IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Интересна сделка и на ОТС. Дали пък не е релана, с тази си цена...

Коментар

• Колко акции за продажба имат още германците

Коментар

• Седем без коз и двадесет пешки метър!

Коментар

• Ще има, ако Германците спрат да продават. Все още не е стигнато предното дъно от 0.80

Коментар

• Тук ще има нагоре малко, влезнах краткосрочно с няколко хилядарки...
            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Великият дух

Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
              И защо да се бърза с влизането?Цената методично пада и дори не е достигнала 0,85.Пък и "духовете" нашепват някои странни неща.
              Привет Генерале,
              Поэна эа цената - 0,85.Макар че,не вярвах тогава 100%...
              БРАВО!
              Но онэи ден моят Велик Дух ми нашепна:
              0,5 ...
              и после БУМ!!!
              А това ме притесни много ...
              не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Хахаха привет Ташунко-Карол сипва ама дали е клиент или от техните фондове само Великият дух знае.
                Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                Разкошшшшш !!! Само как се дропна цената.Айде който има кеш да навлиза в банката Просто не мога да отстоя на такива цени и ще понакупя още макар че като процент от портфейла ЦКБ стана доста което не е правилно ама ще рискувам за спорта да има тръпка

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                  Разкошшшшш !!! Само как се дропна цената.Айде който има кеш да навлиза в банката
                  И защо да се бърза с влизането?Цената методично пада и дори не е достигнала 0,85.Пък и "духовете" нашепват някои странни неща.

Коментар

• Разкошшшшш !!! Само как се дропна цената.Айде който има кеш да навлиза в банката Просто не мога да отстоя на такива цени и ще понакупя още макар че като процент от портфейла ЦКБ стана доста което не е правилно ама ще рискувам за спорта да има тръпка

Коментар

• Пир по време на чума

"Една от малкото изцяло български банки „Централна Кооперативна Банка” АД се утвърди като сигурен и надежден партньор за бизнеса и домакинствата в страната. Над 500 гости честитиха рождения ден на банката на елегантно парти в резиденция Бояна. Водещ на събитието беше Николай Николов от телевизия Bulgaria ON AIR. "

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                        Само да вметна, че конкретният анализ, който обсъждаме тук, съм го публикувал на 4-ти юни. Какво увеличение на капитала, какви 5 лева.
                        Харесва ми анализа ти, ЦКБ също като позиция....... Увеличението на капитала и проблемите на банките в Европа покрай Гърция отложиха влизането ми...Ще дам знак, като влеза.....

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                          Писах по-рано по темата, защото се сетих за вица и ей така реших да включа Jekata в него. Надявам се да не се сърди човекът, всичко е на шега.
                          Репа не съм имал.
                          Мислех го началото на 2007 г., но не стигнах до такъв тип капитал.
                          Затова и се зачудих поради що съм намесен в тоя виц, но щом е за общото благо - карай да върви.
                          И все пак - да не става навик, сменяй поне героите.

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                            Виж харесвам чартистите, но един чарт надали може да отрази влиянието на Новината за предстоящата емисия от 30М с цена от 1,50....Както и проблемите на банковия сектор в Европа и корелацията с банките на БФБ, можем БАКБ да не я броим.......По някакъв начин твоя анализ с 90% точност, ми се иска да ти намаля процента с тези и не само събития......

Нямам акции в момента.....
                            Само да вметна, че конкретният анализ, който обсъждаме тук, съм го публикувал на 4-ти юни. Какво увеличение на капитала, какви 5 лева.

Коментар

• Виж харесвам чартистите, но един чарт надали може да отрази влиянието на Новината за предстоящата емисия от 30М с цена от 1,50....Както и проблемите на банковия сектор в Европа и корелацията с банките на БФБ, можем БАКБ да не я броим.......По някакъв начин твоя анализ с 90% точност, ми се иска да ти намаля процента с тези и не само събития......

Нямам акции в момента.....

Коментар

• Първоначално изпратено от mohamed Разгледай мнение
                                Признавам! Прогнозата ти е на 90% вярна!

Има ли по-нова?

А Jekata?
                                Не правя анализи много често, никак даже. Общо взето правя по-обосновани анализи, когато влизам или излизам от позиция, а в последно време не съм обръщал внимание на ЦКБ, тъй като нямам акции тук. Писах по-рано по темата, защото се сетих за вица и ей така реших да включа Jekata в него. Надявам се да не се сърди човекът, всичко е на шега.

Коментар

Working...
                                X