If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А ти баце, като стигнеш моя портфейл - тогава можеш да ми даваш акъл.
Дали и аз бих могъл да ти кажа същото? Сам каза че от мои споделяния си направил "няколко добри удара" . Аз от твои съвети не съм направил нищо и едва ли някога ще направя/ще се възползвам от тях.
Че аз кога съм давал съвети бе Пешко? Ти си по тая част! И за съжаление не си добър. Както казах "направих един два удара".... Ако бях следвал изцяло твоите форекс съвети щях да зануля няколко акаунта Тук във форума писаното остава и някой ако има желание може да изсимулира един акаунт следващ на 100% твоите съвети в последните 3 години да речем. Резултатът хич няма да е добър. А пък относно съветите за БФБ - там вече си гола вода. Нищо лично пич... sorry
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Дали и аз бих могъл да ти кажа същото? Сам каза че от мои споделяния си направил "няколко добри удара" . Аз от твои съвети не съм направил нищо и едва ли някога ще направя/ще се възползвам от тях.
netware5, как да го направи като той никога не е купувал акции, между другото ПК до скоро се беше хвалил, че също никога не е купувал на БФБ - аз съм сигурен, че не са едно и също лице, НО определено се познават!
Продължавам да го твърдя - има си хора които да изпълняват поръчките ми ;-)
Съжалявам за оффтопика, ама ми се ще да споделя нещо за Пешо, а пък явно тук най-често пише.....
Познавам лично много малка част от пишещите тук, главно от редовните сборища в някоя кръчма. За останалите (включително Пешо) съдя само по техните постинги. До днес имах някакво уважение към Пешо, въпреки понякога крайно арогантното му държане във форума. Даже в миналото следях специално неговите постинги в темата за форекс и в доста случаи съм извличал полза (печалби) от тях. Откакто почна да пише за БФБ малко позагуби от блясъка си, но продължавах да изпитвам все пак някакъв респект към него.
Но днес съвсем случайно щракайки дистанционното попаднах на някаква измислена телевизия, където нашият човек се оказа водещ на предаване. Такъв потрес не съм изпитвал от години..... Човекът вместо да коментира (нали е голям анализатор) всъщност чете, при това заеквайки, от аутокю..... И то чете фундаментални глупости.... Моля се за тези хорица (новобранци в инвестициите), които случайно са попаднали на тази "телевизия" и се доверяват на коментарите и прогнозите на този човек.... Просто съм потресен.... Толкова посредственост на едно място не бях виждал до сега..... Смутен съм и се замислям и за моето умствено състояние, след като съм бил толкова тъп, че да уважавам коментарите на такъв човек във форума.
Наистина нета е голяма работа и голяма манипулация - щом позволява хора като Пешо да мътят главите на хората. Аз такъв при личен контакт бих го отписал на 3-тата минута..... Боже, благодаря Ти, че днес ме накара да щракна на тая "телевизия"!
netware5, как да го направи като той никога не е купувал акции, между другото ПК до скоро се беше хвалил, че също никога не е купувал на БФБ - аз съм сигурен, че не са едно и също лице, НО определено се познават!
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Наистина нета е голяма работа и голяма манипулация
Нетуеър, личи си че си изгубил много пари на борсата, баце! Не се сърди на други за твоята глупост!
Форексчо, на борсата пари все още не съм изгубил.... имам разбира се пропуснати ползи но от 2005 досега съм все още на плюс 70% така че не ме мисли ти мене. Освен това използвам собствен ресурс и много рядко репа, но не повече от 25% от собствените ми средства. Ако съм загубил пари - то беше на форекса преди 2 години. Но това бяха не повече от 5% от портфейла ми, така че ми дреме на малкия netware5 И честно си признавам, че загубата си беше чисто мое дело А от съветите на пешко направих няколо добри удара.... Но никой не е съвършен....
Не мога да те разбера, защо отговаряш все едно си Пешо? Или може би наистина си Пешо? Защо ли толкова те боли от моите писания? Бях абсолютно честен - до днес уважавах ПК, но след видяното по телевизията съм направо потресен. Ще ми трябват няколко дни да се оправя - малко емоционална натура съм.
Оооо Фори, Светулко, какво става бе, мойто момче.
Ще го сваляме ли тоя Софикс, ще го натискаме ли или ще го душим и ще му скачаме отгоре с двата крака.
Фори, нещо се покри а, мушморок.
Съжалявам за оффтопика, ама ми се ще да споделя нещо за Пешо, а пък явно тук най-често пише.....
Познавам лично много малка част от пишещите тук, главно от редовните сборища в някоя кръчма. За останалите (включително Пешо) съдя само по техните постинги. До днес имах някакво уважение към Пешо, въпреки понякога крайно арогантното му държане във форума. Даже в миналото следях специално неговите постинги в темата за форекс и в доста случаи съм извличал полза (печалби) от тях. Откакто почна да пише за БФБ малко позагуби от блясъка си, но продължавах да изпитвам все пак някакъв респект към него.
Но днес съвсем случайно щракайки дистанционното попаднах на някаква измислена телевизия, където нашият човек се оказа водещ на предаване. Такъв потрес не съм изпитвал от години..... Човекът вместо да коментира (нали е голям анализатор) всъщност чете, при това заеквайки, от аутокю..... И то чете фундаментални глупости.... Моля се за тези хорица (новобранци в инвестициите), които случайно са попаднали на тази "телевизия" и се доверяват на коментарите и прогнозите на този човек.... Просто съм потресен.... Толкова посредственост на едно място не бях виждал до сега..... Смутен съм и се замислям и за моето умствено състояние, след като съм бил толкова тъп, че да уважавам коментарите на такъв човек във форума.
Наистина нета е голяма работа и голяма манипулация - щом позволява хора като Пешо да мътят главите на хората. Аз такъв при личен контакт бих го отписал на 3-тата минута..... Боже, благодаря Ти, че днес ме накара да щракна на тая "телевизия"!
Коментар