IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Не, аз не си изкарвам хлябът от Сулю: сред моите клиенти няма сулювци - иначе нямаше да ми бъдат клиенти.

Това, че някой е умен и способен не означава, че е финансово грамотен. Има хора изкарват ного пари, но профукват всичко и не им остава нищо друго, освен пак да копат и това ме огорчава, защото искам хората да са мъдри и финансово независими, това ще е добре за държавата като цяло.
    Абсолютно съгласен!

Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

Инвестиционната култура не е всичко на този свят. Сред т.н. Сулювци има умни, способни и заможни хора, които далеч изпреварват Импето във всяко едно отношение.
      От друга страна Импето си изкарва хляба точно от т.н. от него Сулю.
      Не, аз не си изкарвам хлябът от Сулю: сред моите клиенти няма сулювци - иначе нямаше да ми бъдат клиенти.

Това, че някой е умен и способен не означава, че е финансово грамотен. Има хора изкарват ного пари, но профукват всичко и не им остава нищо друго, освен пак да копат и това ме огорчава, защото искам хората да са мъдри и финансово независими, това ще е добре за държавата като цяло.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodimit Разгледай мнение
        По подразбиране Българина.Хората в България за съжаление нямат много голяма инвестиционна култура,и затова държат парите си в банка.

Инвестиционната култура не е всичко на този свят. Сред т.н. Сулювци има умни, способни и заможни хора, които далеч изпреварват Импето във всяко едно отношение.
        От друга страна Импето си изкарва хляба точно от т.н. от него Сулю.

Коментар

Кой е Сулю ????
          По подразбиране Българина.Хората в България за съжаление нямат много голяма инвестиционна култура,и затова държат парите си в банка.

Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Така е. Сулю си знае: бамката. И 0.008% да стане лихвата - най-ного да си премести парите под дюшечето.
            Кой е Сулю ????

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

Е при 4,1%, при сегашни цени мисля че все още може да се счита за приемливо. Падне ли под 4 вече, едва ли бих реинвестирал тук...
              Така е, ама то натам се отива. В България просто няма де да се реинвестира вече - освен Жабоци и Атери, ама и от двете засега имам достатъчно. Пандов е прав - по света човек по има какво дас и купи дори за дивидент.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

не е виновна борсата като такава!!! образованието, знанията и Ентелекта ги няма!
                доста отдавна е разбита химерата за интелекта на българина като масовка.... маТРЯла го нЕма
                Така е. Сулю си знае: бамката. И 0.008% да стане лихвата - най-ного да си премести парите под дюшечето.

Коментар

Не продавам. Ще си получавам дивидента, после синът ще го получава, после най-малкото внуче !!!!!
                  Хаха не ги учи на готово обаче. Защото да не ти изядат ушите после. Живи и здрави

Коментар

• Не продавам. Ще си получавам дивидента, после синът ще го получава, после най-малкото внуче !!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

4 не е приемливо за мен, не и когато в западна европа има над 7%
                      В смисъл, капиталова 2 лева за една година е нещо гадно пък било то и бъдеща дивидентна доходнодт от 4%? Смятам че 30% капиталов ръст и 4% дивидент за спорта е идеално за СФИ. Дали в момента синзаслужава да се купува вече е друга бира. Аз лично продадох 40% от акциите ми рук и ги прехвърлих на майката ама ще видим какво ще излезе. Предпочитам фармата да се изстреля и да мога да си ги взема обратно малко по ниско но гаранция Франция

Коментар

Е при 4,1%, при сегашни цени мисля че все още може да се счита за приемливо. Падне ли под 4 вече, едва ли бих реинвестирал тук...
                        4 не е приемливо за мен, не и когато в западна европа има над 7%
                        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

че тя и в момента не е привлекателна откъм дивидентна доходност

Коментар

+1
                            Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

Не виждам защо искате акцията в Софикс? Това само би балонизирало цената и би свалило дивидентната доходност до 1-2%, което я прави неособено привлекателна за реинвестиране. Аз и при моментната цена се чудя какво да правя с дивидента, пък камо ли ако качи още 2-3 лв. а дивидента остане същия, което е много вероятно, поне докато не се изплати заема... Според мен и желанието на самите мажоритари е да не влиза в Софикс, тъй като едва ли им е проблем да подарят по 10-20 акции на работещите в Софарма или Софарма трейдинг, и така да изпълнят условието за брой индивидуални акционери.
                              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

кви 750, няма даже 400

http://www.sopharma-imoti.com/akcionerna-struktura
                                Индивидуални участници /353 бр./
                                Юридически лица /43 бр./
                                Не виждам защо искате акцията в Софикс? Това само би балонизирало цената и би свалило дивидентната доходност до 1-2%, което я прави неособено привлекателна за реинвестиране. Аз и при моментната цена се чудя какво да правя с дивидента, пък камо ли ако качи още 2-3 лв. а дивидента остане същия, което е много вероятно, поне докато не се изплати заема... Според мен и желанието на самите мажоритари е да не влиза в Софикс, тъй като едва ли им е проблем да подарят по 10-20 акции на работещите в Софарма или Софарма трейдинг, и така да изпълнят условието за брой индивидуални акционери.

Коментар

Working...
                                X