IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от coolice
    Е хаиде сега не са си ъпдеитнали сайта ти по това ли взимаш инвестиционни решения

където трабва е публикувано

http://www.investor.bg/bull/upload/011547.doc

препролагам и в x3news (НЕ МИ СЕ ОТВАРЯ С МОЯ ИНТЕРНЕТ В МОМЕНТА ) (на кобоса отгоре квадратчетата) го има ...
    г-н Караиванов е още на А и Б
    затова трябва търпеливо да го обучаваме
    аз искам да го питам, някога инвестирал ли е въобще на БФБ
    или само си злобее от абстиненция?
    какво очаквате от човек които не разбира от борсата?
    дори да познае посока, то ще е от злоба, не от анализ

Коментар

• Е хаиде сега не са си ъпдеитнали сайта ти по това ли взимаш инвестиционни решения

където трабва е публикувано

http://www.investor.bg/bull/upload/011547.doc

препролагам и в x3news (НЕ МИ СЕ ОТВАРЯ С МОЯ ИНТЕРНЕТ В МОМЕНТА ) (на кобоса отгоре квадратчетата) го има ...
      Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho
        Г-н Караиванов, имате да кажете нещо за Монбат АД? Моля заповядайте!
        Не ни интересуват личните Ви комлекси, за тях си имате собствен форум. Ако обичате уважавайте участниците в този и ако не разбирате че 90 % от писанките Ви са излишни мога да ви го кажа направо - Вие сте излишен!

Успешна търговия или там с каквото се занимавате!
        Налага ли се всеки ден да повтарям очевидното,че цената 7.20/7.50 предстои да я видим в близките дни?Ето казах това което имаше да казвам,тъй като очевидно си пропуснал да го прочетеш.

Коментар

• Г-н Караиванов, имате да кажете нещо за Монбат АД? Моля заповядайте!
          Не ни интересуват личните Ви комлекси, за тях си имате собствен форум. Ако обичате уважавайте участниците в този и ако не разбирате че 90 % от писанките Ви са излишни мога да ви го кажа направо - Вие сте излишен!

Успешна търговия или там с каквото се занимавате!

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
            Забравих да те питам Маряне - след като си присвои авторството на темата Валутна Търговия - ФОРЕКС , по-умен ли стана,по-висок и снажен или по-красив ?
            Най-малкото е по-възпитан.
            Марияне, phpbb форумите нямат ли опция за филтриране на никнеймове? Примерно да забраниш опредлени никове?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
              Как си регистрира ника отново, като е баннат?
              Някоя от буквите на латиница и готово...
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
                Първоначално изпратено от Мариян Йорданов

Петър е баннат, пиша го всеки ден, но никой не чете явно
                блокирани е адреса от който най-често пише и няколко от които пише напоследък
                обаче винаги може да си смени IP-то по хиляди начини

освен това оставяме да го обиждате, както той обижда
                това не е ли ясен сигнал какво правим?

Освен това, както казах има хора, които са ми казали, че ще го съдят, дали ще го наравят не знам, пък и дали ще имат успех, още повече не знам
                така че?
                какъв е въпроса?

ползвайте го като индикатор
                щом има толкова омраза и емоционални нападки, значи някой просто е пропуснал да печели от борсата
                П. Караиванов още 2003 г. ми говореше че търговията на борсата е пълна загуба на време и че форекса е истината (нулирането на акаунти, пред мен нулира 4, тоест спаси ги чрез довнясяне).
                Така че какво да си говорим за човек които бъкел не разбира от акции?

и както винаги, този който бъкел не разбира, той говори идилия
                Кого съм обидил,я моляте ми посочи? Браво на КРИТЕРИИТЕ ВИ !!! Достойно за тези географски ширини.

Но Маряне,знам че те боли много факта,че те заковаха от КФН с 20 000лв глоба за нескопосани врътки с акциите на компанията за която работиш и разбира се ползването на ВЪТРЕШНА ИНФОРМАЦИЯ !

А това за нулираните 4 акаунта си е плод на журналистическите ти фантазии. Не забравяй че на курса бяхте 2ма , така че има кой да потвърди думите ми.

Но пък каъвто сайта,такъв и персонала му.
                Как си регистрира ника отново, като е баннат?

Коментар

• Готина е инициативата с месечните анонси на резултатите, но за съжаление вече бая се изкривяват нещата от консолидацията и тези данни са твърде неточни. Плюс това липсва EBITDA, което не мисля, че би било трудно да се включи.
                  Не е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!

Коментар

• Да, прав си! Така или иначе щом 50-60 % от гласувалите смятат, че резултата ще е под 2 млн. няма смисъл от 3 млн.
                    Иначе от Монбат прогнозират 43,500 млн. лв приходи и 8,700 млн лв. печалба преди данъци за Q3. За юли приходите са 12,043, а печалбата 2,464. Август и септември трябва да са общо с 31,457 приходи и 6,236 печалба. Прогнозите им обикновено се сбъдват, а и вече отиваме края на септември и до голяма степен мениджмънта е наясно какво се случва.
                    Наистина ще видим утре какво е положението. Иначе съгласно "теорията за чистата акция" /ако греша ме поправете/ това няма нищо общо с цената на дружеството.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho
                      Сега ми направи впечатление анкетата в темата и нещо не ми е ясно - тези цифри горницата спямо август 2007 ли са или цялата печалба за август 2008? Защото ако е второто не е било лошо да се продължи нагоре с поне милион.
                      Ясно е написано, за цялото, ако задам въпрос за горницата, значи изкючвам шанса за спад, което не е моя работа да го прогнозирам, намеквам и т.н. Всички хипотези трябва да ги има, пък гласуващите ще решат между 0 и 100% коя е най-вероятна

Формулирането е въпрос на статистическа коректност, не на желание за налагане на нещо

Коментар

• Каква печалба за август '08 г. ще реализира Монбат, спрямо 2,004 млн. лв. за август '07?
                        под 1,8 млн.
                        54% [ 37 ]
                        между 1,81 и 2,19 млн. лв.
                        23% [ 16 ]
                        над 2,2 млн. лв.
                        22% [ 15 ]
                        Общо гласове : 68
                        утре следобяд ще видим новините от Монбат
                        ако резултата е над очакванията на мнозинството, какво трябва да последва?
                        да не се окаже, че е имало много шум за нищо (във форума), буря в чаша вода и т.н.
                        или ще се чакат резултатите от важните месеци септември-октомври-ноември-декември?
                        може да пуснем една такава анкета?

Коментар

• Сега ми направи впечатление анкетата в темата и нещо не ми е ясно - тези цифри горницата спямо август 2007 ли са или цялата печалба за август 2008? Защото ако е второто не е било лошо да се продължи нагоре с поне милион.

И не препоръчвам нищо никому относно търговията, а само за анкетата.

Коментар

• Толкова глупости се изписаха от и по посока на този човек, че темата за Монбат АД остана на заден план. Стигна се да обиди до ДВИ на компанията, което е недопустимо. Единственото смислено нещо, което съм виждал в тази тема е ДСФ-а на Кура. Как пък 2 години не се научихте да правите нещо смислено, а само пишете глупости. Всички се стегнете малко и не пръвращайте инвестиционния форум в лична драма.

Коментар

Петър Карадебилов рулз! Ето му новия прякор

Първоначално изпратено от unseen
                              Идеята на Пешо Кучето е да провокира и осмърдява един
                              от що годе малко останалите качествени форуми
                              ИГНОР...
                              Това му го казвам на Мариян, но те не го банват. Явно генерира импресии. Петре, ако искаш да направиш мръсно на инвестора просто не се появявай.
                              Петър е баннат, пиша го всеки ден, но никой не чете явно
                              блокирани е адреса от който най-често пише и няколко от които пише напоследък
                              обаче винаги може да си смени IP-то по хиляди начини

освен това оставяме да го обиждате, както той обижда
                              това не е ли ясен сигнал какво правим?

Освен това, както казах има хора, които са ми казали, че ще го съдят, дали ще го наравят не знам, пък и дали ще имат успех, още повече не знам
                              така че?
                              какъв е въпроса?

ползвайте го като индикатор
                              щом има толкова омраза и емоционални нападки, значи някой просто е пропуснал да печели от борсата
                              П. Караиванов още 2003 г. ми говореше че търговията на борсата е пълна загуба на време и че форекса е истината (нулирането на акаунти, пред мен нулира 4, тоест спаси ги чрез довнясяне).
                              Така че какво да си говорим за човек които бъкел не разбира от акции?

и както винаги, този който бъкел не разбира, той говори идилия

Коментар

Петър Карадебилов рулз! Ето му новия прякор

Първоначално изпратено от unseen
                                Идеята на Пешо Кучето е да провокира и осмърдява един
                                от що годе малко останалите качествени форуми
                                ИГНОР...
                                Това му го казвам на Мариян, но те не го банват. Явно генерира импресии. Петре, ако искаш да направиш мръсно на инвестора просто не се появявай.
                                Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

Working...
                                X