IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Браво на теб. Тогава си ги връткай на воля. Явно точо сега му е времето. Успех!

Коментар

• С КОБОС съм, но съм значително под 1 %.... Иначе си абсолютно прав....
      на никого нищо не препоръчвам

Коментар

• Ами ако си с COBOS 1% - поне като падне под 8.70 за да имат някакъв сисъл врътките и да не е само заради тръпката. А някой от хвалещите се отпред ще прогнозират ли такива нива?

Коментар

• И аз вчера избягах над 8.95.... Сега на колко ли да вляза пак?....
          на никого нищо не препоръчвам

Коментар

• Спокойно всичко е под контрол, ниски нива няма да има скоро !

Коментар

• Поздравления!
              tya

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                Пуснато на: 11:54:13 ч. | 08.03 Заглавие:
                За добро или за лошо избягах вчера. Успех и здрави на всички инвестирали в СФАРМ. Малко над левче на акция изкарах....

Коментар

• Май ще мога да влезна на по ниски нива

Коментар

• Май взе да връща малко...
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Яхо-о-о-о-о-о , ама надолу

Коментар

• ...значи аре пак Яхо-о-о-о-о-о...
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Цените на лекарствата на българските производители се вдигат средно с 20% !

Коментар

• Ако ти си Вейдърът, що имаш само две мнения?
                            Да сравняваш Петрол с Албена е абсолютен абсурд, защото първото от 10 години насам се спихва, а второто - се разраства.

А оня нигър аз можех да го избуша с мълниите си когато си реша, ама как щях да те прикоткам, ако се бях справил сам? Ти беше добро момче, ама аз съм много по-лукав от тебе, да. :-)

Коментар

• Императоре, Аз съм единствения Dart Vador, най-вероятно някой млад последовател се пробва да имитира работите ми и се е кръстил така, невиждам друго.
                              Относно доброкачествения балон можеби си прав, но ще ти кажа едно, има различни видове балони :

- Водородни - които гърмят здраво, например : Хинденбург, PET, ZLP, ALB ( последното е спецялно за теб ).

- Хелийни с алуминиева конструкция - които достигат стратосферата .

Ако говорейки за Д.К. балон имаш предвид вторият вид, съм съгласен с теб.

PS: Че ме спаси от лавата така е, но не забравяй кой те спаси ТЕБ от Мейс Уинду, такаче сме квит.

Коментар

• Първоначално изпратено от cybertrader
                                mdaaa niakoj mi sporeshe, che cena 10lv. e nevuzmojna v blizkite 5 godini...
                                Koj beshe, che ne se seshtam...?
                                Виж ся - аз съм сигурен, че ще ударим десетуната сравнително скоро... Но това не означава, че намирам реални дори настоящите цени. неслучайно казвам на Софарма "доброкачествен балон".
                                Да.

Коментар

Working...
                                X