IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свилоза АД (3MZ / SVIL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнение
    Вероятно Батя се мъчи да излезе от "инвестицията" с поне някаква печалбица
    и аз това си мислех

Коментар

• Вероятно Батя се мъчи да излезе от "инвестицията" с поне някаква печалбица

Първоначално изпратено от p_trade
      просто няма купувачи и някои здраво разтоварва, всеки ден накрая се пробват едни 22000 акции ...
      Last edited by Valuator; 17.06.2011, 19:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
        Да не е паднала цената на целуозата, че акциите на Свилоза така необяснимо взеха да падат?

40 млн.лв. пазарна капитализация, при 20 млн.лв. печалба. Интересна работа?!?
        просто няма купувачи и някои задраво разтоварва , всеки ден накрая се пробват едни 22000 акции , иначе цената на целуозата си е ок и очаквам доста добри резултати за 6м като гледам доставките с дървесина как растат .Ето цената

Tuesdays 12:00 am 14.6.2011 ; beg. 2011
        Pulp BHKP USD USD 876.85 +27.69

Коментар

• Да не е паднала цената на целуозата, че акциите на Свилоза така необяснимо взеха да падат?

40 млн.лв. пазарна капитализация, при 20 млн.лв. печалба. Интересна работа?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            Батя, отдавна не си писал: "внимание балон" А преди време пишеше по-често. Култовия израз не важи за тук, понеже имам акциЙ )))
            Ами просто не му е сега времето на този рефрен. Беше актуален 2007-ма. Дано доживеем пак да влезе в масова употреба

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
              метаком имаше една много хубава виличка по пътя за Гривица, където приемаха гости....... Гледам завода продават, но виличката - не.......
              Виличката си е виличка )
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• метаком имаше една много хубава виличка по пътя за Гривица, където приемаха гости....... Гледам завода продават, но виличката - не.......

Коментар

• Батя, отдавна не си писал: "внимание балон" А преди време пишеше по-често. Култовия израз не важи за тук, понеже имам акциЙ )))
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                    http://www.sales.bcpea.org/sites/def.../tmp/.пр.pdf

Закърши ли го г-н Дачев?
                    Днес случайно минах от там,
                    за тези пари не виждам кой ще го купи...

Коментар

Метаком беше на Дачев. Ако последната година това се е променило - не съм в течение.
                      Мисля че Батя е компетентен по въпроса. Още ли Дачев държи Метаком?
                      явно отдавна е било , гледам че е бил в надзорния съвет преди , но по последното прехвърляне на собствеността през миналата година не е свързан с продавача ..

http://www.investor.bg/news/article/103952/332.html

Коментар

• Метаком беше на Дачев. Ако последната година това се е променило - не съм в течение.
                        Мисля че Батя е компетентен по въпроса. Още ли Дачев държи Метаком?

Коментар

http://www.sales.bcpea.org/sites/def.../tmp/.пр.pdf

Закърши ли го г-н Дачев?
                          може ли да ми кажеш каква е връзката на дачев и свилоза с твоя link , и изобщо с МЕТАКОМ - СЛЗ-– Плевен :

МЕТАКОМ - СЛЗ" е правоприемник на Стоманолеярен завод – Плевен. От основаването си през 1965г. до днес, заводът произвежда фасонни отливки по метода на стационарното леене в пясъчно-глинести форми. Притежава богат опит и е специализиран в производството на стоманени отливки, а от 15 години успешно е усвоено и производството на чугунени отливки.

Коментар

• http://www.sales.bcpea.org/sites/def.../tmp/.пр.pdf

Закърши ли го г-н Дачев?

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                              е той не казва, че до Бояна ходи с метрото, а от офиса до центъра , но по-интересното е друго

явно не си плаща билетчето в трамвая
                              Взел си е карта за цялата градска мрежа

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                                Аз незнам кой трамвай ходи до ул. Секвоя, но може да са пуснали някоя нова линия, специално за Дачев!!!
                                е той не казва, че до Бояна ходи с метрото, а от офиса до центъра , но по-интересното е друго

Първоначално изпратено от Красимир Дачев
                                А истината е, че аз и до днес се качвам на трамвай, най-вече следобед около 17 ч., когато трябва да се придвижа от офиса до центъра.
                                Първоначално изпратено от Красимир Дачев
                                Аз примерно излизам с 5 лева в джоба и те просто си се смачкват от стоене в джоба.
                                явно не си плаща билетчето в трамвая

Коментар

Working...
                                X