Първоначално изпратено от mirodimit
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дивиденти, дивиденти, ДИВИДЕНТИ !!!
Collapse
X
-
За Елана агрокредит се очакват 0.0779ст на акция, 90% от печалбата.(не са гласувани още).Спииди,Булгартабак и Дружба ги чакаме да обявят до края на месеца.
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеКолеги, има ли новини за размера на дивидента за следните компании, че аз лично не съм забелязал, но може да съм пропуснал. Става въпрос за следните компании: Булгартабак, Албена, Дружба стъкларски заводи, Монбат, Спиди и Елана Агрокредит. Благодаря предварително.
Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИмпов , ти беше казал, че си продавал и ХЕС и МЦХ..Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Киро и Здравко - вече не знам колко ного пъти казвам, че не съм си продал Хесовиците: имам си.
Зная - 17.1 стинки дивидент. Но разликата с BMW към момента е несъществена - 3.11% за ХЕС срещу 2.98% за немците и то само защото там повече чешат. Ford и Daimler бият ХЕС по доходност...за британските пък да не говорим.
Иначе няма лошо да пишем и предварително какви дивиденти предстои да бъдат снесени. Ето какво чакам в около скоро време - до около началото на юлий - основно тия с ясна сума и дата:
- Ford - 01.06. - 0.15 $
- Admiral group - 02.06. - 0.515 Бабета
- BP - 23,06 - 0.10$
- Shell - 26.06 - 0.47$
- Coca cola - 03.07 - 0.37$
- HSBC - 05.07 - 0.10$
- GSK - 13.07 - още неопределен размер на.
- Златен лев - 0.33 лв - не зная кога ще снесат.
Не ми се проверяват ексдивидентните дати, но за по-късните човек би могъл да се класира, ако ще. На г-н адмиралът - шестмесечен дивидент, на другите - тримесечен, на Златният кинт - годишен - то се знай.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Е да, ама къде къде е по престижно да кажеш, че имаш акции от БМВ !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИмпов много сгреши като продаде ХЕС
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДивидент от BMW - пъкнал. 2.575 еврака след данък.
Това е специално за Импето
HES16 Май 2017 17:55
Дивиденти
Хидравлични елементи и системи АД-Ямбол
Хидравлични елементи и системи АД-Ямбол представи уведомление за паричен дивидент.
Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 16-05-2017 г. в Ямбол 8600. На ОСА е гласуван дивидент за 2016 г. в общ размер на 3274876 Размер на дивидента за една акция бруто - 0.18 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0.171 (само за акционери физчески лица) лв.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДивидент от BMW - пъкнал. 2.575 еврака след данък.
Коментар
-
http://investors.aercap.com/phoenix....cle&ID=2271159
акции за 427 милиона изкупени за четири месеца, не е зле за компания с осем милиарда капитализация - с този темп тази година ще си изкупят 15% от акциитеdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Ако на някой му се рискува за много висок дивидент https://finance.yahoo.com/quote/AMZA/?p=AMZA. Etf който държи master limited partnerships в US в midstream сектора. Не се води MLP данъка е като на нормална акция. Тези ползват leverage така че внимателно с тях, но като им гледам графиката има някаква корелация с петрола.http://www.proflashgame.com
Коментар
Коментар