Инсайдер толкова много години на търговия на БФБ, до сега не съм видял някои, който притежава акции от стабилната СФАРМ да се уплаши. Тук скоро ниски нива не чакайте ! :-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
Изглежда логично. Мерси.
Коментар
-
Anton Chigurh
на какви нива предполагаш, че ще я крепът?
Коментар
-
Anton Chigurh
Стана това каквото трябваше да стане . Нека да дам една прогноза. Според мен цената ще пада с бавни темпове до 8.20 където ще влезна отново. Ако бъде пробито това ниво още по-добре. Но на мен лично не ми се вярва. Фундамента е прекалено силен тук.
Коментар
-
Софиксов - обикновено познаваме и двамата - я си помисли...
Само че ти познаваш некви колебанийца които траят от ден-два до месец-два, а аз - дългосрочното движение...
То лошо няма де - нали ти си спекулант, а аз - инвеститор...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Хинина, явно не си достатъчно близо до пазара щом не можеш да усетиш театъра, който наблюдаваме по тази позиция от месец насам!
Не вярвам да си от основните действащи лица затова ще те посъветвам да внимаваш да не попаднеш в капана тип "Петрол АД"!
Успех и умната (а може и русата)МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от jkЯхо-о-о-о-о-о , ама надолу
Яхо-о-о-о-о - 18 стинки нагоре, 6 надолу и така... :-)
Само че яхото е в обратната посока
Коментар
Коментар