Първоначално изпратено от SoHo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеИз аналите на историята:
януари 2008Но все пак тогава имаше големи мечти на БФБ
Имаше доста хартиени милионери 2005-2008
Като скочи още малко Софарма ще вземат масово пак да хвалят каква добра инвестиция е!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеЗа мен бе интересно да разбера, че г-н Донев няма чужди акции и сметки в чужбина!
Следва моя принцип - търгувай с това което разбираш и в което имаш дългосрочно конкурентно предимство
Коментар
� -
Из аналите на историята:
януари 2008
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеBravo, na cena 6.90 SFARM e atraktivna. Malko na nivo EBITDA izglejda skupa, no profitabilnosta shte se pokachi prez sledvashtite godini, taka che EV/EBITDA tuk e vtorostepenno.
EV/Sales 2008 - 2.26x
EV/EBITDA 2008 - 12.58x
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениетам, където ти учиш няма нищо.......
ако това ти беше важно
Малко съм старичък за студент!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеЗа мен бе интересно да разбера, че г-н Донев няма чужди акции и сметки в чужбина!
там, където ти учиш няма нищо.......
ако това ти беше важно
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеда но не се вижда например какво притежава ч/з Донев Холдинг
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениее, точно си го има портфейла му от акции
то аз без да съм публична личност, също обявих моя в съответната тема
Вижда се че си е гот да си учредител на АДСИЦ - прибоваш акцийки на Софарма имоти по 9,2 ст/парчето.
Трябва да се замислим и ние, дали да не спретнем едно такова.
Виж че и Карабашев като изтърва кокала при Булленд, веднага скочи да прави нов
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениене съм казал такова нещо!
виждат се собствеността - така както е за всички публични личности
то аз без да съм публична личност, също обявих моя в съответната тема
Вижда се че си е гот да си учредител на АДСИЦ - прибоваш акцийки на Софарма имоти по 9,2 ст/парчето.
Трябва да се замислим и ние, дали да не спретнем едно такова.
Виж че и Карабашев като изтърва кокала при Булленд, веднага скочи да прави нов
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИнтересно, има го портфейла на чичо Оги, така ли?
Я дай линкче, да видим как я играят тази игра баш големите
виждат се собствеността - така както е за всички публични личности
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИнтересно, има го портфейла на чичо Оги, така ли?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеИмпе, като гледам декларацията на чичо Оги, май и той по теб се е подлъгал в Мекома
Коментар
�
Коментар