IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Така е.. Няма кой да продава на тия цени..... Между 6,5 и 7 за обикновените.... Може там да има раздвижване

Коментар

• Цена от 20 лева виждам в дясно вече.
      Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение

Еййй, ама тъкмо щях да те поздравя за абсолютно точната прогноза
        Моля, моля .... Само не забравяйте че не си изкарвам хляба с финанси... стреля във въздуха, но за поведението на миноритарите не се шегувам... Дръжте си акциите и не се ебавайте сами, няма много алтернативи.... Ако някой иска голям пакет да се договаря с фондове или с мжоритарите.... Да го видя на колко ще купи... Ирен... Голяма си....

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение

Ще се опитам до края на деня да взема 101 бр на 5 лв.... Не за друго имам си ама анли казах че до седмица ще мине 5 цата
          Еййй, ама тъкмо щях да те поздравя за абсолютно точната прогноза

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Красота !
            Ще се опитам до края на деня да взема 101 бр на 5 лв.... Не за друго имам си ама анли казах че до седмица ще мине 5 цата

Коментар

• Красота !

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
                До седмица ще мине 5цата.....тази акция заслужава дивидент/цена 1:20 това е... А в момента е 1:13,7 = 7.2% див доходност.... Акцията ще расте г-жа Ирена Вачева (която заслужи уважението ми) показва на всички че знае и може да управлява успешно компанията. Млада е и определено ми се струва ще постепенно ще наложи нов стандарт..... Пак казвам... Няма много алтернативи на БФБ.........
                Съгласен!! Хубава компания.Имах малко съмнения в началото към тях,но определено си вършат работата добре.

Коментар

• До седмица ще мине 5цата.....тази акция заслужава дивидент/цена 1:20 това е... А в момента е 1:13,7 = 7.2% див доходност.... Акцията ще расте г-жа Ирена Вачева (която заслужи уважението ми) показва на всички че знае и може да управлява успешно компанията. Млада е и определено ми се струва ще постепенно ще наложи нов стандарт..... Пак казвам... Няма много алтернативи на БФБ.........

Коментар

• Много арна артия.Всяка година мазно дивидентче което харчим на моренце.

Коментар

• а златото скача ли скача ..... колко ли ще са преоценките.... някои ще съжаляват съвсем скоро че не са се качили на влака преди 5 лв за бр. .......... успех.

Коментар

• Тоя с тия 130нбр на 4,78 що не вземе д а си махне ордера..... Не продавайте.... Помогнете на инициативата на мажоритарите за обратно изкупуване. Няма много алтернативи на БФБ.... Който иска да купува да плаща на по високото .... Да бяха купували под 3,70 когато беше..... 5% дивидент на доходност трябва да прати цената на около 7 лв.... Не се ебавайте сами.... Не забравяйте ще и софком лизинг вече работи

Коментар

Добрите компании нямат нужда от поощряване. Те са си добри така или иначе.
                          А и златцето расте ли расте
                          Имат имат, нали виждаш какво мъртвило е на борсата !

Коментар

Ами именно, добрите компании трябва да се коментират и поощряват !
                            Добрите компании нямат нужда от поощряване. Те са си добри така или иначе.
                            А и златцето расте ли расте

Коментар

Има ли смисъл да коментираме .? Стана това което всеки който се интересува от акцията очакваше.
                              Едни от най - коректните мажоритари на БФБ продължават да увеличават печалбата на компанията, както и благосъстоянието на акционерите си чрез обратни изкупувания и растящи дивиденти.
                              Ами именно, добрите компании трябва да се коментират и поощряват !

Коментар

Тук обаче никой нищо не коментира, а от няколко месеца цената катери ли катери. Някой тихо мълком си пазарува
                                Има ли смисъл да коментираме .? Стана това което всеки който се интересува от акцията очакваше.
                                Едни от най - коректните мажоритари на БФБ продължават да увеличават печалбата на компанията, както и благосъстоянието на акционерите си чрез обратни изкупувания и растящи дивиденти.

Коментар

Working...
                                X