IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Само месец по късно реагираш.....
    Можеше и година по късно да вденеш.....
    Иначе аз ще Ууууусреднявам а ти ще Ооооспамваш темата.....
    Е, какво толкова месец е сравнително добре, при положение че на теб ти трябваха четири години да разбереш че акцията се превръща в боклук, че чак да влезеш ол-ин и да фалираш накрая!
    Сега колко отделяш от заплатата, 100 лв. на месец успяваш ли да добавиш за усредняване?

Коментар

27.45 но не слагам дивидент от 5,6 лв на 130% акции спрямо сега....
      респект за честноста . Мой съвет - разкарвай ги, защото няма как Шиши да дели с някой - това не му е в х-ра.

все едно Банев или Бедо Догасян да дадат дивидент .. няма такъв варянт..

Искрено и добронамерено от моя страна...

виж какво става при ИХЛБЛ.. като свършат бройките на ЕТФ-а става доста интересно..

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Justice Разгледай мнение

е кво искаш?? да мълча ли???
        Аз БФБ го гледам 1-ъж ан 3-ие. Днес му е дошъл редът.
        Но ти прави чест, ч е отговаряш и не се криеш като мишка !! Респект !!

Сега ще ми кажеш ли откровенно колко ти е средната покупна тук??
        27.45 но не слагам дивидент от 5,6 лв на 130% акции спрямо сега....

Коментар

е кво искаш?? да мълча ли???
          Аз БФБ го гледам 1-ъж ан 3-ие. Днес му е дошъл редът.
          Но ти прави чест, ч е отговаряш и не се криеш като мишка !! Респект !!

Сега ще ми кажеш ли откровенно колко ти е средната покупна тук??

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Justice Разгледай мнение

Това е повод за Монти за ууууусредни...

Коментар

• Първоначално изпратено от increce Разгледай мнение
              Нови съкращения в Благоевград БТ. https://www.struma.com/biznes/novi-1...e-novo_138256/ Така на работа ще останат около стотина души.
              Това е повод за Монти за ууууусредни...

Коментар

• Нови съкращения в Благоевград БТ. https://www.struma.com/biznes/novi-1...e-novo_138256/ Така на работа ще останат около стотина души.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

То въобще имало ли е случай на фалирало БФБ търгувано дружество някой да е получил ликвидационен дял.....просто ми е интересно!
                  Още чакам в Полимери. Надеждата умира последна. След две-три десетилетия. Заедно с глупавата държава, която допуска грабежа на ликвидаторите.

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение

тя и сегашната боза е отражение на държавата и булгартабака .............. а навремето каква боза имаше .... ехеееееее

а навремето и какви мисирки имаше .... ехеееееее ..... не е за разправяне
                    Така е а какви каръци имаше ,не е като сега.....
                    Акцията за мое съжаление и за съжаление на каръците се успокоИ.....за разлика от някоЙ други сектори....
                    Кой ли ще е следващия застраховател за който говори Агайн...а те държат портфеили от акции?
                    https://www.capital.bg/biznes/kompan...sa_vruzkata_s/
                    Статията на Капитал може да се повтаря но...

Коментар

• Първоначално изпратено от sasho7777 Разгледай мнение
                      Тука е такава боза - пълно отражение на ситуацията в държавата
                      тя и сегашната боза е отражение на държавата и булгартабака .............. а навремето каква боза имаше .... ехеееееее

а навремето и какви мисирки имаше .... ехеееееее ..... не е за разправяне
                      НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Тука е такава боза - пълно отражение на ситуацията в държавата

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение

много навътре ли влезна?

сори

просто използвах последния пост като цитат за да кажа това което 100 съм писал тук ................ не те следя какво купуваш и не ме интересува...

нищо лично
                          Интересно колко пъти си писал за цената на хим над 3.60.....хиляди ,десетки хиляди пъти....
                          Как ли се чувстваш ли сега при 2 лв.....
                          Какво стана с табаците над 50 лв....който купуваше едно време...
                          И последен кой е правилния ник....Полки на всички езици или 1912, 2012, 2112 или някой от останалите разновидности..
                          И последно защо ни информираш за продажбите си постфактум от пет ,шест месеци....?

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

То въобще имало ли е случай на фалирало БФБ търгувано дружество някой да е получил ликвидационен дял.....просто ми е интересно!
                            И на мен...
                            Само че то фалирало ли е или ти си го сънувал ......?
                            Щото правиш прогнози който се доказват с факти .....?
                            За който бият през пръстите.....някъде...

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение

Много ми е интересно, откъде ще дойде този "голям ликвидационен дял"!?! Като свързани с Шиши фирми изкупят активите на БолгарТумбак холдинг на много високи цени?!? Като за тази цел ще бъдат направени много завишени пазарни оценки, за да дадат на такива, като теб "много голям ликвидационен дял"??!?? Забрави!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от sasho7777 Разгледай мнение
                                Тук най-вероятно се върви към преобразуване на Булгартабак или ликвидация. А стигне ли се до там, ликвидационният дял изобщо няма да е малък.
                                Имам акции, но не препоръчвам на никой да купува!
                                Много ми е интересно, откъде ще дойде този "голям ликвидационен дял"!?! Като свързани с Шиши фирми изкупят активите на БолгарТумбак холдинг на много високи цени?!? Като за тази цел ще бъдат направени много завишени пазарни оценки, за да дадат на такива, като теб "много голям ликвидационен дял"??!?? Забрави!!!

Коментар

Working...
                                X