If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
как бе човек, ти едно време(2006-2007) ми обясняваше що е то Кобос и има ли почва у нас - слушах те като млад падуан!!! А после помниш ли 2009, като си говорихме какво викаше купувай всичко що е в групата на Софарма - там е истината
Тряя да си много луд да купиш акции на която и да е фирма на 3 лв. например и тя стане 2 лв. и ти си щастлив от това :Д
Средната ми цена при СФАРМ е 2,37 лева(купувам от началото на 2012),
а средната ми при СФТРД е 1,58лева(купувах когато беше 1,47-1,55, а после добавих още малко от дивидента - както ме научи чичо О).
Аз наистина съм от щастливите акционери на БФБ. Може би, защото имам акции само в групата Софарма. Мисля обаче, че има и други такива, и не са много малко !!!!
Втази насока можем да се преброим тогава. Вече станахме двама, нека щастието да продължава.
Това е любов. Трябва да е любов. Към акциите, компанията, чешмичката
Трябва да призная, че на вас двамата много ви се кефя. Малко са щастливите акционери на БФБ.
Щастливи акционери са единствено тези на които стойността на акциите е по-висока от тази на която са ги придобили Това е мое лично становище и не ангажирам никого - може да има и такива инвеститори с друга нагласа
Според това определение най-щастлив трябва да е ЛП - разбира се като изключим ОД
Относно взетото решение за обратно изкупуване до лев за което не прочетох смислено пояснение.... очевидно ще чакам по-добри времена/нива за да стана щастлив по този начин...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Какво ви е щастливото?
Че акцията на Софарма падна двойно за 2 години от 4 на 2 лв.?
Моля да се прегледате.
Не се влюбвайте в акциите, това е първото правило в инвестирането.
Вие вече сте омагьосани.
Трябва ви лекарство, но не от тия на Софарма, а от тия за главата.
Четох и че Софарма е работила на загуба в края на 2012 г., това дали ще е временна тенденция.
Това наистина е пагубно за инвеститора. Конкрено в случая на Софарма, на мен ми е много чудно защо акцичта се срина в дългосрочен план. Има някаква игра.
Трябва да призная, че на вас двамата много ви се кефя. Малко са щастливите акционери на БФБ.
Аз наистина съм от щастливите акционери на БФБ. Може би, защото имам акции само в групата Софарма. Мисля обаче, че има и други такива, и не са много малко !!!!
Тази чешмичка ме разби !!! Само за нея мисля!!!Виж Тони как хубаво и спретнато е направена!!!!
Чешмичката е много хубава !!!! Непременно ще я намеря като обикалям из района!!!
Градината не е моя, а на един приятел, който също е акционер в Софарма и Софарма трейдинг. С него заедно посещаваме общите събрания на компаниите. Градината е от орехи и лешници.
Коментар