IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Селския плейбой пак излезе на мегдана да се хвали

Първоначално изпратено от Nikola
    Сложил съм си офертите над 80 лева. Напънете малко момчета.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
      Първоначално изпратено от exclusive_ned
      още малко и започва шоуто днес
      А дано.
      като гледам какви оферти има май ще трябва да смъкнеш малко ;-)
      Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• брей днеска и ние яко се изтрелваме след САЩ, гледай какво става ,BG40 + 5.75 % за момента, крайно време беше
        Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен

Коментар

• да, тази акция е адски подценена в момента
          има да расте и то доста над 90 във времето според мен
          Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен

Коментар

• Първоначално изпратено от exclusive_ned
            още малко и започва шоуто днес
            А дано.

Коментар

• още малко и започва шоуто днес

Коментар

• САЩ яко се изстреляха нагоре вчера : DJIA е скочил с цели +10.88%,
                NASDAQ COMPOSITE - +9.53%, а S&P 500 с +10.79%

А ние дали ще ги последваме, особено при това P/E малко над 3 ,
                нетна печалба за деветмесечието на стойност 54 млн. лв. при печалба от 1,9 млн. лв. година по-рано и 81-процентовия ръст на продажбите на продукция до 256 млн. лв., положителния паричен поток от оперативна дейност - цели 32 млн. лв.
                Е на пръсти се броят компаниите с такива показатели в БГ,нали

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
                  Кофти ситуация, но аз затова не давам никой да ми пипа моделите на Монбат и Каолин, че току виж Бобоков фалирал без време.
                  Анатема на такава вероятност! Слагай си парола на windows-а!

Коментар

Първоначално изпратено от Ан МакГърч
                    Просто се учудих, че рядко съм забелязвала да изразявате поляризирано мнение в два контрастни варианта.
                    Разликата идва от това, че докато е спал е допуснал някоя 18 годишна шаврантия от LSE да му пипа по valuation-а. Когато се намеси жена в оценката на една компания винаги така става. Я го питай какво се случи на един наш приятел, когато допусна една мацка да му трие и хайдва редове...... от 9 лева на 0.80 падна оценката...

И не мисля, че сме на различни мнения. И двамата считаме, че акцията е подценена, но в текущата ситуация може да се изчака още малко за по-сериозно влизане.
                    Да, така е! Не разбрала, че клетките били скрити и изтрила всичко.
                    Само че валюейшъна не паднал от 9.00лв на 0.80лв, а от 3.50лв на 0.80лв.
                    Освен това изтрила колонката със заем от 200млн лв и сега не влизали в сметката на активите, а се брояли като отписани.
                    Кофти ситуация, но аз затова не давам никой да ми пипа моделите на Монбат и Каолин, че току виж Бобоков фалирал без време.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ан МакГърч
                      Просто се учудих, че рядко съм забелязвала да изразявате поляризирано мнение в два контрастни варианта.
                      Разликата идва от това, че докато е спал е допуснал някоя 18 годишна шаврантия от LSE (да имам камери у вас) да му пипа по valuation-а. Когато се намеси жена в оценката на една компания винаги така става. Я го питай какво се случи на един наш приятел, когато допусна една мацка да му трие и хайдва редове...... от 9 лева на 0.80 падна оценката...

И не мисля, че сме на различни мнения. И двамата считаме, че акцията е подценена, но в текущата ситуация може да се изчака още малко за по-сериозно влизане.

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
                        Може на Никола да не са му платили от Неохим колкото на мен, за да пише похвални дитирамби за акцията и сега да се опитва да прави сечено.
                        Може и да греша, разбира се. Само казах, че така изглежда отстрани. Обикновено сте единодушни. Но и не съм зомбирана любителка на конспирацията, че да ме интересува особено. Далече съм от замесване с дружеството.
                        Всеки има право, да си прави каквито си пожелае анализи и да им задава някакъв "форумен рейтинг". Просто се учудих, че рядко съм забелязвала да изразявате поляризирано мнение в два контрастни варианта.
                        Имам грозния навик, да отсявам контрастите, така, че може и затова да съм заела погрешна позиция.

Коментар

• Може на Никола да не са му платили от Неохим колкото на мен, за да пише похвални дитирамби за акцията и сега да се опитва да прави сечено.

Коментар

Първоначално изпратено от Nikola
                            Първоначално изпратено от EquityPrivate
                            Първоначално изпратено от Karpatski vulk

Проблемите могат да дойдат от цената на природния газ.
                            Предполагам си видял тежестта на суровината в разходите на дружеството.
                            Ами фирмата търгува така сякаш очакват най-лошото.
                            При невероятния сценарии че разходите им се качат с 20%, акцията търгува на 8х EBITDA, което наистина е малко височко в сегашните условия. Но каква е вероятноста толкова да им се оскъпи продукцията?
                            Куре, ама Никола е на друго мнение, доколкото го разбрах.
                            Не си ли, противоречите нещо двамата ?
                            A zashto trqbva da sme na edno mnenie s Kuroperatora po vsichko? Moqta teza e che mogat da se kupqt akcii na po-niski ceni v sledvashtitite 4 meseca. Che kompaniata ima potencial e fakt. Tova ne go komentirame.
                            А не - не е задължително да сте на едно мнение.
                            Стори ми се, че го давате, малко като "доброто" ченге и "лошото" ченге. Усъмних се, че може и да нямате нужда от такъв театър, но пък и в критични моменти всичко може да се очаква.
                            EPIC FAIL! sweetheart :P

Коментар

При невероятния сценарии че разходите им се качат с 20%, акцията търгува на 8х EBITDA, което наистина е малко височко в сегашните условия. Но каква е вероятноста толкова да им се оскъпи продукцията?
                              A zashto trqbva da sme na edno mnenie s Kuroperatora po vsichko? Moqta teza e che mogat da se kupqt akcii na po-niski ceni v sledvashtitite 4 meseca. Che kompaniata ima potencial e fakt. Tova ne go komentirame.
                              А не - не е задължително да сте на едно мнение.
                              Стори ми се, че го давате, малко като "доброто" ченге и "лошото" ченге. Усъмних се, че може и да нямате нужда от такъв театър, но пък и в критични моменти всичко може да се очаква.

Коментар

Коментар

Working...
                                X