Интересна сделка и на ОТС. Дали пък не е релана, с тази си цена...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Великият дух
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеИ защо да се бърза с влизането?Цената методично пада и дори не е достигнала 0,85.Пък и "духовете" нашепват някои странни неща.
Поэна эа цената - 0,85.Макар че,не вярвах тогава 100%...
БРАВО!
Но онэи ден моят Велик Дух ми нашепна:
0,5 ...
и после БУМ!!!
А това ме притесни много ...
не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
-
Хахаха привет Ташунко-Карол сипва ама дали е клиент или от техните фондове само Великият дух знае.
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеРазкошшшшш !!! Само как се дропна цената.Айде който има кеш да навлиза в банкатаПросто не мога да отстоя на такива цени и ще понакупя още макар че като процент от портфейла ЦКБ стана доста което не е правилно ама ще рискувам за спорта да има тръпка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеРазкошшшшш !!! Само как се дропна цената.Айде който има кеш да навлиза в банката
Коментар
-
Първоначално изпратено от daskal Разгледай мнение
"Една от малкото изцяло български банки „Централна Кооперативна Банка” АД се утвърди като сигурен и надежден партньор за бизнеса и домакинствата в страната. Над 500 гости честитиха рождения ден на банката на елегантно парти в резиденция Бояна. Водещ на събитието беше Николай Николов от телевизия Bulgaria ON AIR. "
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеСамо да вметна, че конкретният анализ, който обсъждаме тук, съм го публикувал на 4-ти юни. Какво увеличение на капитала, какви 5 лева.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеПисах по-рано по темата, защото се сетих за вица и ей така реших да включа Jekata в него. Надявам се да не се сърди човекът, всичко е на шега.
Мислех го началото на 2007 г., но не стигнах до такъв тип капитал.
Затова и се зачудих поради що съм намесен в тоя виц, но щом е за общото благо - карай да върви.
И все пак - да не става навик, сменяй поне героите.
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеВиж харесвам чартистите, но един чарт надали може да отрази влиянието на Новината за предстоящата емисия от 30М с цена от 1,50....Както и проблемите на банковия сектор в Европа и корелацията с банките на БФБ, можем БАКБ да не я броим.......По някакъв начин твоя анализ с 90% точност, ми се иска да ти намаля процента с тези и не само събития......
Нямам акции в момента.....
Коментар
-
Виж харесвам чартистите, но един чарт надали може да отрази влиянието на Новината за предстоящата емисия от 30М с цена от 1,50....Както и проблемите на банковия сектор в Европа и корелацията с банките на БФБ, можем БАКБ да не я броим.......По някакъв начин твоя анализ с 90% точност, ми се иска да ти намаля процента с тези и не само събития......
Нямам акции в момента.....
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от mohamed Разгледай мнениеПризнавам! Прогнозата ти е на 90% вярна!
Има ли по-нова?
А Jekata?
Коментар
Коментар