IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свилоза АД (3MZ / SVIL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zarev Разгледай мнение
    Продадохме свободни квоти отпуснати на инсталацията по Националния план за разпределение на емисии парникови газове до 2010 включително почти на тавана на цената.
    Благодаря за информацията.
    Поздравления за сделката.
    Last edited by mpy_yordanov; 27.07.2011, 11:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
      А как е положението сега в компанията, г-н Зарев, съвсем в основен аспект?

И едно други въпросче - използвате ли фючърси за хеджиране на цената на целулозата?
      a ти кои си

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
        Г-н Зарев, Свилоза има 2,49 млн. лв. печалба, след продажби в графа Други за 3,11 млн. лв.

Какво точно сте продали?

Поздрави
        Мариян Йорданов
        Investor.bg
        Продадохме свободни квоти отпуснати на инсталацията по Националния план за разпределение на емисии парникови газове до 2010 включително почти на тавана на цената.

Коментар

• От темата за ССВ:

Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
          Ако ми кажеш как да вкарам 20к лева в свилоза без да ме усетят..и без да повлиявам на цената.Еваларка

Ето защо тоя "герой" толкоз време ме плю тук. Имало зор момчето
          Аз влизам на няколко пъти с над 20К в ниското пък той не успявал и затова давай да плюваме по успешния
          Вместо да се учи от Батя си, да го помоли за помощ и съвет, той тръгнал да рита срещу него
          Абе разни хора, разни тактики

Иначе по темата. Вярно приятна изненада са ни поднесли в неконсолидирания. Аз бях спрял да го поглеждам че не е интересен пък то...
          Мерси за бележката г-н Йораданов!

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
            Г-н Зарев, Свилоза има 2,49 млн. лв. печалба, след продажби в графа Други за 3,11 млн. лв.

Какво точно сте продали?

Поздрави
            Мариян Йорданов
            Investor.bg
            Ракетата за скрап

Майтап. И на мен ми беше интересно.
            МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

Съвсем в основен - всичко си е по бюджет, няма изненади. В този смисъл не използваме и фючърси - цената за тази година е предвидима и се движи по предвиждания. По-надолу от 2010 и достатъчно нагоре за да си правим инвестициите и да спим спокойно. Банките заспаха. Скука!
              Вие няма ли да ходите на почивка бе хора?

Какво точно сте продали?

Поздрави
              Мариян Йорданов
              Investor.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                А как е положението сега в компанията, г-н Зарев, съвсем в основен аспект?

И едно други въпросче - използвате ли фючърси за хеджиране на цената на целулозата?
                Съвсем в основен - всичко си е по бюджет, няма изненади. В този смисъл не използваме и фючърси - цената за тази година е предвидима и се движи по предвиждания. По-надолу от 2010 и достатъчно нагоре за да си правим инвестициите и да спим спокойно. Банките заспаха. Скука!
                Вие няма ли да ходите на почивка бе хора?

Коментар

Но още тогава си признах, че не разбирам връзката между резултатите на дружеството и цената на акцията.
                  Спокойно. Такива наблюдения са емпирично провеждани регулярно и със съмнителна стойност от всеки интелигентен борсов участник.
                  Понастоящем съществува и иновационен принос с тези наблюдения, например чрез нестандартната теория на д-р Каро.
                  Според неговия модел е напълно вероятно цената на артията, да няма каквато и да е връзка с "фундамента" на компанията.
                  Дори и по-скоро това се разглежда в положителен аспект - не е необходимо да се мъчим, да гледаме ежемесечни отчети след като така или иначе не може да се избегне вероятността - артията да не се съобразява с тях.
                  търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• А как е положението сега в компанията, г-н Зарев, съвсем в основен аспект?

Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                      Все си мислих, че публичните дружества, листнати на борсата не би следвало да са обгрънати от непрогледна информационна мъгла.
                      Като гледам, грандиозните обороти на дружествата на БФБ бая народ мисли, като мен. А, иначе знам, че е безкрайно сложно да се публикуват ежемесечни отчети, както правят например дружествата от Стара планина холд, Монбат, Софарма.
                      Къде видя месечни отчети на стара планина. ?
                      търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

Странно. Зарев се включваше тука, когато акцията растеше, а сега никакъв го няма. Не че намеквам нещо.
                        Много път имат да вървят още българските "бизнесмени" и мениджъри, за да доближат западните стандарти.
                        Зарев се намесваше не защото акцията се вдигаше. Но още тогава си признах, че не разбирам връзката между резултатите на дружеството и цената на акцията. Няма да се публикуват месечни отчети, съжелявам, но дойде времето на Q2.

Коментар

• Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнение
                          тука се очакват сериозни печалби
                          И що...?
                          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                            Щото на "Запад" у големата "демокрация" изобщо ще дойде някой "мениджър" да ти се обяснява във форум...
                            Нямам акции, не съм и имал, и не е препоръка.
                            Все си мислих, че публичните дружества, листнати на борсата не би следвало да са обгрънати от непрогледна информационна мъгла.
                            Като гледам, грандиозните обороти на дружествата на БФБ бая народ мисли, като мен. А, иначе знам, че е безкрайно сложно да се публикуват ежемесечни отчети, както правят например дружествата от Стара планина холд, Монбат, Софарма.

Коментар

Странно. Зарев се включваше тука, когато акцията растеше, а сега никакъв го няма. Не че намеквам нещо.
                              Много път имат да вървят още българските "бизнесмени" и мениджъри, за да доближат западните стандарти.
                              Щото на "Запад" у големата "демокрация" изобщо ще дойде някой "мениджър" да ти се обяснява във форум...
                              Нямам акции, не съм и имал, и не е препоръка.
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Странно. Зарев се включваше тука, когато акцията растеше, а сега никакъв го няма. Не че намеквам нещо.

Коментар

Working...
                                X