IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    Така, като гледам май много станаха или се облизват да станат СОФАРМЦИ???
    На всички е ясно че фундамента го има и сега е момента да се възползваме от аномалийте на БГ пазара!!!
    Успех на всички!!!
    Да си прославиш името и да си здрав
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
      Нали за такива ОТЦ сделки го натиснаха О.Д да го разследват когато искаха да го разкарат от вестниците. Е, сега ще си наглася борсовата цена както си иска - парен айрян духа. Нека после кажат, че сделките не са по пазарна цена.

П.С. И честит имен ден на Тони, жив и здрав и да му се качват акциите.
      Мерси братле, жив и здрав!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
        Имам следният въпрос - възможно ли е Софарма да изкупи обратно на извънборсов част от акциите на ЛП по номинал или обратното изкупуване може да става само на регулиран пазар?
        Нали за такива ОТЦ сделки го натиснаха О.Д да го разследват когато искаха да го разкарат от вестниците. Е, сега ще си наглася борсовата цена както си иска - парен айрян духа. Нека после кажат, че сделките не са по пазарна цена.

П.С. И честит имен ден на Тони, жив и здрав и да му се качват акциите.
        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          Така, като гледам май много станаха или се облизват да станат СОФАРМЦИ???
          На всички е ясно че фундамента го има и сега е момента да се възползваме от аномалийте на БГ пазара!!!
          Успех на всички!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
            Опппппаааааа

Промените в ЗППЦК свалят първия праг за задължително отправяне на търгово предложение при преминаване на границата от 1/3 в капитала. Правилото обаче важи само при дружествата, които нямат мажоритарен собственик (един акционер или група акционери, контролиращи 50% плюс една акция).

http://www.investor.bg/novini-i-anal...-ot-13,145539/

Тук все още няма дял от над 50%.....Който стигне до 33% ...ще трябва да отправя търгово....

Или аз греша.Поправете ме ако трябва
            И кой е тоя балък, който ще стигне 33 ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
              ...
              Компанията остава на заден план, когато акцията се търгува заради самата хартийка и парите свързани с алъш-вериша.
              ....

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                Имам следният въпрос - възможно ли е Софарма да изкупи обратно на извънборсов част от акциите на ЛП по номинал или обратното изкупуване може да става само на регулиран пазар?
                Според мен чичо О се е... с чичо Л. Сиреч О сваля умишлено цената, за да прецака Л и да вземе по-малко или да му купи евтино дела.

Не е препоръка.
                Last edited by Hris0 Hrist0v; 17.01.2013, 17:20.

Коментар

• Имам следният въпрос - възможно ли е Софарма да изкупи обратно на извънборсов част от акциите на ЛП по номинал или обратното изкупуване може да става само на регулиран пазар?

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                    в математиката системите с Х на брой незвестни и Х на брой уравнения си имат начини за решаване от тези, които разбират
                    сигурно това си имал предвид??
                    Точно така....явно не са за мен тези задачи.Да си чукат главите по-умните.

Знам едно обаче .Когато двама си мерят пи@ките,не се навирай омежду тях

Поздрави на всички тук.Дано съм бил полезен ....и някой да се е позамислил върху писанията ми

Не е пропоръка за покупко-продажба на ценни книжа.Нямам

Коментар

Тук май вече задачата стана ..Система от уравнения с много неизвестни....

Мноооого интересно...
                      в математиката системите с Х на брой незвестни и Х на брой уравнения си имат начини за решаване от тези, които разбират
                      сигурно това си имал предвид??

Коментар

• Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнение
                        Не мисля че той злобее, а и намекът е интересен. Просто някои акционери имат 33%, могат да променят цената на обратно изкупуване на акциите, което влияе на пазара и така да се подготвят да си купят добра фирма на ниска цена.
                        Е ти ме разбра .Монти явно пак НЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Вместо да злобееш във Фармата където нямаш акции ,вземи провери нещата как стоят в Доверие холдинг...
                          Поздрави!
                          Мерси за съвета Монти
                          Ще видя.Там ми е най-малкият дерт.

Поздрави и умната с преценките вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Вместо да злобееш във Фармата където нямаш акции ,вземи провери нещата как стоят в Доверие холдинг...
                            Поздрави!
                            Не мисля че той злобее, а и намекът е интересен. Просто някои акционери имат 33%, могат да променят цената на обратно изкупуване на акциите, което влияе на пазара и така да се подготвят да си купят добра фирма на ниска цена.

Коментар

Опппппаааааа

Промените в ЗППЦК свалят първия праг за задължително отправяне на търгово предложение при преминаване на границата от 1/3 в капитала. Правилото обаче важи само при дружествата, които нямат мажоритарен собственик (един акционер или група акционери, контролиращи 50% плюс една акция).

http://www.investor.bg/novini-i-anal...-ot-13,145539/

Тук все още няма дял от над 50%.....Който стигне до 33% ...ще трябва да отправя търгово....

Или аз греша.Поправете ме ако трябва
                              Поздрави!

Коментар

• Тук май вече задачата стана ..Система от уравнения с много неизвестни....

Мноооого интересно...

Коментар

Working...
                                X