Първоначално изпратено от nradev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дивиденти, дивиденти, ДИВИДЕНТИ !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДивидент от Allianz - пъкнал.
5.6 кинта на акция след данъкът.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнение
Пренебрежително изказване, което не ти прави чест. Хората са различни - като подготовка, като възраст и като нагласи за инвестиране.
Нямам акции по тази позиция.
Кой това бе - Желязко?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Нозина колеги си обичат Фазерлес, но това: студен душ един вид. Акция тотално несгодна дивидентно дори при левченце дивидент, при половин лев пък е пълна смешка.
Нямам акции по тази позиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
не това е важно, АМИ колко жабоци имаш от едните и/или от другите, за да се види, че си спечелил.
по колко имаш от едните и от другите???Last edited by Императорът; 26.04.2017, 22:01.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
не това е важно, АМИ колко жабоци имаш от едните и/или от другите, за да се види, че си спечелил.
по колко имаш от едните и от другите???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПривилегирован Жабок: 0.22 лв.
Прост Жабок: 0.25 лв.
по колко имаш от едните и от другите???
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИмпе, това не ти ли е сега най-доходната папира?! Из чужденеция данъка яко удря, баба меца бърка в медеца, нале?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Поздрави за тези жабоци. Аз така и не се "престраших"...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар