IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
    Опппппаааааа

Промените в ЗППЦК свалят първия праг за задължително отправяне на търгово предложение при преминаване на границата от 1/3 в капитала. Правилото обаче важи само при дружествата, които нямат мажоритарен собственик (един акционер или група акционери, контролиращи 50% плюс една акция).

http://www.investor.bg/novini-i-anal...-ot-13,145539/

Тук все още няма дял от над 50%.....Който стигне до 33% ...ще трябва да отправя търгово....

Или аз греша.Поправете ме ако трябва
    Не грешиш май..........
    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Опппппаааааа

Промените в ЗППЦК свалят първия праг за задължително отправяне на търгово предложение при преминаване на границата от 1/3 в капитала. Правилото обаче важи само при дружествата, които нямат мажоритарен собственик (един акционер или група акционери, контролиращи 50% плюс една акция).

http://www.investor.bg/novini-i-anal...-ot-13,145539/

Тук все още няма дял от над 50%.....Който стигне до 33% ...ще трябва да отправя търгово....

Или аз греша.Поправете ме ако трябва

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Бобане,
        Та какво съм казвал...
        на долар съм казвал....
        Иначе това е много лоша новина защото индирекно ръководството показва че до 1,5 ще падне цената...
        Не е препоръка...
        Поздрави!
        Монти,ще се постарая после да ти цитирам какво си казал.

Моята цяла идея беше да се игнорира в този момент фундамента тук,а да се акцентира върху търсенето и предлагането....

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
          Още днес, кой ще чака утре.
          Точно тъй, почвай мощното изкупуване, че много падна бойния дух по тая позиция....

Коментар

Aaaaa аз смятам да дебна около левчето,поне там е минимума за обратното изкупуване.....айде и от мен да мине...бих взел мъъъъничко и на долар.

Честито на акционерите.Гласувано е новото обратно изкупуване.
            Не е препоръка.Нямам
            Както ми изглежда....май и скоро няма да имам

П.С.Пък вие слушайте какво ви казва Монти....
            Бобане,
            Та какво съм казвал...
            на долар съм казвал....
            Иначе това е много лоша новина защото индирекно ръководството показва че до 1,5 ще падне цената...
            Не е препоръка...
            Поздрави!

Коментар

Ами и аз съм на това мнение,просто исках да чуя твоето.

Следователно всички.....Дивиденти,Нови Заводи,Добър Мажоритар,Външни пазари,Продажби,Печалби.. ...и т.н...и т.н са показатели ,които седят на второ място.
              Преди всичко цената на една акция е функция на търсенето и предлагането.

Пък някой нека чете отчети ,да смята дисконтирани потоци и да сравнява коефициенти.
              Не е препоръка
              Имаше едно момче дето много му се смяха - Каро, с теорията за чистата акция. Момчето просто не можеше да се изразява, но точно това имаше предвид. Компанията остава на заден план, когато акцията се търгува заради самата хартийка и парите свързани с алъш-вериша. Мисля, че много хора точно това правят тук - алъш-вериш. Което разбира се е най-доброто, което могат да направят на БФБ. Особено тарикатите, които прибират парите на балъците.

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
                http://www.investor.bg/novini-i-anal...-akcii,145540/

Софарма предлага 1 лв. минимална цена по обратното изкупуване на акции
                гЛЕДАМ и нЕ ВЯРВАМ НА УшИТЕ си ...?!

Тази "уникалНА" НовиНА В ТОзи момент може сАМо да НАВРЕДИ на хартията!

36 млн. лв. /консолидирана печалба/ * 5 = 180 млн. лв. /при 273 млн. лв. пазарна капитализация и счетоводна, консолидирана стойност от 381,55 млн. лв./
                180 млн. лв./ 132 млн. акции = 1,36 лв./акция
                Last edited by Konsultant; 17.01.2013, 15:39.

Коментар

Aaaaa аз смятам да дебна около левчето,поне там е минимума за обратното изкупуване.....айде и от мен да мине...бих взел мъъъъничко и на долар.

Честито на акционерите.Гласувано е новото обратно изкупуване.
                  Не е препоръка.Нямам
                  Както ми изглежда....май и скоро няма да имам

П.С.Пък вие слушайте какво ви казва Монти....

Коментар

• И настана тишина
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...-akcii,145540/

Софарма предлага не по-малко от 1 лв. минимална цена по обратното изкупуване
                      Last edited by mpy_yordanov; 17.01.2013, 15:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                        От утре СИНИТЕ в АТАКА АТАКА АТАКА

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                          Какъв е тоя продавач, който не слага голям ордер продава като вижда че има търсене? 25 к да сложи ще ги вземат набързо. ... мале големи кюфтетета преди малко.... Дойдоха големите пари.
                          А дано.....Всички чакаме Продаваччът да се ...опразни докрай

Коментар

• Това го очаквах във вторник, а се случи чак днес.

Коментар

Най накрая минаха.
                              От утре СИНИТЕ в АТАКА АТАКА АТАКА

Коментар

• Какъв е тоя продавач, който не слага голям ордер продава като вижда че има търсене? 25 к да сложи ще ги вземат набързо. ... мале големи кюфтетета преди малко.... Дойдоха големите пари.

Коментар

Working...
                                X