Интересно е също как ще се връщат кредитите към финансови институции за няколко десетки милиона, като вече няма производство...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булгартабак (BTH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБХ и Шиши винаги сбъсват най- лошите прогнози..
Добре че се усетиох преди време още да махна гагаринския , че и там не се знае ..
Не са добри вести и за Монти дори, но като пречупва избирателно инфото ...
ps. Естествено, че не е препоръка, само не и препоръка))Last edited by precakanoto; 12.01.2019, 23:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
Монти, а сега кажи едно извинявай!
Исках искрено да те предпазя, а ти ми се нахвърли...
Извинявай ,когато стане пени акция и извадят от търгуващите като енемона и енергони….
Иначе признавам че не стана по моя план на 100 % а само на 30%....
Което е много лоша познаваемост......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Съгласен съм в голяма степен с теб...
Въпреки това смятам че Шишо не е сам в тази далавера и накрая преди да загасят лампата ще хвърли няколко трушици за да замажат очите на зяпачите и заинтересованите и тогава ще затворят вратите.....
Това с фабриките в Сърбия се говори отдавна и ортаци са не много послушни араби...
А Техномаркет е пунта мара….по скоро за пране на пари....?
Исках искрено да те предпазя, а ти ми се нахвърли...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Монти, на всички въпроси, отговора е един: каквото се случи с производството на цигари. Миноритарите според мен няма да вземат нищо. За какво да получават? Да не би мажо да се изплаши от жалби до КФН и други инстигуции? От обществен отзвук ли ще се изплаши? Та той не се поколеба да затрие структуроопределящо производство с персонал от 5000+ служителя, а ще се изплаши от 20 малки акционера и 5-6 фин институции ли? Надежда тука всякаква забравете. Студена вода, финито и последния да загаси лампите и затвори вратата.
Въпреки това смятам че Шишо не е сам в тази далавера и накрая преди да загасят лампата ще хвърли няколко трушици за да замажат очите на зяпачите и заинтересованите и тогава ще затворят вратите.....
Това с фабриките в Сърбия се говори отдавна и ортаци са не много послушни араби...
А Техномаркет е пунта мара….по скоро за пране на пари....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Разбира се...
От пазара се говори за трима участници в далаверата и БХ е един от тях....
Това обаче не е особенно важно в момента...
Какво ще се прави с Благоевград БТ....като основен държател на акциите на дъщерните .
Цигареното производство се затваря у нас ....
Какво става с имота и терена....
Мести ли се в околните държави...производството на цигари.
Какво става техномаркета - основна дейност ли....с виното
Какво става с майката БТХ...
Сградата и резервите....
Иначе очакванията са ми в понеделник да паднат акциите и на БХТ и на Гагарин поне с 20% -30%..
Не е препоръка...
Монти, на всички въпроси, отговора е един: каквото се случи с производството на цигари. Миноритарите според мен няма да вземат нищо. За какво да получават? Да не би мажо да се изплаши от жалби до КФН и други инстигуции? От обществен отзвук ли ще се изплаши? Та той не се поколеба да затрие структуроопределящо производство с персонал от 5000+ служителя, а ще се изплаши от 20 малки акционера и 5-6 фин институции ли? Надежда тука всякаква забравете. Студена вода, финито и последния да загаси лампите и затвори вратата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПод благослоният подлед и закрила на БХ..
От пазара се говори за трима участници в далаверата и БХ е един от тях....
Това обаче не е особенно важно в момента...
Какво ще се прави с Благоевград БТ....като основен държател на акциите на дъщерните .
Цигареното производство се затваря у нас ....
Какво става с имота и терена....
Мести ли се в околните държави...производството на цигари.
Какво става техномаркета - основна дейност ли....с виното
Какво става с майката БТХ...
Сградата и резервите....
Иначе очакванията са ми в понеделник да паднат акциите и на БХТ и на Гагарин поне с 20% -30%..
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vatla Разгледай мнение"Булгартабак" затваря фабриката в Благоевград, хиляди служители остават без работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от vatla Разгледай мнение"Булгартабак" затваря фабриката в Благоевград, хиляди служители остават без работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от nikon Разгледай мнениеПокрай Прокопиев и Трайков подгониха и Банев за приватизацията на Полимери,а за приватизацията на Табака от която държавата е ощетена в пъти повече никой дума не обелва.
Ако остане само с >обвинението за 1,5 Мио> на Банев значи е постановка, а не свършване на работа !!!
- 1 like
Коментар
Коментар