Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЗа предлагания дивидент да кажете нещо?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЧе тя работи в.
Тони - не мога да повярвам, че не подкрепяш кандидатурата на Патето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениедобре де, съгласих се
няма да всявам разногласия между съдружниците
Импе, ти тогава поемаш разходите по офиса и заплатата на колежката тиМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЧе тя работи в.
Тони - не мога да повярвам, че не подкрепяш кандидатурата на Патето.
добре де, съгласих се
няма да всявам разногласия между съдружниците
Импе, ти тогава поемаш разходите по офиса и заплатата на колежката ти
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеа!
оса на 22.05.?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеможе, не споря
щом е така, грабвай я в застраховането
за нашия офис аз ще избера, нали може?
Тони - не мога да повярвам, че не подкрепяш кандидатурата на Патето.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениекой бяга от една наливна бира?
акцията на Авданса беше по стечение на обстоятелствата. нали не съм търговец и незнаех тези съображение.
не съм гледал скоро ПП на Софарма имоти. незнам дали ще може да се справи с кредита без увеличение на капитала.
пак твърдя, че този фонд ще се представя по-добре от Адванса през следващите години.
само заглавието на статията малко ме обърква" Софарма имоти АДСИЦ ще гласува за 0,2229 лв. дивидент на акция", не СФИ - ние ще гласуваме!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеШЕГИЧКА , надявам се да не ми вържеш кусур !малко е гореща
, но ще ми простиш предполагам .
акцията на Авданса беше по стечение на обстоятелствата. нали не съм търговец и незнаех тези съображение.
не съм гледал скоро ПП на Софарма имоти. незнам дали ще може да се справи с кредита без увеличение на капитала.
пак твърдя, че този фонд ще се представя по-добре от Адванса през следващите години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеАз поне не видях да се говори за ново увеличение на капитала.
Погледнах в устава - ОСА вече е оторизирало СД да увеличава капитала до 100 милки.|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениенали обещах да не купувам повече по 1 акция
ако няма увеличение на капитала, ако може да се мине без него - акцията става веднага 4 лвмалко е гореща
, но ще ми простиш предполагам .
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеА три в едно, ще има ли ? -Тук може би Фортис се записа !
ако няма увеличение на капитала, ако може да се мине без него - акцията става веднага 4 лв
Коментар
Коментар