Първоначално изпратено от MrProfit
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Нямам Софарма и поста ми беше за да покаже, че колегата наистина е объркал темата. Иначе ИПО на Доверие капитал няма да доведе до нищо. ИПО-то няма да премахне риска, нито ще промени нещо в управлението.
Захапах :-))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
Мечтатели!!!
При "Чичовия" финансов инженеринг тази акция няма потенциал за двуцифренна стойност.
Обаче има компании от групата на Софарма с много добър потенциал.
Само си представете, ако Доверие капитал (молдовската банка) се лисне с ИПО, колко ще е стойността ;-)Life won't wait for you.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Със сигурност. Представи си Софарма на над 100 лева ако последва съдбата на Спиди
При "Чичовия" финансов инженеринг тази акция няма потенциал за двуцифренна стойност.
Обаче има компании от групата на Софарма с много добър потенциал.
Само си представете, ако Доверие капитал (молдовската банка) се лисне с ИПО, колко ще е стойността ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Колега, да не бъркате темата?Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение
Някой вчера си даде големия пакет. А реално ФФ-а е много, много по-малък. Не ми се смята, но трябва да махнем акциите на големите акционери, фондовете като Импулс и тн, които също държат голям дял и не съм сигурен дали ще останад под милион свободни акции. Както някой говореше по-долу, като нищо да последва съдбата на Спиди. С тези резултати, които постигат.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrProfit Разгледай мнениеФФ намалява със 100 947 акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеКога е бил прав, че и сега да е?!
Това е същия разбирач, който си продаде Шели на 26-27 лв., защото това бил абсолютния връх и скоро щял да си ги върне под 20 лв. Видяхме какво стана.. от тогава смени три ника
Не аз, а вие бълнувахте 12лв заедно с писалия под вас.Колко е цената сега ? Е ,кой е прав,кой е крив?Last edited by Мечкан_Бикоядов; 07.04.2024, 09:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
А, дано си прав за да допълня и тук
Това е същия разбирач, който си продаде Шели на 26-27 лв., защото това бил абсолютния връх и скоро щял да си ги върне под 20 лв. Видяхме какво стана.. от тогава смени три ника
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеА, дано си прав за да допълня и тук
Като падне 20% и всички се на**рат и чакат да падне още и всъщност никога не купуват.Last edited by Мечкан_Бикоядов; 05.04.2024, 21:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнение30-35% спад очаквам тази година тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеСпоред теб, приблизително колко месеца още да изчакам, за да натоваря изгодно "на дъното " и да усредня при по-ниски цени?
Коментар
Коментар