Така е.. Няма кой да продава на тия цени..... Между 6,5 и 7 за обикновените.... Може там да има раздвижване
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Еййй, ама тъкмо щях да те поздравя за абсолютно точната прогноза
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
Ще се опитам до края на деня да взема 101 бр на 5 лв.... Не за друго имам си ама анли казах че до седмица ще мине 5 цатаМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Красота !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеДо седмица ще мине 5цата.....тази акция заслужава дивидент/цена 1:20 това е... А в момента е 1:13,7 = 7.2% див доходност.... Акцията ще расте г-жа Ирена Вачева (която заслужи уважението ми) показва на всички че знае и може да управлява успешно компанията. Млада е и определено ми се струва ще постепенно ще наложи нов стандарт..... Пак казвам... Няма много алтернативи на БФБ.........
Коментар
-
До седмица ще мине 5цата.....тази акция заслужава дивидент/цена 1:20 това е... А в момента е 1:13,7 = 7.2% див доходност.... Акцията ще расте г-жа Ирена Вачева (която заслужи уважението ми) показва на всички че знае и може да управлява успешно компанията. Млада е и определено ми се струва ще постепенно ще наложи нов стандарт..... Пак казвам... Няма много алтернативи на БФБ.........
Коментар
-
Тоя с тия 130нбр на 4,78 що не вземе д а си махне ордера..... Не продавайте.... Помогнете на инициативата на мажоритарите за обратно изкупуване. Няма много алтернативи на БФБ.... Който иска да купува да плаща на по високото .... Да бяха купували под 3,70 когато беше..... 5% дивидент на доходност трябва да прати цената на около 7 лв.... Не се ебавайте сами.... Не забравяйте ще и софком лизинг вече работи
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеДобрите компании нямат нужда от поощряване. Те са си добри така или иначе.
А и златцето расте ли расте
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ами именно, добрите компании трябва да се коментират и поощряват !
А и златцето расте ли расте
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеИма ли смисъл да коментираме .? Стана това което всеки който се интересува от акцията очакваше.
Едни от най - коректните мажоритари на БФБ продължават да увеличават печалбата на компанията, както и благосъстоянието на акционерите си чрез обратни изкупувания и растящи дивиденти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеТук обаче никой нищо не коментира, а от няколко месеца цената катери ли катери. Някой тихо мълком си пазарува
Едни от най - коректните мажоритари на БФБ продължават да увеличават печалбата на компанията, както и благосъстоянието на акционерите си чрез обратни изкупувания и растящи дивиденти.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
Коментар