Първоначално изпратено от Ан МакГърч
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
И тази тема не прави изсключение -залята е от изказвания на лаладжии
Според мен ако ниво 63лв издържи а то засега се оказва серизозно, започваме заключителната 3 част на едно Б като част от плоска корекция чиято цел е върха от 10/7/2007 104 .Аз лично съм сложил оферта продава на 94лв .
Горното не е препоръка за покупко продажба на акции .
Коментар
� -
Bobi75
a кой е този Кур, който се носи от уста на уста?
Коментар
� -
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от Ан МакГърчПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от Ан МакГърчПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от exclusive_nedоще малко и започва шоуто днес
Сложил съм си офертите над 80 лева. Напънете малко момчета..
А момчетата със слабите нерви не могат да напънат, след като вчера цял ден им обясняваш, колко лошо може да е Q4. След обяд най-вероятно ще се появи и кура, за да ни обясни колко са подценени нещата. Нормално, както при КАО и при Монбат.
Иначе не мога да си обясня какъв е този финансов форум без цени. По-голямата манипулациа е да кажеш, че дадена акция е подценена без да кажеш защо.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ан МакГърчПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от Ан МакГърчПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от exclusive_nedоще малко и започва шоуто днес
А момчетата със слабите нерви не могат да напънат, след като вчера цял ден им обясняваш, колко лошо може да е Q4. След обяд най-вероятно ще се появи и кура, за да ни обясни колко са подценени нещата. Нормално, както при КАО и при Монбат.тази палачинка имах предвид
п.с. цени не коментирамне знам за манипулациите и доколко са невинни
Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от Ан МакГърчПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от Ан МакГърчПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от exclusive_nedоще малко и започва шоуто днес
А момчетата със слабите нерви не могат да напънат, след като вчера цял ден им обясняваш, колко лошо може да е Q4. След обяд най-вероятно ще се появи и кура, за да ни обясни колко са подценени нещата. Нормално, както при КАО и при Монбат.
Коментар
� -
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Ан МакГърчПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от Ан МакГърчПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от exclusive_nedоще малко и започва шоуто днес
Но според мен е смешно да се говори за цени от 200 лева на този етап.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от Ан МакГърчПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от exclusive_nedоще малко и започва шоуто днес
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ан МакГърчПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от exclusive_nedоще малко и започва шоуто днес
А момчетата със слабите нерви не могат да напънат, след като вчера цял ден им обясняваш, колко лошо може да е Q4. След обяд най-вероятно ще се появи и кура, за да ни обясни колко са подценени нещата. Нормално, както при КАО и при Монбат.Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
� -
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от ValuatorНикола, хората си правят парите и без много приказки ама ти не
Верно си мамино момченчеи голям комплексар
Анче тук интересното е кой е продал. Това може да са само двама. Нека Valuator-а ти каже.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от exclusive_nedоще малко и започва шоуто днес
Коментар
� -
Първоначално изпратено от exclusive_nedима време де, не бързайте, вчера кой ли купи ония 10000 броя на 75 лв.? а после имаше още 1000 броя на тази цена.
явно тия дето купуват не са случайни дребни рибки и много добре са осъзнали нещата тук,щом те така купуват,представям си до месец какво шоу ни очаква тук нас инвеститорите, май ще има поводи за черпене
не ми отоговорихте на въпроса,нали сте експерти всичкиЦитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен
Коментар
� -
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от ValuatorСелския плейбойпак излезе на мегдана да се хвали
Първоначално изпратено от NikolaСложил съм си офертите над 80 лева. Напънете малко момчета.
Коментар
�
Коментар