хахахахха Пепи президент!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
-
Тъй като стана въпрос за мечи капан, чувствам се длъжен да обясня и аз нещо :-)
Мечи капан има при първоначална тенденция за падащ пазар когато доста участници продават или са продали „на късо” / тоест дължат акции или продават акции които после искат да си върнат / . Когато цената стане достатъчно ниска купувачите стават повече от продавачите и тредът обръща. Цената започва да расте и всички продали на късо панически започват да купуват за да си възтановят позицията. Цената започва да расте стремглаво и именно тази ситуация при която „мечките” се самопрецакват е „мечи капан” :-)Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ALКакво е капан за мечки???
Не го бях чувал то термин досега.
Когато една подкрепа бъде пробита с малък обем и след това цената се върне обратно над нея се нарича капан за мечки.
Само че няма идея защо Хинина го е казал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХининаТук се заформя капан за мечки!
Според мен до 8,68 лв, докато се върне интереса на "големите".Като стане това, а то определено ще стане, за кратък период ще хванем стабилен процентец. Аиде хора, Успех и спете спокойно.
Коментар
-
Капитал от събота - групата Софарма печели обществени поръчки за доставка на лекарства за близо 16 млн. лв. За първа година имат толкова сериозно присъствие в търга за онкомедикаменти и делят първото място с Търговска лига.
Това е показателно за рязкото увеличаване на присъствието им в търговията на едро с лекарства.
Съжалявам, че нямам как да постна статията.
Коментар
-
Аналгинов - разбирам какво имаш впредвид за мизерната цена на някогашната покупка... Нищо, казвай си, нека закъснелите да беснеят... :-) :-) :-)
Лордов - под реална цена разбирам съвкупност от доста фактори - счетоводна стойност, перспективи на компанията, пазарни дялове, състояние и перспективи на целият отрасъл, ниво на продуктът... сложно е...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар