IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Прекрасна златна кокошчица е тая артийка
    Не само. Самото дружество и неговата управа са едни от най - добрите мажоритари на БФБ.
    Чакаме консолидирания отчет. Надявам се да бъдем приятно изненадани.

Колкото до артията, да ти е кеф да си е купиш и да си я държиш , както казва Оракулът - За винаги .
    Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Прекрасна златна кокошчица е тая артийка

Коментар

• Като се вдига златото ,не е ли и за продаващи /залагащи/ и за купуващи/кредитиращи / ,или се смята ,че имат натрупано доста на ниски цени .Златото е само залог ,който мисля че не се задържа много .Може да има малка спекулацийка ,но едва ли е решаваща за печалбата ….

Аз също пропуснах да вляза ,преди ОСА имаше продаващи на 3,80-4,00 ,но малки бройки .Липсата на ликвидност може би ме спря ...
        Last edited by toto 2; 13.08.2019, 20:51.

Коментар

• А е вие добре ли сте с главата балонизация при 6,35% див доходност при тези цени която без проблем ще имат възможност да платят и то без отчитането на макком и софком лизинг и без отчитането на текущия ръст при златото..... Аз лично очаквам до 1 г да иам и 6 месечен дивидент с общо дивидент за 1 г. Мин 40 ст с потенциал за ръст.... Вие сами си смятайте къде справедливата цена

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение

Стара лисица си Вожде
            Нали знаеш какво съм ти казвал.”Важното е да не губим ако няма да печелим”.Рентиерството е сладка работа . От времето когато си говорихме с теб ги наредих четери по брега.Сладка работа е да знаеш.Не ги слушай дебелите кратуни какви ги приказват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bingomatic2 Разгледай мнение

Не вярвам да има много новаци при тези цени.
              Именно, коментара ми беше по отношение думите на "стръвницата" за балонизацията на акцията

Коментар

• Първоначално изпратено от Andy`Z Разгледай мнение

Това би имало значение само за новаците. На тези които успяха да се закачат преди половин година - честито. Аз лично не успях и изпуснах този влак, и ме е яд, ама важното е да сме живи и здрави друг късмет ще дойде
                Не вярвам да има много новаци при тези цени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Ако си разчитал само на ръста в цената може би си закъснял наистина, но тук си заслужава да се държи и заради дивидента.
                  Късно е либе за китка!
                  Когато имах намерение да купувам привилегированите бяха по 4,6 /продава/, сега вече отстрани се гледа мача

Коментар

• Първоначално изпратено от Andy`Z Разгледай мнение

Това би имало значение само за новаците. На тези които успяха да се закачат преди половин година - честито. Аз лично не успях и изпуснах този влак, и ме е яд, ама важното е да сме живи и здрави друг късмет ще дойде
                    Ако си разчитал само на ръста в цената може би си закъснял наистина, но тук си заслужава да се държи и заради дивидента.

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение

Внимавайте да не стане балонизация, "пир по време на чума" или още "от играчка - плачка"

Коментар

Обичам я тая артия.Всяка година мазен дивидент а сега и цената и катери нагоре.Как само усетих от кой храст ще изкочи заек.
                        Внимавайте да не стане балонизация, "пир по време на чума" или още "от играчка - плачка"

Коментар

• +50% от началото на годината ! Излезе на четвърто място по тежест в портфейла ми !

Коментар

Обичам я тая артия.Всяка година мазен дивидент а сега и цената и катери нагоре.Как само усетих от кой храст ще изкочи заек.
                            Стара лисица си Вожде
                            Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Обичам я тая артия.Всяка година мазен дивидент а сега и цената и катери нагоре.Как само усетих от кой храст ще изкочи заек.

Коментар

• Златото отново полудя...... Тази акция видимо корелира с него

Коментар

Working...
                                X