Първоначално изпратено от Valuator
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свилоза АД (3MZ / SVIL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеДа не е паднала цената на целуозата, че акциите на Свилоза така необяснимо взеха да падат?
40 млн.лв. пазарна капитализация, при 20 млн.лв. печалба. Интересна работа?!?
Tuesdays 12:00 am 14.6.2011 ; beg. 2011
Pulp BHKP USD USD 876.85 +27.69
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеБатя, отдавна не си писал: "внимание балон" А преди време пишеше по-често. Култовия израз не важи за тук, понеже имам акциЙ )))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениеметаком имаше една много хубава виличка по пътя за Гривица, където приемаха гости....... Гледам завода продават, но виличката - не.......Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
за тези пари не виждам кой ще го купи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеМетаком беше на Дачев. Ако последната година това се е променило - не съм в течение.
Мисля че Батя е компетентен по въпроса. Още ли Дачев държи Метаком?
http://www.investor.bg/news/article/103952/332.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
МЕТАКОМ - СЛЗ" е правоприемник на Стоманолеярен завод – Плевен. От основаването си през 1965г. до днес, заводът произвежда фасонни отливки по метода на стационарното леене в пясъчно-глинести форми. Притежава богат опит и е специализиран в производството на стоманени отливки, а от 15 години успешно е усвоено и производството на чугунени отливки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениее той не казва, че до Бояна ходи с метрото, а от офиса до центъра , но по-интересното е друго
явно не си плаща билетчето в трамвая
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеАз незнам кой трамвай ходи до ул. Секвоя, но може да са пуснали някоя нова линия, специално за Дачев!!!
Първоначално изпратено от Красимир ДачевА истината е, че аз и до днес се качвам на трамвай, най-вече следобед около 17 ч., когато трябва да се придвижа от офиса до центъра.Първоначално изпратено от Красимир ДачевАз примерно излизам с 5 лева в джоба и те просто си се смачкват от стоене в джоба.
Коментар
Коментар