IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
    Явно е че моделите не са му от най точните Но все пак тогава имаше големи мечти на БФБ Имаше доста хартиени милионери 2005-2008 Като скочи още малко Софарма ще вземат масово пак да хвалят каква добра инвестиция е!
    Няма как ЕП да сметне математически алчността на прецаканите мечки, желаещи да се превърнат в прецакани бикове. Така че не го съдете прекалено. Има много какво да се вижда от мнението му,
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Из аналите на историята:

януари 2008
      Явно е че моделите не са му от най точните Но все пак тогава имаше големи мечти на БФБ Имаше доста хартиени милионери 2005-2008 Като скочи още малко Софарма ще вземат масово пак да хвалят каква добра инвестиция е!

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
        За мен бе интересно да разбера, че г-н Донев няма чужди акции и сметки в чужбина!
        И много правилно!
        Следва моя принцип - търгувай с това което разбираш и в което имаш дългосрочно конкурентно предимство

Коментар

• Из аналите на историята:

януари 2008

Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
          Bravo, na cena 6.90 SFARM e atraktivna. Malko na nivo EBITDA izglejda skupa, no profitabilnosta shte se pokachi prez sledvashtite godini, taka che EV/EBITDA tuk e vtorostepenno.

EV/Sales 2008 - 2.26x
          EV/EBITDA 2008 - 12.58x

Коментар

• г-н Донев съвета на директорите какво мисли за увеличението на капитала на Лавена, СФАРМ ще запише ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
              там, където ти учиш няма нищо.......
              ако това ти беше важно
              Това пък сега от къде дойде?
              Малко съм старичък за студент!

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
                За мен бе интересно да разбера, че г-н Донев няма чужди акции и сметки в чужбина!

там, където ти учиш няма нищо.......
                ако това ти беше важно

Коментар

да но не се вижда например какво притежава ч/з Донев Холдинг

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    е, точно си го има портфейла му от акции
                    то аз без да съм публична личност, също обявих моя в съответната тема

Вижда се че си е гот да си учредител на АДСИЦ - прибоваш акцийки на Софарма имоти по 9,2 ст/парчето.
                    Трябва да се замислим и ние, дали да не спретнем едно такова.
                    Виж че и Карабашев като изтърва кокала при Булленд, веднага скочи да прави нов
                    да но не се вижда например какво притежава ч/з Донев Холдинг

Коментар

не съм казал такова нещо!
                      виждат се собствеността - така както е за всички публични личности
                      е, точно си го има портфейла му от акции
                      то аз без да съм публична личност, също обявих моя в съответната тема

Вижда се че си е гот да си учредител на АДСИЦ - прибоваш акцийки на Софарма имоти по 9,2 ст/парчето.
                      Трябва да се замислим и ние, дали да не спретнем едно такова.
                      Виж че и Карабашев като изтърва кокала при Булленд, веднага скочи да прави нов

Коментар

Интересно, има го портфейла на чичо Оги, така ли?
                        Я дай линкче, да видим как я играят тази игра баш големите
                        не съм казал такова нещо!
                        виждат се собствеността - така както е за всички публични личности

Коментар

http://register.bulnao.government.bg...859E62F3F0.xml

Коментар

Импе, като гледам декларацията на чичо Оги, май и той по теб се е подлъгал в Мекома

Коментар

• Импе, като гледам декларацията на чичо Оги, май и той по теб се е подлъгал в Мекома

Коментар

• !

Коментар

X