If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе ако до няколко месеца цената на Софарма стигне 6 лв., колко теоретично трябва да струват варантите и колко процента ръст в цената им прави това?
Изтощила ми се е батерията на елката и затова питам, не за друго
Интересният въпрос за мен е какво ще прави ортакът на Чичо с тези 22,5 млн. лв. Дали пък сега той няма да си купи акции в някое от другите им съвместни притежания.
Може да се очаквва, че Стоев ще купува Доверие ОХ .....но не вярвам да е сега.
Интересният въпрос за мен е какво ще прави ортакът на Чичо с тези 22,5 млн. лв. Дали пък сега той няма да си купи акции в някое от другите им съвместни притежания.
Той скоро и репо направи, доколкото си спомням за над 10 млн
Шмекерия,не. Отдавна казвам, че съм забелязал преразпределение между общите участия на Донев и Стоев. Хората си отиват към пенсия и си го казват.Това, че те са били добри партньори не означава, че и децата ще са
Стоев постепенно продава Софарма и сега почти "занулява" с тези 1,44%. Има индиректно участие през Телекомплект инвест. Но съм почти убеден, че Средец, Калиман и т.н. са излезнали покрай това обратно.
Колкото до това дали има и ПФ....не знам. Може.
Той не държи ли варанти? Защото те биха били опция да се върне отново в акции.
А там има ли задължения да уведомява като падне под 5% от варантите? Не се знае колко има сега......Всъщност може и да си е купил а да не е продал варанти.....Но тенденцията за отдалечаване на давамата си е същата.
Шмекерия,не. Отдавна казвам, че съм забелязал преразпределение между общите участия на Донев и Стоев. Хората си отиват към пенсия и си го казват.Това, че те са били добри партньори не означава, че и децата ще са
Стоев постепенно продава Софарма и сега почти "занулява" с тези 1,44%. Има индиректно участие през Телекомплект инвест. Но съм почти убеден, че Средец, Калиман и т.н. са излезнали покрай това обратно.
Колкото до това дали има и ПФ....не знам. Може.
Той не държи ли варанти? Защото те биха били опция да се върне отново в акции.
Коментар