Нали я знаете приказката за вдовиците и к...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свилоза АД (3MZ / SVIL)
Collapse
X
-
Брех, колко много гарджета се пръкнали да ми четат морал и да ми дават акъл в инвестирането .
Нет, и аз имах друго мнение за теб. Тотално ми падна в очите с тия малоумщини дето си написал. Другите двама завистници са ми ясни от крайвреме, но ти да ми четеш конско и да ми вменяваш непочтенност и хитруване на дребно...
Нито съм кон с капаци, нито си позволявам да се влюбвам в акции. Играя активно на БФБ, и вашите брътвежи няма да ми променят стратегията.
Повече няма да отговарям на глупостите ви! Плувайте както си знаете!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНали ние бяхме лоши и не разбирахме потенциала на тази страхотна акияНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеБалъците са изведени в орбита.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеМда-а-а, имах по-добро менение за Батя .... Смятах го за един от форумците, на които може да се има доверие, в смисъл, че е почтен. А то се оказа, че и той хитрец на дребно - пее хвалебствени химни, а в това време тайнично продава, за да се отърве от куцата си инвестиция...... Смешно-тъжно ми стана - щял да продава над 2 лева, а сега изведнъж се оказва, че почнал да продава от 1.97, та до 1.45. И сега отново е целият в бяло - разкешил и гледа сеира на балъците, нагазили дълбоко в космическите дела.
Абе те космическите дела не са за всеки, ама като говорех, нямаше кой да слуша .....Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНали ние бяхме лоши и не разбирахме потенциала на тази страхотна акия
Ми "ей така"! Тук не става въпрос за това кой плаща космическия билет, а става въпрос за елементарен морал и почтеност.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеИ сега отново е целият в бяло - разкешил и гледа сеира на балъците, нагазили дълбоко в космическите дела.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнениеА къде отиде вярата в светлото бъдеще дето я лееш последните 4-5 месеца, хитрецо дребен
Абе те космическите дела не са за всеки, ама като говорех, нямаше кой да слуша .....He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеОоо, хиените пак взеха да се навъртат подхилквайки се
Но ще трябва да ви разочаровам - продажбите ми са между 1,97 и 1,45. А сега ще го видим тоя зорлия докъде може да изсули гащи
Но вие си плювайте спокойно момчета, който каквото умееРеалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнениеВероятно Батя се мъчи да излезе от "инвестицията" с поне някаква печалбица
Но ще трябва да ви разочаровам - продажбите ми са между 1,97 и 1,45. А сега ще го видим тоя зорлия докъде може да изсули гащи
Но вие си плювайте спокойно момчета, който каквото умее
Коментар
Коментар