If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма да е лошо да разберем и причината за скока, защото не вярвам да е пътната карта на Ачив
За какво е необходимо да има причина? Много пъти дневните движения на акциите са хаотични и в двете посоки. Тука, както казва батя се натягаше пружината от много време.
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Честито на акционерите на Софарма! Пак Софарма е номер 1 по маркет кап.
п.п. Ачийв писаха нещо за 4 март в техния прес рилийз, някаква новина няма ли да видим?!
The registered direct offering and the concurrent private placement are each expected to close on or about March 4, 2024, subject to customary closing conditions.
Предполагам визираш този цитат. Според мен е свързано с чисто техническото приключване на процеса по набиране на капитала.
БСЕтрейдъра ви е пуснал по-надолу големите новини от миналата седмица, четете просто...и ще разберете.
Чели сме ги заедно със BSEtrader-a!Добрите новини не са само отвън!Започна да се намеква и за шестмесечен дивидент заедно със други добри новини!А и ИП-то което арбитрира SFTRD за SFARM,мисля пак се активизира!P.S.Препоръки никакви нямам!
Коментар