Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
2018г.
от 4,30лв та чак до 3,50лв
Пожелавам на акционерите по-добра 2019!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеЧичо е машина - никога не купува скъпо, когато може да купува евтино!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеЧичо е машина - никога не купува скъпо, когато може да купува евтино!
Имам чувството, че и при него има неизвестни, или изгражда нова схема.
Всичко ще стане ясно ама до година.
Весели празници на всички бикове и мечки! По Коледа понякога се случват и чудеса .
Коментар
� -
моите ги продадох на 4.15 повечето преди година още, а последната 1/3 сега преди няколко седмици на 3.64 - след като падна под 4 викам аре ше ги продавам, ма то секи ден с по 5 ст надолу, стисках, викам си ше върне малко нагоре ...ядец нищо не върна , а исках преди декември да съм разкарал всички ликвидни от БФБ щото американците като сриват да гледам спокойно
и все пак те падат , падат , и връщат , има динамика и корекции - а ние само лошото, и все надолу
дойде пак cash is king мантрата, тоя път празнично
"the trend is your friend until the end..."
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Мойте дългосрочни си ги продадох когато Чичо Оги ме излъга за дивидента в Полша.....след това малко ме послъга в Севтополис което не ми пречи да купувам на 2 от Любо Пъпката и АМРО и да продавам с 50% по нагоре ,пък вие си чакайте Петицата.....нема лошо....
Когато стисна зъби обикновено тези акции ги отписвам .....повечето. В тази позиция единственото вярно нещо е да нахраните Чичо Оги с колкото може повече акции на тези цени...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Има и друг вариант: Да стисне зъби без да се нааква, да изчака 2 години докато чукнат 4.70-5.00 лева (ПАК) и междувременно да вземе и два дивидента. Сега ако хоризонта ти е 2-3 месеца си продавай и си прибирай загубите. Твоите дето си ги продал, някой ще ги шитне на 5 след 2 години.
Когато стисна зъби обикновено тези акции ги отписвам .....повечето. В тази позиция единственото вярно нещо е да нахраните Чичо Оги с колкото може повече акции на тези цени...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Не искам никой да обиждам ,но който има достатъчно акъл и смелост да прежали загубите си продава.....
Цената е на 2- 2,50 по маркет от време оно.......при криза
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнениеСпоред Вас кой продава тук?
Ако бяха Ромфарма, до сега трябваше да са под 5%, но не съм срещал таково инфо. Някакви предположения?
Цената е на 2- 2,50 по маркет от време оно.......при криза
Коментар
� -
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
При очертаващите се икономически условия, никой не знае къде ще бъде дъното и не трябва това да ти бъде целта. Трябва да си отговориш на въпроса, кое по ценно, акцията или кеша? При кое ще бъдеш спокоен ако го притежаваш? Предпочиташ пропуснати ползи или реално загубени пари? Успех !
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар