If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако до края на деня завършим с последна оферта купува 64,04 или сделка над 64,04 ще имаме сигнал за обръщане ,дивергенция на МАКД -с 2 думи пей сърце Ако ли не лаладжиите ще се окажат прави че ще има по добри нива за влизане Т.е ще се окаже че аз съм лалалджията
Горното не е препоръка за покупко продажба на тази акция
Ако до края на деня завършим с последна оферта купува 64,04 или сделка над 64,04 ще имаме сигнал за обръщане ,дивергенция на МАКД -с 2 думи пей сърце Ако ли не лаладжиите ще се окажат прави че ще има по добри нива за влизане Т.е ще се окаже че аз съм лалалджията
Горното не е препоръка за покупко продажба на тази акция
Стояне, Надявам се до месец играчите да се поосвободят от тоя страх, дето сякаш ги е парализирал и също се надявам, че сме близо до това мечтано дъно, а и кучето не смее в момента да даде точна прогноза, казва, че му сме приличали на някакъв емоционален пазар на крайностите, та засега не смее да се изкаже по-сигурно по този голем въпрос. , но забелязвам, че към Неохимчето проявява малко по-траен интерес, дано не ме баламосва нещо, че понякога така обича да се шегува, следи го уж с едното око
По т.1 от ДР: Промени в състава на съвета на директорите.
Съветът на директорите предлага на ОСА следния проект за решение:
„Съветът на директорите се състои от 8 /осем/ члена. ОС освобождава Васил Живков Грънчаров, ЕГН 4912058544 като член на съвета на директорите.”
човекът с най-голям дял в Неохим .....
а сега де? Да се свиква цяло извънредно ОСА...? За добро ли е това, никой не казва.
„Съветът на директорите се състои от 8 /осем/ члена. ОС освобождава Васил Живков Грънчаров, ЕГН 4912058544 като член на съвета на директорите.”
човекът с най-голям дял в Неохим .....
ще икономисаме 4000лв./м
Грънчаров е от Хасково,дали той чрез Хр.Бисеров не е връзката с Иван Костов(Захари Желязков)?Ама нали пък си остава Изпълнителен директор...едва ли може да се мисли за преврат http://milionerite.com/index.php?opt...sk=view&id=126
Наизуст-най-вероятно предполага само.То все сме така.
Първоначално изпратено от noko6
Първоначално изпратено от frei1974
Че то беше обявено официално-че обратнота изкупуване минава през Булброкъс-преди това беше през Загората-през нея купуваха.
От къде знаеш.че Булброкъс са купувачите(през тях става обратното изкупуване) или само предполагаш?
frei,нали точно за това питам Ако наистина са Булброкърс,то има верочтност тези 10000 да са купени от Неохим.Ама как koceas знае,че са именно Булброкърс,освен ако не е дилър в Булброкърс или в ИП,който е продал акциите или просто си говори наизуст
Че то беше обявено официално-че обратнота изкупуване минава през Булброкъс-преди това беше през Загората-през нея купуваха.
От къде знаеш.че Булброкъс са купувачите(през тях става обратното изкупуване) или само предполагаш?
frei,нали точно за това питам Ако наистина са Булброкърс,то има верочятност тези 10000бр. да са купени от Неохим.Ама как koceas знае,че са именно Булброкърс,освен ако не е дилър в Булброкърс или в ИП,който е продал акциите или просто си говори наизуст
Коментар