Аз чакам 6 месечен дивидент..... В близките 2 г по 20 ст на всеки 6 месеца
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеТук обаче никой нищо не коментира, а от няколко месеца цената катери ли катери. Някой тихо мълком си пазарува
Едва ли някой е против цената на акциите да расте
Следете обаче действията на главния акционер ,както пишеше на картичките преди време.
Юг маркет са само изпълнители .
Успех на всички !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Не, дружеството не изплаща на себе си дивидент за обратно изкупените акции!
Чакаме консолидирания отчет за второто и третото тримесечие . Ще стане много интересно. СОФКОМ ЛИЗИГ без проблем се финансира на 3% годишна лихва. Може би тази и следващата година ще са СОФКОМ-ови .Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеИзвинявам се много ама аз пак да питам ............ с това обезсилване акции..... означава ли че следващата година при запазване на печалбата константа и разпределяне на дивидент в същия % автоматично ще имаме сегашния дивидент +10% върху него на хартийка демек 0,35 лв *1,1 = 0,385 лв на акция ....... отделно и златото катери нагоре ....... засега май работите тук се очертават ОК........ ко мислитеLast edited by MrSi; 04.07.2019, 16:22.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеИзвинявам се много ама аз пак да питам ............ с това обезсилване акции..... означава ли че следващата година при запазване на печалбата константа и разпределяне на дивидент в същия % автоматично ще имаме сегашния дивидент +10% върху него на хартийка демек 0,35 лв *1,1 = 0,385 лв на акция ....... отделно и златото катери нагоре ....... засега май работите тук се очертават ОК........ ко мислите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Извинявам се много ама аз пак да питам ............ с това обезсилване акции..... означава ли че следващата година при запазване на печалбата константа и разпределяне на дивидент в същия % автоматично ще имаме сегашния дивидент +10% върху него на хартийка демек 0,35 лв *1,1 = 0,385 лв на акция ....... отделно и златото катери нагоре ....... засега май работите тук се очертават ОК........ ко мислите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениедали обратното изкупуване помпи тука
Просто беше въпрос на време една от най - подценените и дивидентно носещи акции на БФБ да започне да расте. С две думи мисля че никой не помпи. Просто цената на акция като тази рано или късно се възвръща към дългосрочната и фундаментална средна стойност.Last edited by MrSi; 02.07.2019, 23:27.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениедали обратното изкупуване помпи тука
Не.
Обратното изкупуване би трябвало да стартира след обезсилване на собствените акции.
А и трябва да има официална обява от дружеството за започване на процедурата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеНякой по вещ може ли да сподели кал би се отразило поскъпването на златото ма тази компания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеhttp://www.infostock.bg/infostock/co...iya-i-gartsiya
Дано не повлияя на инвестиционното решвние на някои колеги. Мисля че голям продавач все още натиска ама може и да бъркам
Пазарът, особено в Румъния е доста голям, има потенциал, но за да се наложи нов бранд има много да се свърши, удачен вариант би било да се придобие някой по - малък, но разпознаваем местен играч.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеhttp://www.infostock.bg/infostock/co...iya-i-gartsiya
Дано не повлияя на инвестиционното решвние на някои колеги. Мисля че голям продавач все още натиска ама може и да бъркам
Коментар
Коментар