IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свилоза АД (3MZ / SVIL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    И аз не виждам смисъл да продължавате да го лансирате този ШИТ
    с теб никoй не иска и не вижда смисъл да коментира просто явно skype не ти работи и си лафиш в инвестора

Коментар

• И аз не виждам смисъл да продължавате да го лансирате този ШИТ

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
        aма тва в от4ета ли е несто или вид целулоза
        странно чувство за хумор , но не виждам смисъл да се продължава ))

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
          сякаш искаш да потвърдиш това което казах ))

Earnings before interest, taxes, depreciation and amortization
          aма тва в от4ета ли е несто или вид целулоза

Коментар

Ники5 се шегува, бе пич.

Коментар

• КЛАТИ КРАСИ, КЛАТИ

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
                кво e EBITDA

Коментар

слава богу че все още има хора като теб в този форум , другите се чудя защо изобщо пишат след като не споменават и една дума за дружеството СВИЛОЗА или финансовото и състояние , бъдеще , рискове и т н . Много бих се радвал тук наистина да се води една инвестиционна дискусия да се информираме взаимно да си помагаме в взимането на решения и така нататък , но явно нивото е много ниско и прочутата фраза щом и баба ми започна да инвестира самостоятелно на борсата значи нещата не са на добре е в пълна сила . Що се отнася до нас балъците които имаме акции от този шит както се изразявате вие .. аз лично ще продължа са си купувам на цена
                  1,5 X EBITDA
                  кво e EBITDA

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    ццц голям морал голямо нещо.. изяли сте го Батя с парцалите, че прода(ва)л. Не виждам какво лошо е направил. Той е по-скоро спекулант отколкото инвеститор, а при тях цел и времеви хоризонт са различни отколкото при ПФ и тн.. Факт е, че Батя не плюе по акцията, което е важното, а това защо продал....ами всеки си има мотиви и не може да го плюете без да знаете за какво са му трябвали средствата.

В този форум е пълно с платени драскачи и хора, които с или без интерес натискат дадени позиции само защото не им харесват. Измислят се слухове, 'плашат' се по-големи държачи на акции с идеята да сипят по пазара.... а вие сте седнали да гледате Батя, който е един от малкото оптимисти тук ...

и не на последно място 50%+ са си 50%+... ако ти паднат за половин година не вжидам нищо лошо да ги вземеш, а нищо не ти пречи после пак да си напълниш от същото дружество.

поздрави и успех
                    слава богу че все още има хора като теб в този форум , другите се чудя защо изобщо пишат след като не споменават и една дума за дружеството СВИЛОЗА или финансовото и състояние , бъдеще , рискове и т н . Много бих се радвал тук наистина да се води една инвестиционна дискусия да се информираме взаимно да си помагаме в взимането на решения и така нататък , но явно нивото е много ниско и прочутата фраза щом и баба ми започна да инвестира самостоятелно на борсата значи нещата не са на добре е в пълна сила . Що се отнася до нас балъците които имаме акции от този шит както се изразявате вие .. аз лично ще продължа са си купувам на цена
                    1,5 X EBITDA

Коментар

• ццц голям морал голямо нещо.. изяли сте го Батя с парцалите, че прода(ва)л. Не виждам какво лошо е направил. Той е по-скоро спекулант отколкото инвеститор, а при тях цел и времеви хоризонт са различни отколкото при ПФ и тн.. Факт е, че Батя не плюе по акцията, което е важното, а това защо продал....ами всеки си има мотиви и не може да го плюете без да знаете за какво са му трябвали средствата.

В този форум е пълно с платени драскачи и хора, които с или без интерес натискат дадени позиции само защото не им харесват. Измислят се слухове, 'плашат' се по-големи държачи на акции с идеята да сипят по пазара.... а вие сте седнали да гледате Батя, който е един от малкото оптимисти тук ...

и не на последно място 50%+ са си 50%+... ако ти паднат за половин година не вжидам нищо лошо да ги вземеш, а нищо не ти пречи после пак да си напълниш от същото дружество.

поздрави и успех
                      Last edited by bertram; 20.06.2011, 10:49.
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Цялата дандания за да се НАТОВАРЯТ НОВОБРАНЦИТЕ С АКЦИИ ЛИ БЕшЕ

Коментар

• Брей, не съм предполагал, че комбинацията от инсайдерски игрички с нисколиквидни акции и активни манипулации за увличане на балъци в анонимни форуми може да се нарече с гръмкото име стратегия. Очевидно латерната ще продължи да лее песни и пляски на народите, но сега поне ще е ясно, че като като се появят хвалбите и коментарите за дългосрочните инвестиционни переспективи, активните продажби са започнали, но има още баластра за разкарване и трябват още балъци.

Първоначално изпратено от Батя
                          ... Играя активно на БФБ, и вашите брътвежи няма да ми променят стратегията...
                          Last edited by Valuator; 19.06.2011, 22:17.

Коментар

• Ами купете още от този шит, а Краси не го мислете харесва мазохистите инвеститори

Коментар

• абе честно казано и на мене случката ми оставя неприятен привкус. апокалиптосите са ясни, но пък да хвалиш дадена акция във форума и да продаваш си е малко кофти.
                              за самото дружество не виждам нищо лошо
                              в отчета за да пада акцията и по скоро бих си купил.
                              това че искал да лети в космоса/ всеки който има пари и иска нещо е в правото си да ги харчи за каквото си иска. 200к$ не са пари за конкретния човек за да ги краде от дружеството за което очевадно се бори за да оцелее през кризата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Брех, колко много гарджета се пръкнали да ми четат морал и да ми дават акъл в инвестирането .
                                Нет, и аз имах друго мнение за теб. Тотално ми падна в очите с тия малоумщини дето си написал. Другите двама завистници са ми ясни от крайвреме, но ти да ми четеш конско и да ми вменяваш непочтенност и хитруване на дребно...
                                Нито съм кон с капаци, нито си позволявам да се влюбвам в акции. Играя активно на БФБ, и вашите брътвежи няма да ми променят стратегията.
                                Повече няма да отговарям на глупостите ви! Плувайте както си знаете!
                                Здравей Батя,
                                Налазиха те и до десето коляно, едните сега ще повтарят какви загуби си направил когато ,ако стане 50 ст. а другите какъв аморален тип си когато си видял че се е изчерпил оптимизма и си почнал да продаваш а не да застанеш на амбразурата да купуваш до последниея леФ.
                                Не разбраха че отделните акции и маркета се променя всеки ден и днес се продава а утре се купува в зависимост от сантимента на позицията ,дивидент , отчети , приватизация,междунарадно положение и влизане или излизане на големи акули.Това не е отборна игра а всеки гледа да докаже на другият перспективността на дадената позиция за да реализира печалба.Ако не може се излиза с по малка загуба и се влиза в следващата.Мина времето когато колкото по дълго се държи дадена акция толкова по голяма печалба ще се натрупа ,най много да натрупаш сериозна загуба ако акцията пада с повече проценти.
                                Нямам акции от Свилоза и съм по скоро негативно настроен към нея ,но приказките за морал на борсата от дрибните и едрите са смешни,много смешни!
                                Продължавай напред Батя и следващият път когато обявиш някоя ракета си спомни за тази акция и какво те чака пък ако тръгне надолу ...
                                На кръста и анатема от някой "специалисти с дълъг хоризонт " без ни една оцелена позиция ...

Коментар

Working...
                                X