Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение6- за притчата.
Доизкажи се накрая.
Ако се колебаеш за нещо — питай баща си; ако го няма - брат си; ако нямаш брат — съседа си; ако си далеч от дома — питай първия срещнат; а ако си в пустинята и няма никого — питай жена си, чуй, какво ще ти каже и направи обратното!„Die deutsche Autoindustrie ist heute so robust und zukunftsfähig wie nie.“
DPA 12.09.11
Коментар
� -
За старите кучета на форума!
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеКогато банката не отива при Мохамед, Мохамед идва при банката.
- Искам докато ме няма да заключиш жена ми в кулата – наредил той.
- Но тя Ви обича, Ваше Величество!
- И аз я обичам, но ние арабите имаме една стара поговорка, която казва: „Дръж кучето си гладно и то ще те следва. Охрани го и то ще те захапе.„
Халифът тръгнал на война и отсъствал шест месеца. Когато се завърнал, повикал везира си и поискал да види жена си.
- Тя Ви напусна – отвърнал везирът. – Ваше Величество цитира една чудесна поговорка преди да замине, но ние арабите имаме и една друга пословица, която Вие вероятно сте забравили: „Ако кучето ти е вързано на верига, ще последва всеки, който го отвърже.“Last edited by mohamed; 12.09.2011, 23:19.„Die deutsche Autoindustrie ist heute so robust und zukunftsfähig wie nie.“
DPA 12.09.11
Коментар
� -
В
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеИ ти ли бе сине на Аллах взе да инвестираш и коментираш!!!
Ако са ти неприятни коментарите ми, не ги чети повече!
Инвестирам, да!
Без препоръки!„Die deutsche Autoindustrie ist heute so robust und zukunftsfähig wie nie.“
DPA 12.09.11
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеИ ти ли бе сине на Аллах взе да инвестираш и коментираш!!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mohamed Разгледай мнениеБ - БАНКА
Коментар
� -
Б
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеПърво да мина на визитация на тия като теб.
Какво точно искаше да кажеш, каза А, докарай до Я.„Die deutsche Autoindustrie ist heute so robust und zukunftsfähig wie nie.“
DPA 12.09.11
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mohamed Разгледай мнениеЯ си пий хапчетата и лягай!
Какво точно искаше да кажеш, каза А, докарай до Я.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеКой какво да има?
Правиш се на алтав или си такъв?
Къде видя банкАТА, конкретика нещо мерна ли ти се?
„Die deutsche Autoindustrie ist heute so robust und zukunftsfähig wie nie.“
DPA 12.09.11
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mohamed Разгледай мнениеимат?
Не е препоръка!
Правиш се на алтав или си такъв?
Постъпилата информация, която допълнително предизвиква сериозни притеснения пред авиокомпанията е съществуващи проблеми с обслужването на кредити на Групата Алма тур към български банки във високия летен сезон, а именно: кредит в размер на 8 милиона долара за финансиране на авиационна дейност и кредит в размер на 18 милиона евро за хотелска дейност.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеПо груби спомени в страната оперират 30-ина банки.
Не е препоръка!„Die deutsche Autoindustrie ist heute so robust und zukunftsfähig wie nie.“
DPA 12.09.11
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mohamed Разгледай мнениеА колко банки имат?
Не е препоръка!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеВ общи линии ако беше банката мисля отдавна щяха да са си прибрали необходимото.
Отделно, че се прокрадва "банкИТЕ".
Без препоръки!
Не е препоръка!„Die deutsche Autoindustrie ist heute so robust und zukunftsfähig wie nie.“
DPA 12.09.11
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mohamed Разгледай мнение
Отделно, че се прокрадва "банкИТЕ".
Без препоръки!
Коментар
�
Коментар