IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гледайки графиката ... с много трибестан се е назобила

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Еееее, това вече не е сериозно - объркаха се четричките на всички ТА анализатори

Даа, чичака днес е брутален

Коментар

• Еееее, това вече не е сериозно - объркаха се четричките на всички ТА анализатори

Коментар

• Абе ако до няколко месеца цената на Софарма стигне 6 лв., колко теоретично трябва да струват варантите и колко процента ръст в цената им прави това?
          Изтощила ми се е батерията на елката и затова питам, не за друго

Коментар

• Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
            Някакви слъвчеви лъчи започват да се промъкват и по тази позиция. Още не е огряло слънцето, но посоката е добра.
            Днес Слънчицето огря,
            и помогна на варантите да потърсят майката на североизток

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Струва ми се, че съвсем скоро варантите ще станат доста ценна и търсена стока
              Може .....освен ако Телсо не ни затрупа с варанти,често засичам че продават......според обявленията в X3

Коментар

• Струва ми се, че съвсем скоро варантите ще станат доста ценна и търсена стока

Коментар

• Някакви слъвчеви лъчи започват да се промъкват и по тази позиция. Още не е огряло слънцето, но посоката е добра.

Греъме, благодаря ти за мненията. Определно са полезни на такива като мен да се ориентират по-добре в обстановката.

Коментар

• Нищо написано от мен по долу ...или по горе не е и няма да бъде препоръка за покупка или продажба на нищо.Да се знае.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение

Интересният въпрос за мен е какво ще прави ортакът на Чичо с тези 22,5 млн. лв. Дали пък сега той няма да си купи акции в някое от другите им съвместни притежания.
                      Може да се очаквва, че Стоев ще купува Доверие ОХ .....но не вярвам да е сега.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Другото което прави впечатление, че в Телекомплект инвест, Огнян Донев не е участвал в ОСА поне от 2017 г. а Венцислав Стоев неизменно участва.....
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение

Интересният въпрос за мен е какво ще прави ортакът на Чичо с тези 22,5 млн. лв. Дали пък сега той няма да си купи акции в някое от другите им съвместни притежания.
                          Той скоро и репо направи, доколкото си спомням за над 10 млн

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Шмекерия,не. Отдавна казвам, че съм забелязал преразпределение между общите участия на Донев и Стоев. Хората си отиват към пенсия и си го казват.Това, че те са били добри партньори не означава, че и децата ще са
                            Стоев постепенно продава Софарма и сега почти "занулява" с тези 1,44%. Има индиректно участие през Телекомплект инвест. Но съм почти убеден, че Средец, Калиман и т.н. са излезнали покрай това обратно.
                            Колкото до това дали има и ПФ....не знам. Може.

Коментар

• Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнение
                              Той не държи ли варанти? Защото те биха били опция да се върне отново в акции.
                              А там има ли задължения да уведомява като падне под 5% от варантите? Не се знае колко има сега......Всъщност може и да си е купил а да не е продал варанти.....Но тенденцията за отдалечаване на давамата си е същата.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                                Шмекерия,не. Отдавна казвам, че съм забелязал преразпределение между общите участия на Донев и Стоев. Хората си отиват към пенсия и си го казват.Това, че те са били добри партньори не означава, че и децата ще са
                                Стоев постепенно продава Софарма и сега почти "занулява" с тези 1,44%. Има индиректно участие през Телекомплект инвест. Но съм почти убеден, че Средец, Калиман и т.н. са излезнали покрай това обратно.
                                Колкото до това дали има и ПФ....не знам. Може.
                                Той не държи ли варанти? Защото те биха били опция да се върне отново в акции.

Коментар

X