Първоначално изпратено от sunny
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Last edited by GenCho; 13.03.2024, 15:19.
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеFranklin Resources съобщава за 12,0% пасивен дял в Achieve Life Sciences Inc към 29 февруари 2024 г
Фондът има 1.5 трлн долара под управление и 75 г история
Achieve планират да стартират новото изследване през второто тримесечие на 2024, а заявление в FDA ще подадат евентуално първата половина на 2025.
Няма екшън...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеFranklin Resources съобщава за 12,0% пасивен дял в Achieve Life Sciences Inc към 29 февруари 2024 г
Фондът има 1.5 трлн долара под управление и 75 г история
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
+1111 утре дох дали ще помогне?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеХехе, в края на сесията Фармата изкара Софикс над 800 точки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеНяма да е лошо да разберем и причината за скока, защото не вярвам да е пътната карта на Ачив
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеНяма да е лошо да разберем и причината за скока, защото не вярвам да е пътната карта на АчивМнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПортфейла ми харесва това! (новото рали на Фармата)Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеЧестито на акционерите на Софарма! Пак Софарма е номер 1 по маркет кап.
п.п. Ачийв писаха нещо за 4 март в техния прес рилийз, някаква новина няма ли да видим?!
Предполагам визираш този цитат. Според мен е свързано с чисто техническото приключване на процеса по набиране на капитала.
Коментар
Коментар