IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• MNOOOGO SI UMEN BE SELSKA GEGA!!! SHTO NE SI OTKRIL VECHE BANKA ILI PONE EDNO FONDCHE SAS 50-tina miliona da upravlqvash, che takiva kato nas "balacite" da doidem da ni "nalivash" mozak. Ne da go razpilqvash po forumite. Chista zaguba na cenna rqdka siva technost ot GOLEMIQ ti MOZAK. A kolko si velik ...gledai se v ogledaloto i si go povtarqi 4esto. MNOOOGO SI VELIK

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
      ne sym самарянин. но ненавиждам наглите типове. знам че тук има много свестни хора и ме е яд за тях, но не мога да остана равнодушен към хора които нямат два грама мозък в главата, а ходят да обиждат наред и без основание. моята реакция е самозащита и въпреки това пак не нападам, не обиждам. само днес май се изпуснах 1-2 пъти, но без кой знае какви грубости. иначе не да ти се мазня, но и ти си от свестните хора, теб кога съм те нападнал, че не си спомням.
      Съжалявам, че спамим темата. Много от нас са познали много неща и да сме живи и здрави още да познаваме. Ако има аргументи става и дискусия
      Ъп ъп, без аргументи беше дразнещо от същата гледна точка - на какво отгоре ?!
      Тогава никой не предупреждаваше, нали

Благодаря за добрите думи!

Всичко добро желая.

Коментар

• ne sym самарянин. но ненавиждам наглите типове. знам че тук има много свестни хора и ме е яд за тях, но не мога да остана равнодушен към хора които нямат два грама мозък в главата, а ходят да обиждат наред и без основание. моята реакция е самозащита и въпреки това пак не нападам, не обиждам. само днес май се изпуснах 1-2 пъти, но без кой знае какви грубости. иначе не да ти се мазня, но и ти си от свестните хора, теб кога съм те нападнал, че не си спомням.

Коментар

Първоначално изпратено от slavikd
          Mi Asen iSpomen sa edno i sashto lice to e tolkova qsno Kolko li drugi nikove ima oshte tozi "guru" na finansoviq svqt
          basi, толкова ли съм прозрачен? как ме разкри само? ако така познаваше и за борсовите работи щеше да си милионер вече. :-)
          как ли ти се смеят сега модераторите
          Не, Спомен не си прозрачен и не си Асен, но добра дума не съм чул от тебе за нищо. Даже се регистрира навремето, за да оплюеш колега за техническа грешка!

Да те питаме защо, е безсмислено, но не се връзва със самарянството ти

Коментар

• Първоначално изпратено от slavikd
            Mi Asen iSpomen sa edno i sashto lice to e tolkova qsno Kolko li drugi nikove ima oshte tozi "guru" na finansoviq svqt
            basi, толкова ли съм прозрачен? как ме разкри само? ако така познаваше и за борсовите работи щеше да си милионер вече. :-)
            как ли ти се смеят сега модераторите

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
              С две думи -> КОРП = 60лв. за акция а ПИБ направо ще фалира :-)))))))))))) Идва края на дните! Всички ще бъдем пречистени! Амин ;-)))))))

Мнението на автора е с хумуристичен характер и не представлява препоръка за самоубийствени действия :-)
              A si mislq , che 60 lv e visoka cena dage e nad emisionnata. Bi trqbvalo da predlogat nqkade okolo 33-35 lv.

Коментар

• Mi Asen iSpomen sa edno i sashto lice to e tolkova qsno Kolko li drugi nikove ima oshte tozi "guru" na finansoviq svqt

Коментар

• Няма лошо, Insider-a. Прави са хората - на зле отиват нещата. Даже ще им помогна, ако мога. Ще им предложа същото като на асен от ПИБ темата, само посредника да се съгласи.

Коментар

• С две думи -> КОРП = 60лв. за акция а ПИБ направо ще фалира :-)))))))))))) Идва края на дните! Всички ще бъдем пречистени! Амин ;-)))))))

Мнението на автора е с хумуристичен характер и не представлява препоръка за самоубийствени действия :-)
                    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

айде бе умник? как може си набуташ парите в едно дружество за което явно не знаеш нищо. освен да обиждаш по форумите нещо друго можеш ли да правиш? асен от темата за ПИБ му говори неща по същество, обаче стилът му не ти хареса и веднага ХАСАН бил. аз къв съм сега, СЮЛЕЙМАН ли? и после няма ги дразни човек. като не знаете за кво иде реч марш на село. то от вас няма никва полза тук. освен едни пари няма никво покритие, а за борсата глупавите пари не са нещо добро.
                      Vie edno i sashto lice li ste Izvinqvam se no sam nqmal za cel da zasegna nego, a nai malko teb. Shto se otnasq do selo mi se struva , che ti si ot selo ili moge bi v Stzagora si si izdignal zamaka kadeto razspuskash sled tegkata sedmica v London ?

Коментар

• Аз съм си спокоен - това което пишеш е ясно отдавна.
                        Само като погледнеш къде са клоновете на Корп, веднага прави впечатление.
                        Първо Раднево, после Козлодуй, а отскоро и Белене. Какво ли има в тези големи български градове, че да предизвикват интерес?
                        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• :-) само без нерви ако може. не сме тук за да се ядосваме а да сме си полезни кой както може.
                          обикновенно съм си в зарата през почивните дни а тогава май банките не работят много. през последните година -две все по рядко. трябва да намина през корпоративна да видя, може и да работи събота и неделя :-)
                          а сега по същество. нали не очакваш да ви снеса всичко наготово. ако имахте отношение и уважение към хората може би, но при тези обстоятелства едва ли. само ще ти загатна нещо, на теб и останалите, нали вие ги разбирате нещата, а ние сме само семкаджии, без пари и злобари. иди до съда и питай къде се плащат таксите. като видиш едва ли ще си мислиш още че съм инсайдер. за другото няма къде да те пратя ама то не е тайна и се знае от много хора. и то е същественото. поразпитай един от проспериращите сектори на бг икономиката с коя банка е обвързана. къде привежда парите на работниците и служителите. едни хубави заплатки които формират ежедневно голяма наличност по разплащателни сметки на една банка, която после разполага с тях както намери за добре. и за да бъда откровен докрай, ще допълня. сега това е много добро за банката. плаща някви 0.2% горе-долу по разплащателни сметки, а в същото време едномесечния софибор е към 6.440%. това не всеки ще може да го схване кво значи. ама тези които могат ще знаят, че ако нещо неприятно се случи може тази банка да бъде заместена с друга, която ще е по близка с новата власт от сегашната. има поне една такава за която ми идва на ум и тя също е публична.
                          за кои банки говоря или просто си бръщолевя оставам на вас да отгатнете. може просто да не съм се наспал и сега да бълнувам. затова изобщо не ме слушайте.

Коментар

• Абе, как ми е писнало от такива многознайковци. Говорил с охраната на клона в Стара Загора и вече е инсайдър.
                            Като се правиш на много велик, спри да задаваш гатанки и си изложи тезата, ако ти стиска де.
                            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• милия! кой ти говори за четене на вестници?
                              я пак да попитам, като четеш и ти в. Капитал. от какво печели корпоративна банка реално погледнато? айде сега да те видим и теб, като се навираш там където не ти е мястото.

Коментар

• милия! кой ти говори за четене на вестници?
                                я пак да попитам, като четеш и ти в. Капитал. от какво печели корпоративна банка реално погледнато? айде сега да те видим и теб, като се навираш там където не ти е мястото.

Коментар

Working...
                                X