IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Някои напусна а за други си плаща. Видя, че няма да му мине номера.
    не мога да повярвам, че младият преуспял мъж не е успял с процедурни хватки да спечели делата или поне да ги забави подобаващо .......... все пак той пише правилата на играта, а накрая да го бият по неговите правила в съдилищата където той назначава съдиите...

тц тц тц
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

как се оправи с имотите ...... това питам, че съм изпуснал развитието по темата...
      Някои напусна а за други си плаща. Видя, че няма да му мине номера.
      Life won't wait for you.

Коментар

С имотите се оправи ама приходите и пазарния дял на Техномаркет нещо куцат.
        как се оправи с имотите ...... това питам, че съм изпуснал развитието по темата...

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

а до къде стигнаха делата за магазините за черно-бяла техника? ......... дебелянов ги завзе на абордаж и обяви, че са негови като спря да плаща наеми ............ после някои съдилища взеха едно решение, а други съдилище взеха противоположно решение

в крайна сметка до къде се стигна?
          С имотите се оправи ама приходите и пазарния дял на Техномаркет нещо куцат.
          Life won't wait for you.

Коментар

Сега ще продават чернобяла техника,.......
            а до къде стигнаха делата за магазините за черно-бяла техника? ......... дебелянов ги завзе на абордаж и обяви, че са негови като спря да плаща наеми ............ после някои съдилища взеха едно решение, а други съдилище взеха противоположно решение

в крайна сметка до къде се стигна?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Скрил си се в Лавена ,добре е там ама и пет акции не можеш продаде ако ти се
              наложи........
              To и тук не можеш да продадеш ако се наложи. Иначе риска там си струва. Поне инвестират а не се източват. Но не е късно де. В БГ нищо не е ясно. Ето БТХ на 10 кинта и маркап на 70 млн. ..... В хубавите времена само печалбата беше толкова..... Сега ще продават чернобяла техника, сирене и имоти.......
              Life won't wait for you.

Коментар

В момента ти се заяждаш с мен. Монти много добре ме разбра. А и поста ми беше шега. Много ясно, че едва ли някой го знае а и да го знае няма да го каже. Довечера ще видя акционерната книга. Не са много акционерите с повече от 1000 акции.
                Е не държа да се заяждате ....просто не съм наясно.....и аз.
                Просто в последните месеци едно каролче купуваше големи бройки до към 16,6 и сега пак каролче продава....
                Мислех че се потдържа позицията ,да не излезе че онзи с пакета го е продал с 30% загуба....
                Но това не ми се вижда много вероятно.....?
                А относно борсата ,в близките 6-12 месеца не знам какви прогнози ще правите с Големата мечка при положение че борсата е скапана и не върви....
                Само надолЕ....
                Скрил си се в Лавена ,добре е там ама и пет акции не можеш продаде ако ти се
                наложи.....
                Днес продадох 500 коба....от 5,70 на 6,52...
                вчера влезнах в Аареалбанк от 27,30 днес е над 28.....стотина бройки...
                Та табака не ме вълнува толкоз....изкарал съм купените тези дни....даже и 500 лв съм отгоре на продадените онзи ден на аареалбанк....
                Затова нема хора на борсата а има философи като 4 д.....който си говори с най доверените хора във форума.....
                И правят сдружения на талибани и пилигрими и пускат дадзибао срещу некой и нещо...
                Боже ,боже....

Коментар

Keш+Лавена.
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Успех и на теб, нищо че не казваш къде си инвестирал
                    Keш+Лавена.
                    Life won't wait for you.

Коментар

В момента ти се заяждаш с мен. Монти много добре ме разбра. А и поста ми беше шега. Много ясно, че едва ли някой го знае а и да го знае няма да го каже. Довечера ще видя акционерната книга. Не са много акционерите с повече от 1000 акции.
                      Ами извинявам се, ако си го почувствал по този начин - бе трябва да престана да се бутам между шамарите, когато двама души си хортуват, обаче пък нали е форум и всеки има право на мнение Успех и на теб, нищо че не казваш къде си инвестирал
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Е, де, без да съм адвокат на никога, ама изпадаш в заяждания - малко че Монти ви казва кой е брокерът на продавача, което няма как да знаете, освен ако не ста самият продавач или сте купил от него, ми пък и име и ЕГН ще поискате още малко Нека се уважаваме взаимно - аз също си имам лични дрязги с някои никове (или съвкупност от никове), но това не ми пречи да оценявам високо мненията им, в които съм намерил нещо полезно, извън клишето и бла-бла приказките на килограм.
                        Life won't wait for you.

Коментар

KOЙ е продавача а не кой е брокера
                          Е, де, без да съм адвокат на никога, ама изпадаш в заяждания - малко че Монти ви казва кой е брокерът на продавача, което няма как да знаете, освен ако не ста самият продавач или сте купил от него, ми пък и име и ЕГН ще поискате още малко Нека се уважаваме взаимно - аз също си имам лични дрязги с някои никове (или съвкупност от никове), но това не ми пречи да оценявам високо мненията им, в които съм намерил нещо полезно, извън клишето и бла-бла приказките на килограм.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Каролец...
                            KOЙ е продавача а не кой е брокера
                            Life won't wait for you.

Коментар

И аз това видях сега. Интересно кой разтовари тия дни....
                              Каролец...

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение

Скоро и с "демоничния" ще се приключи... май...
                                И аз това видях сега. Интересно кой разтовари тия дни....
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X