Няма да е лошо да разберем и причината за скока, защото не вярвам да е пътната карта на Ачив
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПортфейла ми харесва това! (новото рали на Фармата)Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеЧестито на акционерите на Софарма! Пак Софарма е номер 1 по маркет кап.
п.п. Ачийв писаха нещо за 4 март в техния прес рилийз, някаква новина няма ли да видим?!
Предполагам визираш този цитат. Според мен е свързано с чисто техническото приключване на процеса по набиране на капитала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеБСЕтрейдъра ви е пуснал по-надолу големите новини от миналата седмица, четете просто...и ще разберете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Едва ли рекламите на 100 годишен хап мога да обеснят ентусиазма с който се купува
някое зайче май ще излезе от ръкава на донев
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
Със тия реклами на "Аналгин"-а по всички телевизии в праймтайма.......Ще става интересно!Препоръки никакви разбира се нямам!
някое зайче май ще излезе от ръкава на донев
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеДобре се движи Софармичката. Радва!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
Какво правим с разликата е въпросът и от коя страна на уравнените е далаверата
Коментар
-
The financing includes participation from healthcare-dedicated investors, including Propel Bio Partners LLC, Nantahala Capital, and a large, life sciences-dedicated investor. The financing also includes participation from strategic investor Sopharma and certain members of the company’s management team and board of directors.
https://ir.achievelifesciences.com/n...of-up-to-124-2
- 1 like
Коментар
Коментар