Първоначално изпратено от BOBAN1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Опппппаааааа
Промените в ЗППЦК свалят първия праг за задължително отправяне на търгово предложение при преминаване на границата от 1/3 в капитала. Правилото обаче важи само при дружествата, които нямат мажоритарен собственик (един акционер или група акционери, контролиращи 50% плюс една акция).
http://www.investor.bg/novini-i-anal...-ot-13,145539/
Тук все още няма дял от над 50%.....Който стигне до 33% ...ще трябва да отправя търгово....
Или аз греша.Поправете ме ако трябва
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеБобане,
Та какво съм казвал...
на долар съм казвал....
Иначе това е много лоша новина защото индирекно ръководството показва че до 1,5 ще падне цената...
Не е препоръка...
Поздрави!
Моята цяла идея беше да се игнорира в този момент фундамента тук,а да се акцентира върху търсенето и предлагането....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеОще днес, кой ще чака утре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеAaaaa аз смятам да дебна около левчето,поне там е минимума за обратното изкупуване.....айде и от мен да мине...бих взел мъъъъничко и на долар.
Честито на акционерите.Гласувано е новото обратно изкупуване.
Не е препоръка.Нямам
Както ми изглежда....май и скоро няма да имам
П.С.Пък вие слушайте какво ви казва Монти....
Та какво съм казвал...
на долар съм казвал....
Иначе това е много лоша новина защото индирекно ръководството показва че до 1,5 ще падне цената...
Не е препоръка...
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеАми и аз съм на това мнение,просто исках да чуя твоето.
Следователно всички.....Дивиденти,Нови Заводи,Добър Мажоритар,Външни пазари,Продажби,Печалби.. ...и т.н...и т.н са показатели ,които седят на второ място.
Преди всичко цената на една акция е функция на търсенето и предлагането.
Пък някой нека чете отчети ,да смята дисконтирани потоци и да сравнява коефициенти.
Не е препоръка
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеhttp://www.investor.bg/novini-i-anal...-akcii,145540/
Софарма предлага 1 лв. минимална цена по обратното изкупуване на акции
Тази "уникалНА" НовиНА В ТОзи момент може сАМо да НАВРЕДИ на хартията!
36 млн. лв. /консолидирана печалба/ * 5 = 180 млн. лв. /при 273 млн. лв. пазарна капитализация и счетоводна, консолидирана стойност от 381,55 млн. лв./
180 млн. лв./ 132 млн. акции = 1,36 лв./акцияLast edited by Konsultant; 17.01.2013, 15:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеОще днес, кой ще чака утре.
Aaaaa аз смятам да дебна около левчето,поне там е минимума за обратното изкупуване.....айде и от мен да мине...бих взел мъъъъничко и на долар.
Честито на акционерите.Гласувано е новото обратно изкупуване.
Не е препоръка.Нямам
Както ми изглежда....май и скоро няма да имам
П.С.Пък вие слушайте какво ви казва Монти....
Коментар
-
http://www.investor.bg/novini-i-anal...-akcii,145540/
Софарма предлага не по-малко от 1 лв. минимална цена по обратното изкупуванеLast edited by mpy_yordanov; 17.01.2013, 15:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеОт утре СИНИТЕ в АТАКА АТАКА АТАКА
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеКакъв е тоя продавач, който не слага голям ордер продава като вижда че има търсене? 25 к да сложи ще ги вземат набързо. ... мале големи кюфтетета преди малко.... Дойдоха големите пари.
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеНай накрая минаха.
Коментар
Коментар