Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеАко бяха в 1 един ден вече трябваше да са ги обявили и другите - на СФИ е насрочено за 22.май , а ОСА трябва поне месец по рано да са публично обявени.
има време и за това
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеби трябвало да са в един и същи ден Софарма и Софарма трейдинг
за да може повече инвеститори да се съберем и поговорим
става традиционна срещата вече
Нехубаво.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениезащо нечестно????
аз искам да плащам разходите като избера поне офис сътрудничка
ти се намеси като лансираше твоята колежка
нямам нищо напротив, съгласих се
но ти ще поемеш разходите сега
защо недоволстваш?
Ти сигурно ще туриш някоя девойка с големи котенца.Last edited by Императорът; 22.04.2014, 23:55.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеби трябвало да са в един и същи ден Софарма и Софарма трейдинг
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАбе вие май сериозно ще направите някое холдингче. Да оставите фрий-флоат, че и аз да засмуча малко. Все пак офисът ви ще е на 100-тина метра от жилището ми, ще идвам да ви навестявам поне
Между другото постоянно сравнявам тази акция с Брефа /тъй като ги намирам за най-близки като портфейл/ и днес за пореден път се изненадах. Брефа имат много пари, които явно не знаят какво да правят и предлагат 90% от печалбата, а тук сме затънали в дългове и предлагат 95%. Червена точка за СФИ, явно Брефа не искат да дават по-голям дивидент, за да може МНИ да взимат по-големи възнаграждения /нали са им % от активите/
, ама запълниха кулите та незнам ....чичо Оги от неговия кабинет ще пазарим да ни арендува 40-50квадрата
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеТази година явно няма да са в един същи ден.
би трябвало да са в един и същи ден Софарма и Софарма трейдинг
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАбе вие май сериозно ще направите някое холдингче. Да оставите фрий-флоат, че и аз да засмуча малко. Все пак офисът ви ще е на 100-тина метра от жилището ми, ще идвам да ви навестявам поне
Между другото постоянно сравнявам тази акция с Брефа /тъй като ги намирам за най-близки като портфейл/ и днес за пореден път се изненадах. Брефа имат много пари, които явно не знаят какво да правят и предлагат 90% от печалбата, а тук сме затънали в дългове и предлагат 95%. Червена точка за СФИ, явно Брефа не искат да дават по-голям дивидент, за да може МНИ да взимат по-големи възнаграждения /нали са им % от активите/
мениджмънта на някои дружества по убеждение ги държи на БФБ, при други насила, а при трети - незнаят защо са там
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМи кога ще са на Софарма и на Трейдингът?
Малко не следя нещата напоследък.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениезащо нечестно????
защо недоволстваш?
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЗа предлагания дивидент да кажете нещо?
До тук познах да видим за увеличението?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕбаси нечестното
защо недоволстваш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениече кога са другите?
ти да не си ходил пак на кафе в кулите без да кажеш?
Малко не следя нещата напоследък.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЗа предлагания дивидент да кажете нещо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПо-рано от другите - защо така?
ти да не си ходил пак на кафе в кулите без да кажеш?
Коментар
Коментар