Първоначално изпратено от danetha
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеВместо 100% ръст, 20% спад и филма "Мълчанието на агнетата"
Да ви имам и хората с "екпертизата"
12лв няма да стане
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
Продуктът се продава в България поне от 2004-та година, когато мой приятел отказа цигарите с помощта му. За тия 20г щеше да се е разбрало за дългосрочната му безопасност.
Активното вещество действа ефективно и има достатъчно сведения, които показват че страничните ефекти не са по-лоши от заместващите го фармацевтични продукти.
Малко анекдотно, но и аз съм отказал цигарите с Табекс и съм уверен в неговата ефективност. Със сигурност Achieve е по-малко рискова акция от голяма част от биотех компаниите с малка капитализация, които често въвеждат изцяло нови активни вещества, докато цитизинът си е доказан и то с дълга история. Съмнявам се FDA да им откажат лицензията щом сме стигнали вече на този етап.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Няма как да имат съмнения относно дългосрочната безопасност,
след като краткосрочната не показва абсолютно никакви странични действия
просто така си работи Амерканската агенция,
на бездимните цигари на малборо им дадоха рарешение 5 г след като бяха пуснати в Япония и пак с някакви рестрикции
Коментар
-
Първоначално изпратено от GenCho Разгледай мнение
И аз им се ядосах на тия от FDA-то. Ако беше у нас щеше да изглежда като чист рекет. Обаче, тъй като не сме у нас, може и наистина да имат някакви съмнения относно дългосрочната безопасност, което вече няма да е хич добре. Сега всичко се удължава поне още с 1 година.
след като краткосрочната не показва абсолютно никакви странични действия
просто така си работи Амерканската агенция,
на бездимните цигари на малборо им дадоха рарешение 5 г след като бяха пуснати в Япония и пак с някакви рестрикции
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
За съжаление перспективите малко се поотдалечиха в бъдещето, щото американците искат още доказателства за дългосрочна безопасност...
Achieve планират да стартират новото изследване през второто тримесечие на 2024, а заявление в FDA ще подадат евентуално първата половина на 2025.
Няма екшън...Last edited by GenCho; 13.03.2024, 15:19.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеFranklin Resources съобщава за 12,0% пасивен дял в Achieve Life Sciences Inc към 29 февруари 2024 г
Фондът има 1.5 трлн долара под управление и 75 г история
Achieve планират да стартират новото изследване през второто тримесечие на 2024, а заявление в FDA ще подадат евентуално първата половина на 2025.
Няма екшън...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеFranklin Resources съобщава за 12,0% пасивен дял в Achieve Life Sciences Inc към 29 февруари 2024 г
Фондът има 1.5 трлн долара под управление и 75 г история
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
+1111 утре дох дали ще помогне?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеХехе, в края на сесията Фармата изкара Софикс над 800 точки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеНяма да е лошо да разберем и причината за скока, защото не вярвам да е пътната карта на Ачив
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеНяма да е лошо да разберем и причината за скока, защото не вярвам да е пътната карта на АчивМнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
Коментар