Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свилоза АД (3MZ / SVIL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеВсичко опира до мат`риал, до фундамент. След още няколко яки отчета още много хора ще се убедят че това работи добре, рентабилно. Тогава ще има и достатъчно кандидати да се включат в увеличение. Но вече и цената на вход ще е съвсем друга, нали се сещаш
24.02. Батя май много не му се чака вече и е почнал да излиза
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИз анализа на ***
Е, и моите очаквания са за поредна върхова година за резултатите на Свилоза. Цената на акция няма да стигне така бързо върхови нива, щото все пак е стигала и 10 лв., но всичко с времето си....
Това е от 14.02
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЯвно при публикуване на консолидирания отчет очакваш цената да отиде над 2,20 Има резон.
Аз пък съм от по-търпеливите, и мисля да изчакам за доходност от 400% за 1-2 години
Коментар
-
Сега няма за какво да му се сърдите на човека. Ако ви стиска купете с него... Аз пишех не против операциите , които са добри, а защото се прекали са похвалите на тази чисто спекулативна акция. Надявам се , че някои изгорели са си направили изводите. Той и Краси ги харесва движенията напред - назад
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениенормално е да ти се ядосват
в крайна сметка никого не си излъгал, а единственият момент е тайминга - когато кажеш ураа качих се и последователите ти тругнат да се качват...в един момент се оказва, че последните са купили от теб..примерно.. , а като се сплеска цената и кажеш продадох...те се виждат -20% и викат ..добре де ама ние на кой ще продадем.
добре ги връткаш спекулите и ако не пишеш никой не може да ти се сърди, но ако рекламираш позицията рано или късно се случва така..особено в неликвидна позиция като свилоза.
! успех !
Бертрам.....на никого .ама на никого не се ядосвам.....Аз моето съм си го направил каквото трябва
От известно време ми прави впечатление как Батя в определени позиции започва да пише интензивно ,да хвали акцията.........или запоява да организира тълпата......в последствие виждам,че това се полуяава когато иска да излиза........И го прави в по-слабо ликвидни.такива....Веднъж не съм го видял да пише в някоя тема на по-ликвидни такива(ЦКБ,ХИМ,.....)
..После ако имам време ще се опитам да покажа как тук февруари обясняваше ,че като станела 5лв тази акция.не знам си какво...А пък той тогава е продавал...за което си каза в последствие
.....Н е го обвинявам....играе си яовека играта..Така мойе ..това прави
Батя ....имам една молба към теб...Ела да пишеш в темата на ЦКБ,че искам да свалиш цената с поне още 10ст........да си купя 100 К акции.....и после обръщаш плояата(фурнаджийската лопата)......и я качваш с поне 50ст.........
Хайде ....Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе знам защо го правите, дали от завист или сте си просто злобни хора...
Всеки имаше възможност да купи тук на 1 лв. и да продаде на 1,90!!! Какво точно съм излъгал??? И като съм такъв измамник защо пак купувам тук.
Дръжте се малко, не се поддавайте на низши чувства, винаги началото на тренда е най-трудноМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе знам защо го правите, дали от завист или сте си просто злобни хора...
Всеки имаше възможност да купи тук на 1 лв. и да продаде на 1,90!!! Какво точно съм излъгал??? И като съм такъв измамник защо пак купувам тук.
Дръжте се малко, не се поддавайте на низши чувства, винаги началото на тренда е най-трудно
в крайна сметка никого не си излъгал, а единственият момент е тайминга - когато кажеш ураа качих се и последователите ти тругнат да се качват...в един момент се оказва, че последните са купили от теб..примерно.. , а като се сплеска цената и кажеш продадох...те се виждат -20% и викат ..добре де ама ние на кой ще продадем.
добре ги връткаш спекулите и ако не пишеш никой не може да ти се сърди, но ако рекламираш позицията рано или късно се случва така..особено в неликвидна позиция като свилоза.
! успех !това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Не знам защо го правите, дали от завист или сте си просто злобни хора...
Дръжте се малко, не се поддавайте на низши чувства, винаги началото на тренда е най-трудно
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнениеНа борсата всичко е позволено, което не е забранено! Не е виновен Батя, че му се хващат на куката шараните, даже напротив. И затова се иска талант
Великият комбинатор............Ама като има балъци да му се връзват...Ама нищо не е казал за Фонд имоти........
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеБатя..при теб комуникацията е дотолкова колкото да "успиш" рибоците .и да им го наденеш хубаво.В темата за Топливо ти писах нещо......
....МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнениекой беше зорлията
бобане, плувай както си знаеш бате
много си ми напрегнат нещо, не може да се комуникира нормално с теб
всеки да си решава сам за своите пари...
Коментар
Коментар