Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свилоза АД (3MZ / SVIL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеaма тва в от4ета ли е несто или вид целулоза
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениесякаш искаш да потвърдиш това което казах ))
Earnings before interest, taxes, depreciation and amortization
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениесякаш искаш да потвърдиш това което казах ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениекво e EBITDA
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеслава богу че все още има хора като теб в този форум , другите се чудя защо изобщо пишат след като не споменават и една дума за дружеството СВИЛОЗА или финансовото и състояние , бъдеще , рискове и т н . Много бих се радвал тук наистина да се води една инвестиционна дискусия да се информираме взаимно да си помагаме в взимането на решения и така нататък , но явно нивото е много ниско и прочутата фраза щом и баба ми започна да инвестира самостоятелно на борсата значи нещата не са на добре е в пълна сила . Що се отнася до нас балъците които имаме акции от този шит както се изразявате вие .. аз лично ще продължа са си купувам на цена
1,5 X EBITDA
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеццц голям морал голямо нещо.. изяли сте го Батя с парцалите, че прода(ва)л. Не виждам какво лошо е направил. Той е по-скоро спекулант отколкото инвеститор, а при тях цел и времеви хоризонт са различни отколкото при ПФ и тн.. Факт е, че Батя не плюе по акцията, което е важното, а това защо продал....ами всеки си има мотиви и не може да го плюете без да знаете за какво са му трябвали средствата.
В този форум е пълно с платени драскачи и хора, които с или без интерес натискат дадени позиции само защото не им харесват. Измислят се слухове, 'плашат' се по-големи държачи на акции с идеята да сипят по пазара.... а вие сте седнали да гледате Батя, който е един от малкото оптимисти тук ...
и не на последно място 50%+ са си 50%+... ако ти паднат за половин година не вжидам нищо лошо да ги вземеш, а нищо не ти пречи после пак да си напълниш от същото дружество.
поздрави и успех
1,5 X EBITDA
Коментар
-
ццц голям морал голямо нещо.. изяли сте го Батя с парцалите, че прода(ва)л. Не виждам какво лошо е направил. Той е по-скоро спекулант отколкото инвеститор, а при тях цел и времеви хоризонт са различни отколкото при ПФ и тн.. Факт е, че Батя не плюе по акцията, което е важното, а това защо продал....ами всеки си има мотиви и не може да го плюете без да знаете за какво са му трябвали средствата.
В този форум е пълно с платени драскачи и хора, които с или без интерес натискат дадени позиции само защото не им харесват. Измислят се слухове, 'плашат' се по-големи държачи на акции с идеята да сипят по пазара.... а вие сте седнали да гледате Батя, който е един от малкото оптимисти тук ...
и не на последно място 50%+ са си 50%+... ако ти паднат за половин година не вжидам нищо лошо да ги вземеш, а нищо не ти пречи после пак да си напълниш от същото дружество.
поздрави и успехLast edited by bertram; 20.06.2011, 10:49.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Брей, не съм предполагал, че комбинацията от инсайдерски игрички с нисколиквидни акции и активни манипулации за увличане на балъци в анонимни форуми може да се нарече с гръмкото име стратегия. Очевидно латерната ще продължи да лее песни и пляски на народите, но сега поне ще е ясно, че като като се появят хвалбите и коментарите за дългосрочните инвестиционни переспективи, активните продажби са започнали, но има още баластра за разкарване и трябват още балъци.
Първоначално изпратено от Батя... Играя активно на БФБ, и вашите брътвежи няма да ми променят стратегията...Last edited by Valuator; 19.06.2011, 22:17.
Коментар
-
абе честно казано и на мене случката ми оставя неприятен привкус. апокалиптосите са ясни, но пък да хвалиш дадена акция във форума и да продаваш си е малко кофти.
за самото дружество не виждам нищо лошо
в отчета за да пада акцията и по скоро бих си купил.
това че искал да лети в космоса/ всеки който има пари и иска нещо е в правото си да ги харчи за каквото си иска. 200к$ не са пари за конкретния човек за да ги краде от дружеството за което очевадно се бори за да оцелее през кризата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеБрех, колко много гарджета се пръкнали да ми четат морал и да ми дават акъл в инвестирането .
Нет, и аз имах друго мнение за теб. Тотално ми падна в очите с тия малоумщини дето си написал. Другите двама завистници са ми ясни от крайвреме, но ти да ми четеш конско и да ми вменяваш непочтенност и хитруване на дребно...
Нито съм кон с капаци, нито си позволявам да се влюбвам в акции. Играя активно на БФБ, и вашите брътвежи няма да ми променят стратегията.
Повече няма да отговарям на глупостите ви! Плувайте както си знаете!
Налазиха те и до десето коляно, едните сега ще повтарят какви загуби си направил когато ,ако стане 50 ст. а другите какъв аморален тип си когато си видял че се е изчерпил оптимизма и си почнал да продаваш а не да застанеш на амбразурата да купуваш до последниея леФ.
Не разбраха че отделните акции и маркета се променя всеки ден и днес се продава а утре се купува в зависимост от сантимента на позицията ,дивидент , отчети , приватизация,междунарадно положение и влизане или излизане на големи акули.Това не е отборна игра а всеки гледа да докаже на другият перспективността на дадената позиция за да реализира печалба.Ако не може се излиза с по малка загуба и се влиза в следващата.Мина времето когато колкото по дълго се държи дадена акция толкова по голяма печалба ще се натрупа ,най много да натрупаш сериозна загуба ако акцията пада с повече проценти.
Нямам акции от Свилоза и съм по скоро негативно настроен към нея ,но приказките за морал на борсата от дрибните и едрите са смешни,много смешни!
Продължавай напред Батя и следващият път когато обявиш някоя ракета си спомни за тази акция и какво те чака пък ако тръгне надолу ...
На кръста и анатема от някой "специалисти с дълъг хоризонт " без ни една оцелена позиция ...
Коментар
Коментар