If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А поста ти съм си го записал, и ще ти го припомня след време.
Добре дошъл в клуба...Поне 20 /двайсет/ човека досега са ми записали постовете за да ми ги показват след време... Ама то времето минава - месец, два, три... половин година, една година... И кво стаааааааа накрая? Аз съм си с все същия псевдоним а те се принуждават да пишат под нови, щот ги е срам да им припомня какво са дрънкали през цялото това време?!
Или аз да ти припомня какво ти си писал когато идем под 7 лв?
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Който не е готов да рискува, да не залага на борсата. Както казваше бате Стоичков "Купуваш-пичелиш, не купуваш - ни пичелиш".
Това го кажи на онези отчаяни фенове на монбатката които вчера купуваха на 11 лева... Ама си сложи каската преди това!
В дългосрочен план те ще спечелят.
Така лъжеше и онези които си купха на 30 лева, налЕ?... Я им изпей песничката за "дългосрочния план" и на тях... Ама си сложи каска преди това!
Тъй като мина на лични нападки, мнението за себе си можеш да го прочетеш на много места в коментарите, няма да допълвам това, което вече е написано. А поста ти съм си го записал, и ще ти го припомня след време.
Forex, както разбирам, проблема ти е в това, че не знаеш кога ще започне обратното изкупуване.
Признавам че съм любопитен...
Тъй като сега е много под 11 лева, предполагам чакат да се качи над тази цена за да почнат да купуват... Така де, нали това е долната цена... как да купуват сега на 10,50 след като събранието е решило да бъде над 11 лева?!?! Нали може след това да ги съдят ако не спазват обявеното решение?! :lol:
Може би опипват почвата за изкупувания над 15 лева,което е над горната граница.... ;-)[/quote
Който не е готов да рискува, да не залага на борсата. Както казваше бате Стоичков "Купуваш-пичелиш, не купуваш - ни пичелиш".]
Forex, както разбирам, проблема ти е в това, че не знаеш кога ще започне обратното изкупуване.
Тъй като сега е много под 11 лева, предполагам чакат да се качи над тази цена за да почнат да купуват... Така де, нали това е долната цена... как да купуват сега на 10,50 след като събранието е решило да бъде над 11 лева?!?! Нали може след това да ги съдят ако не спазват обявеното решение?! :lol:
хехехе... Забавен си Forex Master!!!
но все пак не е хубаво да се шегуваме с моментното състояние на БФБ!!!
истината е, че сгрешихте и плащате с парите си
друг път ще завирате алчността в миша дупка, и ще се опитвате да мислите с главата си, не със стомаха си
Може би опипват почвата за изкупувания над 15 лева,което е над горната граница.... ;-)
хехехе... Забавен си Forex Master!!!
но все пак не е хубаво да се шегуваме с моментното състояние на БФБ!!!
Бих искал да изкажа мнение и благодарности към компанията.
Подкрепям политиката на компанията за обратно изкупуване.
Световните борси показват какво е положението и мисля, че това е един от най добрите инструменти за да запазиш дългосрочните си инвеститори (за спекуланти да не говорим, не мисля да продавам поне 2-3 години) комбинирано с резултатите мисля, че е най-добрата компания на БФБ.
За това защо не купуват на 11 и под 11 и тем подобни точно днес и може би в близко време си има причина - емоциите са на много преден план.
Поздрави на МОНБАТ и всички свързани лица (акционери, ръководство, служители...)
И не забравяйте да се усмихвате
(имам акции и разбира се не е препоръка за покупко продажба-просто мнение)
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Forex, както разбирам, проблема ти е в това, че не знаеш кога ще започне обратното изкупуване. Ако е така, кажи си, че не знаеш и недей да правиш такива абсурдни прогнози. Това се нарича опит за манипулация
Коментар