IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя
    карадебилов, ама ти верно си страшен дебил
    хората ти показват синьо, ти викаш "Йок, това е червено"
    Неспасяем случай, не разбирам как се намират още хора да ти отговарят на коментарите. Ама като гледам те май го правят само за да си правят гъргара с теб

Да така е, а които не вярва да вземе цифрите от последните отчети на монбата да ги пусне в някои чуждестранне инвестиционнен форум и да попита дали е добра идея да се скъсява... като не забравя да спомене че бъдещата криза би в ЕУ би се отразила по-скоро положително на компанията...

не е препоръка...
    Business as Usual

Коментар

• карадебилов, ама ти верно си страшен дебил
      хората ти показват синьо, ти викаш "Йок, това е червено"
      Неспасяем случай, не разбирам как се намират още хора да ти отговарят на коментарите. Ама като гледам те май го правят само за да си правят гъргара с теб

Браво milenkk, добро попадение:

Не се коси толкова за това 230 000 акции по грубо 11 лева са около 2 500 000 лв, а само печалбата за август е 2 900 000 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
        Първоначално изпратено от Nikola
        Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
        Брах..... пак надолу по пързалката....що така бе Миме(Монбат)?
        Балъчко, я коментирай резултатите на Монбат? Ти въобе разбираш това, което виждаш?
        Коментарите утре от пазара - ти само гледай и се дръж здраво за масата или в краен случай за палците.
        Петърчо, ти си пълен провал за родната журналистика.
        ПЪЛЕН ПРОВАЛ
        СТАВАШ САМО ЗА ЦИРКА

Коментар

• Първоначално изпратено от mostovak
          Смърт на апокалиптосите свобода на инвеститорите.
          ... и кур за Петър Караиванoв!
          "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
            и Искрата не е зле

имам и от двете
            Искрата е много по-добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
              Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
              Балъчко, я коментирай резултатите на Монбат? Ти въобе разбираш това, което виждаш?
              Коментарите утре от пазара - ти само гледай и се дръж здраво за масата или в краен случай за палците.

Коментар

• Първоначално изпратено от coolice
                Първоначално изпратено от joda
                Около 11,2% от нетните приходи са от продажби към "свързани" д-ва !!!!!
                това сме го обсъждали вече

от конслолидирания отчет
                Консолидацията намалява с 0,15 млн. лв. нетната печалба на Монбат АД до 15,19 млн. лв. спрямо 15,34

демек са спечелили 150 000 лв от вътрешни продажби за шестмесичеето... всичко друго е от продажби на продукция....

не е препръка ама намерете ми нещо по-добро...
                и Искрата не е зле

имам и от двете

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванoв

Коментар

• Смърт на апокалиптосите свобода на инвеститорите.

Коментар

• И това е за месец Август - ясно какъв месец - и отпускарски и нетрадиционен за този вид продукция.Пък не ми се мисли Януари като видим ...+ 4 те мсеца дето остават до края на годината
                      Хм и ме избива на смях като гледам анкетата с онези 2 млн ...около която се спрягаха нещата ...пък и 52 % песимисти ......обичам я тази акция ....
                      Поздрави на Даниела .....

Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                        Първоначално изпратено от milenkk
                        При Батя няма грешка
                        всичко върви по план, че и към преизпълнение май
                        Ъхъ... купиха много акции над 10 лв, че и над 11 пък и над 12 май... Отличници!
                        Е толкова много печалба какво да я правят
                        Не се коси толкова за това 230 000 акции по грубо 11 лева са около 2 500 000 лв, а само печалбата за август е 2 900 000 лв.
                        Има ли смисъл да коментираме изобщо

Коментар

• Първоначално изпратено от joda
                          Около 11,2% от нетните приходи са от продажби към "свързани" д-ва !!!!!
                          това сме го обсъждали вече

от конслолидирания отчет
                          Консолидацията намалява с 0,15 млн. лв. нетната печалба на Монбат АД до 15,19 млн. лв. спрямо 15,34

демек са спечелили 150 000 лв от вътрешни продажби за шестмесичеето... всичко друго е от продажби на продукция....

не е препръка ама намерете ми нещо по-добро...
                          Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от milenkk
                            При Батя няма грешка
                            Ъхъ... купиха много акции над 10 лв, че и над 11 пък и над 12 май... Отличници!
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• При Батя няма грешка
                              продължавайте в същия дух мисля че започвам да се пристрастявам към тази акция което не е добре

Коментар

• Браво на Монбат.
                                Никога не съм се съмнявал, че това е една от най-железните ми позиции.

Къде е Петър Пързалката да му се посмея за пореден път.

Коментар

X