Тук без оса ли останахме? Много закъсняват!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
Да, при Атера сгреших относно дивидента :-(
Може пък тук да ми се получи ;-)
Мисля и при Шели беше доста далече от истината с очакванията..
Помисли къде бъркаш и коригирай курса докато е време
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнение
Всичко е възможно, разбира се, но по-вероятно е прогнозата ти да е толкова точна, колкото беше тази за дивидента при Атера.
Може пък тук да ми се получи ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
Ефектите на финансовия инженеринг ;-)
През есента ще е под 5 лв, не виждам какво ще я спре :-)Last edited by inteIIect; 23.04.2024, 15:40.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Аз като говоря не приказвам
През есента ще е под 5 лв, не виждам какво ще я спре :-)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеЛошо, Седларов, лошо!
София, България, 22 април 2024 година – Съгласно изискванията на чл. 100т от ЗППЦК, “Софарма“ АД (SFA: Българска фондова борса АД, SPH: Warsaw Stock Exchange) уведомява, че за месец март 2024 година Дружеството реализира спад в продажбите от 24% спрямо същия месец на предходната година, в т.ч. 8% спад на продажбите на вътрешен пазар и 32% спад на продажбите за износ, основно поради дестабилизарщи пазарни динамики на основните експортни дестинации.
За периода от началото на 2024 година Дружеството реализира спад в продажбите в размер на 11%, в т.ч. 1% спад на продажбите на вътрешен пазар и 16% спад на продажбите за износ.
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеПредвид многото негативни фактори, мисля,че най-вероятно е да видим нещо под 4лв до 6-12мес.
Коментар
-
Лошо, Седларов, лошо!
София, България, 22 април 2024 година – Съгласно изискванията на чл. 100т от ЗППЦК, “Софарма“ АД (SFA: Българска фондова борса АД, SPH: Warsaw Stock Exchange) уведомява, че за месец март 2024 година Дружеството реализира спад в продажбите от 24% спрямо същия месец на предходната година, в т.ч. 8% спад на продажбите на вътрешен пазар и 32% спад на продажбите за износ, основно поради дестабилизарщи пазарни динамики на основните експортни дестинации.
За периода от началото на 2024 година Дружеството реализира спад в продажбите в размер на 11%, в т.ч. 1% спад на продажбите на вътрешен пазар и 16% спад на продажбите за износ.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеТе като се листнаха у Варшава цъфнаха та вързаха ! С Чичовите номера трудно се вирее на чужди борси !
Life won't wait for you.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЗапочнаха да се нареждат по-сериозни бидове над 6-цата. Мисля че има някакви очаквания за двойно листване във Франкфурт през новия сегмент на БФБ
Предвид многото негативни фактори, мисля,че най-вероятно е да видим нещо под 4лв до 6-12мес.Last edited by danetha; 15.04.2024, 20:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЗапочнаха да се нареждат по-сериозни бидове над 6-цата. Мисля че има някакви очаквания за двойно листване във Франкфурт през новия сегмент на БФБ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Видях представители на Софарма на презентацията - явно имат интерес
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Единственият, който може да купува в този момент и е извън ФФ е Телекомплект Инвест
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар