
              И за ПИБ АД няма достатъчно ресурс в инвеститорите, та удовлетволяват заявки на 7 лева
              Ще е доста забавно
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Как е амигос, пуснахте ли поръчките? ;-) Аз лично играх с пазарна и две лимитирани на ниска цена, ако случайно ме огрее... Ако не, поне ще допринесат за снижаване на средната претеглена...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                  Първоначално изпратено от аналгина
                  Бик, мисля, че тук грешиш. Моето мнение е, че за КТБ презаписването ще е доста по-голямо от това при ПИБ. За ПИБ аз лично още се чудя дали изобщо да участвам. Много абстрактно ми се вижда ИПО то им. Ако ми останат пари от КТБ предпочитам да си допълня TOPL, KDN, GAGBT, CHIM, MONBAT, EUBG. Има и още няколко интересни акции, където може да открия позиция, но тях за сега ще си ги запазя в тайна :-).
                  Успех на всички!!!
                  аналгина, инвестиционните ми виждания са много близко до твоите. На мен също певече ми допада ИПО-то на КТБ и се надявам Бик да е прав че "повечето инвеститори ще "пазят сили" за ПИБ" за да се изпълнят с по-добър % офертите ни за КТБ.
                  Бик, преглеждал ли си отчета за Q1 на КТБ, в който обявиха печалба над 5 млн. и един вид загатнаха че прогнозата им за 2007 върви към изпълнение? Аз още не съм и смятам да го потърся на сайта на БНБ за да погледна вървят ли наистина нещата по план или това почти 5 пъти нарастване на печалбата сплямо Q1 2006 е плод на някакви врътки.
                  Не съм го гледал, сигурен ли си че го има на сайта на БНБ?
                  В сайта на КТБ го няма.

Коментар

• ..Е тук поне има граници, за разлика от ПИБ,..
                    еми жалко за ПИБ-а тогава, щом немат граници. Я кога нема граница, все надоле слагам, незнам отде иде тая слабост... незнам

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                      От КТБ ви дадоха ясен знак че ще ви продават на 58.
                      Е тук поне има граници, за разлика от ПИБ, а за лимитираните са само 300 000 акции, но все пак ако някой голям не избута нагоре цената може да е 50-55..
                      а за презаписването вече се чудя дали ще има 2-3 пъти...за 8 е малко невероятно..

Коментар

• според мен не им се дават под макса
                        иначе щяха да ги разделят 70:30 в обратния ред или въобще нямаше да има такова нещо
                        18 милиона за лимитирана са твърде малко за нашия малък пазар а това ще повлече и пазарните
                        от КТБ, разбира се, са допуснали да прехвърлят обем от пазарни в лимитирани, но и обратното също....
                        така че биха могли да нагласят цената свободно на макса

освен това не мисля че презписването ще бъде повече от три пъти (или поне от КТБ не очакват според мен) заради малкото бройки лимитирана, никакъв ПР на банката на фона на този на ПИБ или роудшоу (въпреки че очакват малко по-малко кеш от ПИБ), разбира се ОББ и това че разчитат като че ли само на познатите вече Кобоси
                        http://imoti.start.bg
                        http://pravo.start.bg
                        [url]http://zakoni.start.bg[/url

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната
                          А има ли и малка вероятност ) според вас.. и Пазарните и Лимитираните да бъдат закарани на МАКСА )) .
                          Ritori4en mai ti e vuprosa , Maini4ka;-)

Коментар

• От КТБ ви дадоха ясен знак че ще ви продават на 58.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• А има ли и малка вероятност ) според вас.. и Пазарните и Лимитираните да бъдат закарани на МАКСА )) .
                              Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Димитър
                                айде стига с това Монбат и Химимпорт де
                                като не става значи не става
                                кво трябва да се случи че да разберете че хората с пари се интересуват от по-нови дружества на които потенциала не се е изчерпал

Топливо пък съвсем не го виждам сред класните след като стана ясно какви вътрешни сделки си прави доганяноглу

направо си ги дръж аналгично всичките позиции в тайна или поне ги споделяй в темата за примоциите
                                Димитърчо, не откривам нищо по темата в постинга ти. Ако имаш нещо лично, ползвай лични съобщения. Не че ще ти обърна внимание в тях, но все пак пробвай, за да не губим времето на другите участници във форума.
                                П.П. Прекалено елементарни са ти инвестиционните разсъждения. Това да делиш дружествата на "по-нови и по-стари" е толкова смешно, че просто нямам думи. Има дружества с потенциал и такива без. Най-прясното докозателство за изчерпан потенциал още в дебюта е "Тодоров" АД - едно от "по-новите" дружества, в които ти със сигурност си се набълбукал.

Коментар

Working...
                                X