IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свилоза АД (3MZ / SVIL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нали я знаете приказката за вдовиците и к...

Коментар

• Когато Краси, който хубаво ви клати покаже печалбите на Унипак и Ви даде поне 1 стотинка дивидент ще се свавнявате. Засега само ще ревете като бдовици за ...

Коментар

• Брех, колко много гарджета се пръкнали да ми четат морал и да ми дават акъл в инвестирането .
        Нет, и аз имах друго мнение за теб. Тотално ми падна в очите с тия малоумщини дето си написал. Другите двама завистници са ми ясни от крайвреме, но ти да ми четеш конско и да ми вменяваш непочтенност и хитруване на дребно...
        Нито съм кон с капаци, нито си позволявам да се влюбвам в акции. Играя активно на БФБ, и вашите брътвежи няма да ми променят стратегията.
        Повече няма да отговарям на глупостите ви! Плувайте както си знаете!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Нали ние бяхме лоши и не разбирахме потенциала на тази страхотна акия
          Не бе, вие сте се набуали, като пърлета пред майка в избушеняци като унипак и сие неликвидни буклуци. Не е препоръка ))
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
            Балъците са изведени в орбита.
            и въведени в експлоатация )) Не е препоръка, имам акциЙ. За разлика от Батя, който е разкешил
            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
              Мда-а-а, имах по-добро менение за Батя .... Смятах го за един от форумците, на които може да се има доверие, в смисъл, че е почтен. А то се оказа, че и той хитрец на дребно - пее хвалебствени химни, а в това време тайнично продава, за да се отърве от куцата си инвестиция...... Смешно-тъжно ми стана - щял да продава над 2 лева, а сега изведнъж се оказва, че почнал да продава от 1.97, та до 1.45. И сега отново е целият в бяло - разкешил и гледа сеира на балъците, нагазили дълбоко в космическите дела.

Абе те космическите дела не са за всеки, ама като говорех, нямаше кой да слуша .....
              Чекай, чекай малко, мисля, че не е разкешил на 100%. Но като разкеши на 90стинки може да умери в дъното )) Батя, това е на майтап ))
              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Нали ние бяхме лоши и не разбирахме потенциала на тази страхотна акия
                И аз съм бил "дребнав" като съм наблягал на "космическите дела"..... И даже ме питаха "как така Дачев ще бръкне в джоба на акционера като си плати билета за космоса" .....

Ми "ей така"! Тук не става въпрос за това кой плаща космическия билет, а става въпрос за елементарен морал и почтеност.
                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Нали ние бяхме лоши и не разбирахме потенциала на тази страхотна акия

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                    И сега отново е целият в бяло - разкешил и гледа сеира на балъците, нагазили дълбоко в космическите дела.
                    Балъците са изведени в орбита.

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнение
                      А къде отиде вярата в светлото бъдеще дето я лееш последните 4-5 месеца, хитрецо дребен
                      Мда-а-а, имах по-добро менение за Батя .... Смятах го за един от форумците, на които може да се има доверие, в смисъл, че е почтен. А то се оказа, че и той хитрец на дребно - пее хвалебствени химни, а в това време тайнично продава, за да се отърве от куцата си инвестиция...... Смешно-тъжно ми стана - щял да продава над 2 лева, а сега изведнъж се оказва, че почнал да продава от 1.97, та до 1.45. И сега отново е целият в бяло - разкешил и гледа сеира на балъците, нагазили дълбоко в космическите дела.

Абе те космическите дела не са за всеки, ама като говорех, нямаше кой да слуша .....
                      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• А къде отиде вярата в светлото бъдеще дето я лееш последните 4-5 месеца, хитрецо дребен

Първоначално изпратено от Батя
                        ... ще трябва да ви разочаровам - продажбите ми са между 1,97 и 1,45...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          Ооо, хиените пак взеха да се навъртат подхилквайки се
                          Но ще трябва да ви разочаровам - продажбите ми са между 1,97 и 1,45. А сега ще го видим тоя зорлия докъде може да изсули гащи

Но вие си плювайте спокойно момчета, който каквото умее
                          а уж щеше да кешираш над 2 лв )))
                          Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• КЛАТИ КРАСИ КЛАТИ

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнение
                              Вероятно Батя се мъчи да излезе от "инвестицията" с поне някаква печалбица
                              Ооо, хиените пак взеха да се навъртат подхилквайки се
                              Но ще трябва да ви разочаровам - продажбите ми са между 1,97 и 1,45. А сега ще го видим тоя зорлия докъде може да изсули гащи

Но вие си плювайте спокойно момчета, който каквото умее

Коментар

• Какво с стана с добрата инвестиция- Играчите

Коментар

Working...
                                X