Първоначално изпратено от MrSi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Така е ! Дивидента е отличен ! Да видим тази година какво ще снесат
Ще делим растящите печалби на по-малко акции.Last edited by MrSi; 07.07.2020, 15:09.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от sirFaith Разгледай мнениеЕми факт е че е една от малкото компании, от които човек е на печалба от БФБ ... иначе 70 хил броя е 3% от капитала, не е кой знае какво, ще си ги набавят ... проблема е слаболиквидната борса .. аз като дългосрочен се надявам фирмата да ги купи по-евтинджос ... ще останат повече пари ... според мен ако имат бизнес идея по добре тия пари да ги инвестират там - я в лизинговото дружество, я някъде другаде .. дивидентанта доходност мен си ме устройва ..Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от sirFaith Разгледай мнениеЕми факт е че е една от малкото компании, от които човек е на печалба от БФБ ... иначе 70 хил броя е 3% от капитала, не е кой знае какво, ще си ги набавят ... проблема е слаболиквидната борса .. аз като дългосрочен се надявам фирмата да ги купи по-евтинджос ... ще останат повече пари ... според мен ако имат бизнес идея по добре тия пари да ги инвестират там - я в лизинговото дружество, я някъде другаде .. дивидентанта доходност мен си ме устройва ..
Коментар
-
Еми факт е че е една от малкото компании, от които човек е на печалба от БФБ ... иначе 70 хил броя е 3% от капитала, не е кой знае какво, ще си ги набавят ... проблема е слаболиквидната борса .. аз като дългосрочен се надявам фирмата да ги купи по-евтинджос ... ще останат повече пари ... според мен ако имат бизнес идея по добре тия пари да ги инвестират там - я в лизинговото дружество, я някъде другаде .. дивидентанта доходност мен си ме устройва ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеИзвинявам се, има ценови диапазон, минимална 5,50лв. максимална 9лв.Ето ПИБа е търговия в диапазон - 2.50 - 5 лв
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеАма по-полека с лактите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнениеАкционери на дружеството могат да закупят злато на преференциални цени в рамките на месец април.
http://sofcom.bg/2020/04/15/преферен...ужес.html
Много добра инициатива на София комерс ЗК, ако някой желае да добави физическо злато в портфейла си.
а) Не виждат перспектива за по-голяма доходност от златните си наличности в бъдеще
или
б) Намат и търсят кеш (при това сравнително спешно) и малък дискаут при продажбата на наличности би бил по-евтин от всяко друго финансиране.
Според мен е второто. Едва ли продажбите на залози летят в момента, докато търсенето на малки бързи кредити вече "скай-рокет"-ва (поглед към P2P индустрията). За купилите физическо злато МОЖЕ и да е ОК в някакво бъдеще, ама за акционерите велюто е заложено на ези-тура.
Само си разсъждавам/спекулирам. Нямам и не планирам да имам
- 1 like
Коментар
-
Акционери на дружеството могат да закупят злато на преференциални цени в рамките на месец април.
http://sofcom.bg/2020/04/15/преферен...ужес.html
Много добра инициатива на София комерс ЗК, ако някой желае да добави физическо злато в портфейла си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
и какво пречи да се извърши сега? струпване на хора? ... ама дайде всичко да съсипваме ...Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Според мен би трябвало да знаеш, че одита на практика се извършва от счетоводители като накрая одитор(експерт счетоводител) заверява.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
що? за одитирането на отчет колко одитора се струпват на едно място?
Коментар
Коментар