Първоначално изпратено от BOBAN1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свилоза АД (3MZ / SVIL)
Collapse
X
-
Хахахахах.честито на всички.Сега чакайте да ви обясни "батко" нещата......Слагайте яко оферти купува....да ви ги даде скъпо
Освен ако някой не се ядоса и не разтовари до към 80ст.тогава "батко" друга песен ше запее
Н е е препоръка
Не се занимавам с такива акции и не притежавам от тях
Абе батя.държиш ли още 3те процента от Фонд имоти
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеХъм, заприличваш на един колега от форума
Май, всъщност не ти е смешно
Разкажи ни пак за безработицата в Щатите и къде трябваше да е по твои сметки, ако не ти се отлага пак де
Би ли ми припомнил???
Покажи поста ми, моля?
А Зрънчо нямам и никога не съм имал, докато Свилоза имам малко(символично) количество
Поздрави!Last edited by SPEKO; 30.06.2011, 20:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеАйде от мен да мине, можем да говорим за трето място ... Патките не съм ги следил и нямам мнение по въпроса, но Банев и Досмусчиев за мен са ненадминатиНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеAaaa НЕ ! Редицата нито е завършена, нито е смислена, ако си изпуснал патката
Според мен патката е или на първо или на второ място Не може без нея просто )))Last edited by netware5; 21.06.2011, 00:51.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение...
Банев, Домусчиев, Бедо, Дачев.
...
Според мен патката е или на първо или на второ място Не може без нея просто )))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнениеБатя го отписах, когато разправяше 2007г, че ще купува зрънчо на 2,50!
въобще не ме интересува какво мисли!
ХАХАХАХХААХ
Май, всъщност не ти е смешно
Разкажи ни пак за безработицата в Щатите и къде трябваше да е по твои сметки, ако не ти се отлага пак де
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеАз никого не мразя...., е малко се изцепих по адрес на Батя, в смисъл че ми е паднал в очите, ама тук го изтипосаха в много лоша светлина. А иначе тая хартия не ме интересува, ако ще златна да стане. Имам си принципи - не инвестирам при "кофти" мажоритари. Към момента това значи, по ред на "неприемливост" (първият е най-нежелан):
Така че не съм много меродавен източник на информация "дали ще играе акцията", щото просто нема да инвестирам туканка ....
Батя го отписах, още когато разправяше 2007г, че ще купува зрънчо на 2,50!
Въобще не ме интересува какво мисли тоя човек!Last edited by SPEKO; 20.06.2011, 22:55.
Коментар
-
Изобщо не визирах теб, ти си инвеститор.
Визирах хора от "бизнеса", които често нямат и лев в акции, щото така прави масата в момента, а и нямат възможност, дори и да се досещат.
Но, щом така смяташ ще го имам предвид, ако разглеждам позицията, стана ми интересно колко усиля се хвърлят да се кряка, предвид че няма къси
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеДа бе верно, по едно време 30% от портфейла ми беше там,
Мани ги спомените, тук ще се танцува ли все пак, че не я следя много позицията, освен дето някви хора мразят някви други хора дето искат да изкарват пари от тук, друго не се вижда на първо четене от коментарите.
Така че не съм много меродавен източник на информация "дали ще играе акцията", щото просто нема да инвестирам туканка ....He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар