IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свилоза АД (3MZ / SVIL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Износът на дървесина отчита ръст.

http://www.investor.bg/news/article/120219/332.html

Не е препоръка !

Коментар

• Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнение
      тука се очакват сериозни печалби
      печалба на дружеството или печалба от артиите ?
      търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• тука се очакват сериозни печалби

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Агроминистърът прогнозира, че дървесината за огрев ще поевтинее

Хубаво нещо е конкуренцията.
          Предполагам че това ще доведе до по-добри цени и на технологичната дървесина. Следващите няколко отчета ще ни отговорят на този въпрос. А ако иска да ни спести напрегнатото очакване г-н Зарев може да се включи с компетентен коментар
          Човекът е ветеринар, не е горски. Но забелязвам, че винаги е бил извор на положителни новини.

Коментар

• Агроминистърът прогнозира, че дървесината за огрев ще поевтинее

Според него промяната се дължи на конкурентната среда, в която работят новите шест държавни горски предприятия.........
            Найденов прогнозира, че е възможно цените да паднат дори наполовина.
            Хубаво нещо е конкуренцията.
            Предполагам че това ще доведе до по-добри цени и на технологичната дървесина. Следващите няколко отчета ще ни отговорят на този въпрос. А ако иска да ни спести напрегнатото очакване г-н Зарев може да се включи с компетентен коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнение
              В този форум се нагледах на всякакви "анализатори" и вече не мога да схвана ирония ли е или толкова им е капацитета
              Като ми видиш по-предния коментар до Батя или снощния бъзик в темата на цитираното по-долу "дружество" - химко, ще се усетиш

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
                А не, ще си купя полимери
                Не можа да схванеш иронията, ама карай )))
                И все пак, за пазара има значение и на каква цена се търкалят и акциите на ктб ))) (пак ирония)
                В този форум се нагледах на всякакви "анализатори" и вече не мога да схвана ирония ли е или толкова им е капацитета
                МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

Да ти имам логиката :-))))

Купи си Химко, Кремиковци, Патки или мостове и те са далеч ПОД номинала!
                  А не, ще си купя полимери
                  Не можа да схванеш иронията, ама карай )))
                  И все пак, за пазара има значение и на каква цена се търкалят и акциите на ктб ))) (пак ирония)

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
                    Ми продай акциите на ктб по номинал и внезапно и там ще се повишат екстрeмно "перспективите" ))))
                    Да ти имам логиката :-))))

Купи си Химко, Кремиковци, Патки или мостове и те са далеч ПОД номинала!
                    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

Между другото переспективите пред тази компания след сделките от сутринта рязко се повишиха
                      Ми продай акциите на ктб по номинал и внезапно и там ще се повишат екстрeмно "перспективите" ))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        ..
                        Оставям ги да лаят и скимтят и продължавам напред
                        Недей ги оставяй да плуват сами, че може да се издавят ...
                        Last edited by Dio; 05.07.2011, 02:09.

Коментар

• И в тази лодка ли сме заедно, XY

Коментар

• Аз използвах момента да си понакупя още, и ще пробвам да си взема дори още повече
                            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                              След месец-два кат разпродаде с 30+ горница, няма да има какво да кажете
                              Ооо не Иво, не си разрал добре - нямам право да продавам, не и преди мрънкалниците да са продали.
                              Да ти разясня картинката:

1. Има хора които са с талант в мрънкането, а таланта както знаем трябва да се развива....
                              2. За да са що годе доволни, при входа си в дадена акция аз трябва да им съобщавам предварително, да им посочвам точното дъно, но да не бързам да купувам преди те да са.
                              3. Трябва също да посочвам всеки локален връх за да си правят врътки, но аз нямам право да ги правя дори и с малка част от акциите си, защото иначе ставам манипулатор и фурнаджийска лопата
                              4. Когато излезе добра новина или отчет за компанията, не бива да пиша за добрия фундамент, коефициенти и пр. защото тия хора не обичат да се затормозяват с такава информация, пък и излиза че си хваля акцията, надъхвам тълпата... абе въобще - манипулирам, нищо че това са факти и реалности.

И всичко това Иво трябва да го правя за да са доволни хора, някой от които доскоро пишеха във форума само нетрезви (искрено се надявам да е преодолян проблема), които нямат и един пост с фундаментален анализ и такива със силно развито чувство на завист и неприязън към чуждия успех.
                              Е, разбираш че няма начин да им угодя.
                              Оставям ги да лаят и скимтят и продължавам напред

Коментар

• Стига сте се базикали с Батята! Момчето се озорва половината от оборота по позицията да прави, а вие така - не е хубаво.
                                След месец-два кат разпродаде с 30+ горница, няма да има какво да кажете

Коментар

Working...
                                X