IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Инсайдер толкова много години на търговия на БФБ, до сега не съм видял някои, който притежава акции от стабилната СФАРМ да се уплаши. Тук скоро ниски нива не чакайте ! :-)

Коментар

• Изглежда логично. Мерси.

Коментар

• На колкото се може по-високи. Идеята е да не се подплаши от спада някой от по-големите инвеститори и да реши да продаде, защото тогава започва страшното.
        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• на какви нива предполагаш, че ще я крепът?

Коментар

• Засега ще крепът цената, но при първото по-сериозно предлагане ще чуем сериозен пукот! Лошото е че ще изгорят доста като Хинина, които виждат само "хубавата част" от борсовата спекулация
            МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Стана това каквото трябваше да стане . Нека да дам една прогноза. Според мен цената ще пада с бавни темпове до 8.20 където ще влезна отново. Ако бъде пробито това ниво още по-добре. Но на мен лично не ми се вярва. Фундамента е прекалено силен тук.

Коментар

• и кво стана ся?

Коментар

• ПУК

Коментар

• Хинине, явно не си разбрал нищо от постинга ми! Както и да е успех от мен!

Коментар

• Вярно е прав си, не съм от основно действащите лица, но не съм си и помислял да се сравнявам с един мощен Американси фонд и водещи банки и ИП-и, а те пазаруваха много яко, защо ли ?

Коментар

• Софиксов - обикновено познаваме и двамата - я си помисли...
                        Само че ти познаваш некви колебанийца които траят от ден-два до месец-два, а аз - дългосрочното движение...
                        То лошо няма де - нали ти си спекулант, а аз - инвеститор...
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Хинина, явно не си достатъчно близо до пазара щом не можеш да усетиш театъра, който наблюдаваме по тази позиция от месец насам!
                          Не вярвам да си от основните действащи лица затова ще те посъветвам да внимаваш да не попаднеш в капана тип "Петрол АД"!
                          Успех и умната (а може и русата)

Коментар

• По позицията СФАРМ през последните дни купуваха ГОЛЕМИТЕ играчи и затова смятам, че след, като се проби топ-а и цените на лекарствата от производителя св вдигат с 20 %, КОРЕКЦИЯ не очаквам, а консолидация и след това отново ръст на цената !

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                              Първоначално изпратено от jk
                              Яхо-о-о-о-о-о , ама надолу
                              Братче, такива нищожни колебания няма какво да ги броим...
                              Яхо-о-о-о-о - 18 стинки нагоре, 6 надолу и така... :-)
                              Импе напоследък по която и позиция да кажеш че ще има яхо винаги познаваш.

Само че яхото е в обратната посока

Коментар

• Първоначално изпратено от jk
                                Яхо-о-о-о-о-о , ама надолу
                                Братче, такива нищожни колебания няма какво да ги броим...
                                Яхо-о-о-о-о - 18 стинки нагоре, 6 надолу и така... :-)
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X