IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от outsider
    Не е ясна именно логиката на тези, които продават под 11, ако не са спекуланти, които просто искат да свалят цената.
    Логиката е повече от очевидна според мен... По-добре да продават малко под 11 вместо под 10, 9, 8, 7...
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Някой нещо знае ли какво стана с обявената долна граница на байбека-а? Или тя вече е трейлинг в зависимост от пазара?!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Не е ясна именно логиката на тези, които продават под 11, ако не са спекуланти, които просто искат да свалят цената.

Коментар

• Ей и аз искам да купя евтино -ама стига с тез глупави коментари-дай по-сериозно.
          Първоначално изпратено от пробата
          вчерашното неизкупуване на 10-тина хил. акции на 11 лв. за мен е нелогично
          че какво е това избирателно обратно изкупуване?
          може би ги е страх че ако сложат бид за 100 хил. акции някой ПФ, или по-сигурно ДФ ще им сипне и ще си ги държат ....
          или някой чужденец

или втората хипотеза, да са им отказали някой голям договор и да очакват по-лоши резултати

просто не мога да разбера защо вчера не купуваха, че какво е това избирателно обратно изкупуване, да не би да чакат оферти продава да нареди правилния продавач?
          защо г-н Бобоков, защо г-жо Пеева

не е препоръка за покупка и продажба на акции

Коментар

• вчерашното неизкупуване на 10-тина хил. акции на 11 лв. за мен е нелогично
            че какво е това избирателно обратно изкупуване?
            може би ги е страх че ако сложат бид за 100 хил. акции някой ПФ, или по-сигурно ДФ ще им сипне и ще си ги държат ....
            или някой чужденец

или втората хипотеза, да са им отказали някой голям договор и да очакват по-лоши резултати

просто не мога да разбера защо вчера не купуваха, че какво е това избирателно обратно изкупуване, да не би да чакат оферти продава да нареди правилния продавач?
            защо г-н Бобоков, защо г-жо Пеева

не е препоръка за покупка и продажба на акции

Коментар

• според мен Монбат правилно се ориентира да не изкупи предлагането на 11 лв. вчера
              според А. Грийнспан и Сорос иде най-голямата криза от 60-100 г. насам и това означава дори може би загуби за всяко предприятие в някой от следващите 10-30 месеца
              и Бобоков ще изглежда смешен ако набие парите в акции, пък после извади кофти резултати
              досега просто опита да рита срещу тренда, простено му е, няма опит на пазарите (затова продаде евтино при 6,95 лв. емисионна, реално 3,5 лв. сегашни)
              дано осъзнае по-скоро, че не разбира от спекулации, каквито са обратните изкупувания и да си се захване с основния бизнес

Коментар

• Eто че стигнахме до тази допреди два дни хипотетична ситуация. Цената е под 11 лева. Акциите могат да се купят евтино, но няма бид. Ще чакат да се качи малко, за да почнат да пълнят, защото в решението е фиксирана долна граница 11 лева. Още ли смята някой, че това е печелившата тактика, която е в изгода на акционерите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                  Първоначално изпратено от viva
                  Първоначално изпратено от ATILA

Тогава достойно ще си изкараш някой лев, а не правейки се на малоумник и мамейки начинаещи или недостатъчно компетентните (тези оследните неиминуемо са обречени на декапитализация)!
                  Това от личен опит ли го знаеш? Аз съм една от тези, които слушаха напразните обещания и съвети на такива като теб. Ако не те бях слушала щях много по-рано да продам. Благодарение на теб такива като мен изгубиха парите си. Нещастник!!!
                  Сори за случаката.Но пък.............от такива като мен можеш да удвоиш парите си ;-)
                  фани единия - удари другия;
                  по-добре си състави собствено мнение - така или иначе ще си платиш за участието
                  "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от viva

Тогава достойно ще си изкараш някой лев, а не правейки се на малоумник и мамейки начинаещи или недостатъчно компетентните (тези оследните неиминуемо са обречени на декапитализация)!
                    Това от личен опит ли го знаеш? Аз съм една от тези, които слушаха напразните обещания и съвети на такива като теб. Ако не те бях слушала щях много по-рано да продам. Благодарение на теб такива като мен изгубиха парите си. Нещастник!!!
                    Сори за случаката.Но пък.............от такива като мен можеш да удвоиш парите си ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA

Коментар

• Абе в какъв измислен свят живеете? Дори да има обратно изкупувне 0.295% какво ще спомогне това за неизбежното падане до 7.20/50 за кация?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                          днес нали трябваше да има обратно от 11 до 15 лв.
                          нещо няма кьорав бид над 11 лв.
                          Баси тиквите!

Просто не са били преведени още парите от дружеството по подсметката им при Бенча!
                          Дали ще успеят да намерят пари за да преведат?
                          Това което те прави толкова-отвратителен, е че се правиш на абсолютен малоумник!

Не нямат пари! Те просто са взели едно решение - ей така! Че да има писаници по весниците! .......(място за звучна обида - по твой избор)

Много по-полезно за теб самия ще е да се замислиш защо е тази последователност на собствениците и то на такива цени!!!!

Коментар

• Аз пък лично се кефя на мажоритарите в тез тежки времена и спадове че се гружат за нивата на акцията си.Те са "дългосрочни" инвеститори Сега купуват евтино и после ще продават на форекса ......на неговите любими нива обаче Х 2

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                              Баси тиквите!

Просто не са били преведени още парите от дружеството по подсметката им при Бенча!
                              Abe za namirane ste namerjat, stom sa reshili na subranieto, no az ne poznavam, chovek kojto kato e pikal srestu vjatura (i trenda) da ne se e oljal zelia... ta i tuka njama da e razlichno, ama tjahna si rabota ...

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
                                Баси тиквите!

Коментар

Working...
                                X