IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свилоза АД (3MZ / SVIL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Естествено, че се измъкнах, още на доста по-високи нива. Не ми понася да държа толкова губещи акции...

Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Я кажи, измъкна ли се от Бедо или йок ? По едно време с Батя се бяхте натарторили и в топливо ...
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
      Ехе-е-е, накара ме да си спомня доброто старо време, когато трябваше да си пълен идиот за да не печелиш на БФБ Разрових си старите файлове - купувал съм Топливо в периода януари-март 2007 със средна цена 19.99 и съм продал през май 2007 на 23.999

Хубав беше живота тогава и даже бат Бедо минаваше за пич ....
      Да бе верно, по едно време 30% от портфейла ми беше там,

Мани ги спомените, тук ще се танцува ли все пак, че не я следя много позицията, освен дето някви хора мразят някви други хора дето искат да изкарват пари от тук, друго не се вижда на първо четене от коментарите.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Я кажи, измъкна ли се от Бедо или йок ? По едно време с Батя се бяхте натарторили и в топливо ...
        Ехе-е-е, накара ме да си спомня доброто старо време, когато трябваше да си пълен идиот за да не печелиш на БФБ Разрових си старите файлове - купувал съм Топливо в периода януари-март 2007 със средна цена 19.99 и съм продал през май 2007 на 23.999

Хубав беше живота тогава и даже бат Бедо минаваше за пич ....
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
          Цената е доста над тази от средата на кризата, а това е доста позитивен факт!
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Цената е доста над тази от средата на кризата, а това е доста позитивен факт!

Коментар

Форуърдите на целулозата са се устремили надолу, но цената е доста над нивата от разгара на кризата:

Форуърдни контракти:
              http://sobstvenbiznes.net/photogallery.php?photo_id=45

Цени целулоза:
              http://sobstvenbiznes.net/photogallery.php?photo_id=46

Цената на акцията не ми се вижда много реална при това положение, ниска е...

spot цената е идеална(USD 876.85) , като се има предвид че беше към 400 USD по време на кризата , критичния минимум на СВИЛОЗА е към 450 USD ,

Pulp BHKP USD USD 876.85 +0.54 +27.69

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                Нема ли da si купиш акциЙ )) kupi си форуърд на ориза от него правят пауса ))

http://zertifikat.finanzen.net/Pages...spx?wkn=AA0WT4

Na ja

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
                  Форуърдни контракти, CME, who cares?
                  абе вие zнаете ли несто zа paper market-a?
                  Нема ли da si купиш акциЙ )) kupi си форуърд на ориза от него правят пауса ))
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
                    still overcrowded?
                    Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

Форуърдите на целулозата са се устремили надолу, но цената е доста над нивата от разгара на кризата:

Форуърдни контракти:

Цени целулоза:

Коментар

• Форуърдите на целулозата са се устремили надолу, но цената е доста над нивата от разгара на кризата:

Форуърдни контракти:

Цени целулоза:

Коментар

• Ха-Ха-Ха- Иска ви се да няма хора да Ви противоречат за този Шит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Добре дай аргументи защо тази тема е все начело през последните месеци- с какво тази компания е по добра от други, че все я хвалихте. За мен аргумента Ви е мани пулация на позиоцията- Вие започнахте да си го признавате един по един
                            Ми темата е все начело, защото се спука да я плюеш бе пич. Брой си мненията в последната страница само и си пиши в бележника че и Тука си направил не по-малка зверска "манипулация" и от другите "рибоци". )) Не е препоръка
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Добре дай аргументи защо тази тема е все начело през последните месеци- с какво тази компания е по добра от други, че все я хвалихте. За мен аргумента Ви е мани пулация на позиоцията- Вие започнахте да си го признавате един по един
                              аз аргументите аз съм си ги казал , и никoй не карам да ме слуша просто споделям , за компанията се говори предполагам защото беше пред фалит преди 1 година половина а сега направи 20 милиона печалба а и тази година върви към 15-20 мил. и все пак цената от 0.70 стигна 1.97лв .
                              Кой да манипулирам?? има си отчет има си новини знаеш какво произвеждат , как бих могъл да манипулирам някого ....За мен компанията си остава интересна на тази цена от много други които с години не могат да направят и 20% от profit margina на СВИЛОЗА .

Коментар

• Добре дай аргументи защо тази тема е все начело през последните месеци- с какво тази компания е по добра от други, че все я хвалихте. За мен аргумента Ви е мани пулация на позиоцията- Вие започнахте да си го признавате един по един

Коментар

Working...
                                X