IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

За съжаление перспективите малко се поотдалечиха в бъдещето, щото американците искат още доказателства за дългосрочна безопасност...

Achieve планират да стартират новото изследване през второто тримесечие на 2024, а заявление в FDA ще подадат евентуално първата половина на 2025.

Няма екшън...
    И аз им се ядосах на тия от FDA-то. Ако беше у нас щеше да изглежда като чист рекет. Обаче, тъй като не сме у нас, може и наистина да имат някакви съмнения относно дългосрочната безопасност, което вече няма да е хич добре. Сега всичко се удължава поне още с 1 година.
    Last edited by GenCho; 13.03.2024, 15:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
      Franklin Resources съобщава за 12,0% пасивен дял в Achieve Life Sciences Inc към 29 февруари 2024 г

Фондът има 1.5 трлн долара под управление и 75 г история
      За съжаление перспективите малко се поотдалечиха в бъдещето, щото американците искат още доказателства за дългосрочна безопасност...

Achieve планират да стартират новото изследване през второто тримесечие на 2024, а заявление в FDA ще подадат евентуално първата половина на 2025.

Няма екшън...

Коментар

Franklin Resources съобщава за 12,0% пасивен дял в Achieve Life Sciences Inc към 29 февруари 2024 г

Добър атестат е такъв фонд да прецени, че в Achieve има перспективи

Коментар

• Franklin Resources съобщава за 12,0% пасивен дял в Achieve Life Sciences Inc към 29 февруари 2024 г

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

+1111 утре дох дали ще помогне?
            За мен е без значение дали ще е утре, вдругиден или след 6 месеца.. играем по голямата картина ние.. не сме като майсторите техничари дето прибират стотинки, а пропускат левове.. да не кажа "десетки левове"

Коментар

• 6.66 - дъ намбър оф дъ бийст.
              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Хехе, в края на сесията Фармата изкара Софикс над 800 точки
                +1111 утре дох дали ще помогне?

Коментар

• Хехе, в края на сесията Фармата изкара Софикс над 800 точки

Коментар

Няма да е лошо да разберем и причината за скока, защото не вярвам да е пътната карта на Ачив
                    Не знам, този път не ми пратиха СМС.. баси тегавото

Коментар

Няма да е лошо да разберем и причината за скока, защото не вярвам да е пътната карта на Ачив
                      За какво е необходимо да има причина? Много пъти дневните движения на акциите са хаотични и в двете посоки. Тука, както казва батя се натягаше пружината от много време.
                      Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Няма да е лошо да разберем и причината за скока, защото не вярвам да е пътната карта на Ачив

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          Портфейла ми харесва това! (новото рали на Фармата)
                          и моят също се радва! Фармата ми е втора по тежест в портфейлецът.

Коментар

• Портфейла ми харесва това! (новото рали на Фармата)

Коментар

• НАЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                                Честито на акционерите на Софарма! Пак Софарма е номер 1 по маркет кап.

п.п. Ачийв писаха нещо за 4 март в техния прес рилийз, някаква новина няма ли да видим?!
                                The registered direct offering and the concurrent private placement are each expected to close on or about March 4, 2024, subject to customary closing conditions.

Предполагам визираш този цитат. Според мен е свързано с чисто техническото приключване на процеса по набиране на капитала.

Коментар

Working...
                                X