Първоначално изпратено от melon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
не разбирам как такива бизнеси още съществуват. като потърся името на компанията в гугъл ми излизат четири спонсорирани реклами на фирми за бързи кредити, които са при по-добри условия. нямаш залог на вещ и даже банки вече дават два бона без лихва и въпреки това в люлин бъка от заложни къщи. не е конкретно към София Комерс питането - защо хора ползват заеми от такива места? ниска грамостност? пране на пари? крадени вещи? заеми на деца? какъв е бизнес моделът изобщо?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slavi.777 Разгледай мнениеХубав жест от дружеството.....картички за празниците, а после и дивиденти.....destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Може и да няма дивидент, ако им трябват средства за отпускане на заеми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slavi.777 Разгледай мнениеТук отчета не подлежи на коментар. Печалбата е добре нагоре, дано и дивидента да е добър.
Коментар
-
София Комерс-Заложни къщи АД-София
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
15:38
УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
На 02.10.2023 г. съгласно вписване № 20231002174759 по електронното дело на Дружеството в Търговския регистър бе вписана промяна в размера на капитала, като същият бе намален чрез обезсилване на 556 492 собствени акции на Дружеството, представляващи 5,86 % от регистрирания капитал. Към настоящия момент вписаният капитал на „СОФИЯ КОМЕРС – ЗАЛОЖНИ КЪЩИ“ АД е в размер на 8 937 384 лева, разпределен в 8 937 384 акции с номинална стойност 1 (един) лев всяка.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеТук много сериозни кюфтета хвърчат днес !
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеИ аз имам поръчка “купува”
Коментар
Коментар