Браво на теб. Тогава си ги връткай на воля. Явно точо сега му е времето. Успех!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от NikolaПуснато на: 11:54:13 ч. | 08.03 Заглавие:
За добро или за лошо избягах вчера. Успех и здрави на всички инвестирали в СФАРМ. Малко над левче на акция изкарах....
Коментар
-
Ако ти си Вейдърът, що имаш само две мнения?
Да сравняваш Петрол с Албена е абсолютен абсурд, защото първото от 10 години насам се спихва, а второто - се разраства.
А оня нигър аз можех да го избуша с мълниите си когато си реша, ама как щях да те прикоткам, ако се бях справил сам? Ти беше добро момче, ама аз съм много по-лукав от тебе, да. :-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Императоре, Аз съм единствения Dart Vador, най-вероятно някой млад последовател се пробва да имитира работите ми и се е кръстил така, невиждам друго.
Относно доброкачествения балон можеби си прав, но ще ти кажа едно, има различни видове балони :
- Водородни - които гърмят здраво, например : Хинденбург, PET, ZLP, ALB ( последното е спецялно за теб ).
- Хелийни с алуминиева конструкция - които достигат стратосферата .
Ако говорейки за Д.К. балон имаш предвид вторият вид, съм съгласен с теб.
PS: Че ме спаси от лавата така е, но не забравяй кой те спаси ТЕБ от Мейс Уинду, такаче сме квит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cybertradermdaaa niakoj mi sporeshe, che cena 10lv. e nevuzmojna v blizkite 5 godini...
Koj beshe, che ne se seshtam...?
Да.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар